Çalıkuşu/Чучулигата с Бурак Йозчивит и Фахрие Евджен - тема 1

• 107 643
  • 743
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте  Hug

доколкото разбрах на 12-ти щяло май да има снимки   Praynig

# 31
Привет песнопойни чучулиги.Хайде кацайте на клончето в темата  fiuuuuuu
Ето още едно колажче ,за хубав ден от мен Wink

# 32
Здравейте  Hug ще хвърчат искри усещам Бурак и Фахрие ще си паснат идеално  Heart Eyes

# 33
Здравейте момичета,  Hug Hug Hug

И аз пристигам в темата като голям фен на романа на Ришат Нури,
гледала съм и черно бялата версия но на турски, и нищо не разбрах естествено, но като си чел книгата имаш представа за какво става дума, с нетърпение очаквам новия сериал   bouquet

На любезната домакиня Снежи, благодаря за прекрасната тема  newsm51

# 34
и тука ли дойдохте  Crossing Arms  Joy

# 35
Хайде и аз тук.  Party
С нетърпение очаквам сериала. Нямам търпение да ги видя Бурак и Фахрие. Heart Eyes Ще си паснат идеално. Peace

и тука ли дойдохте  Crossing Arms  Joy
Е че как.. ние нали вървим в комплект. Joy

# 36
 waveyИ аз да са цопна тук Laughing

Снежи Hug за темата newsm51

# 37
ахаха Райче  Hug
добре сте дошли   bouquet

# 38
Добре дошли на всички.  bouquet

trendafilkabouquet

И аз си мисля, че Фахрие и Бурак ще са огнена двойка. Wink Heart Eyes

# 39
от туитър  Naughty
Dizinin yönetmenliğini Çağan Irmak ve daha sonra Doğan Ümit Karaca yapacak.

# 40
Здравейте, момичета!  Hug
Още една птичка на клона ... много е убедителен Бурак, не е трудно да го хареса човек.  Laughing
Досега съм го гледала само в "Малки тайни" и отчасти във ВВ, но с Мерве страшно много ми харесваха като двойка и дори тайничко се надявах да си партнират отново и в този проект. Май имаше подобен слух, ако не греша. Все пак не съм много разочарована, че от екипа не са се спряли на нея, защото и Фахрие е прекрасен избор ... дори бих казала по-добрият избор, защото колкото и да харесвам Мерве, но не мисля, че би се справила по-добре. Просто след ролята и на Айшегюл /бих казала перфектно изпълнена роля/ има някакъв спад, т.е. не мисля, че ролята и на Зейнеп в КГ беше силна. Но пък май сега тя започва снимки към ВВ. Нещо се разминават с Бурак.  Laughing
Ще следя новините около сериала и се надявам, че няма да чакаме дълго за промото.  Simple Smile

# 41
Лорън беше излязло интервю с Бурак където беше казал че иска в сериала Мерве...но не се получи. просто ролята на Чучулигата няма да и отива,а на Фахрие пасва идеално,много е нежна и красива  Peace

# 42
Лорън беше излязло интервю с Бурак където беше казал че иска в сериала Мерве...но не се получи. просто ролята на Чучулигата няма да и отива,а на Фахрие пасва идеално,много е нежна и красива  Peace

Не знаех, че е казал подобно нещо. Много мило от негова страна. Явно му е било приятно да си партнира с нея, получаваше им се, имаше химия между тях.  Heart Eyes А и май са близки приятели.
Но да, това не е ролята на Мерве, поне не и на този етап.

# 43
  • София

Не знаех, че е казал подобно нещо. Много мило от негова страна. Явно му е било приятно да си партнира с нея, получаваше им се, имаше химия между тях.  Heart Eyes А и май са близки приятели.
Но да, това не е ролята на Мерве, поне не и на този етап.

Аз пък си мисля, че може би има и нещо друго между тях, химията им в тайните беше страхотна. Но да това определено не е нейната роля, на нея определено и отива да играе кучка а не хрисими девойки. 

# 44
много близки приятели са двамата и нищо не е имало между тях. Мерве си има друг Бурак,а и приятелка и с неговата  Sick нея не я понасям просто
а много ме кефят феновете като четях коментари преди като казват на Мерве че е избрала грешния Бурак  Joy правилно,нейния хич не ми харесва

Общи условия

Активация на акаунт