Çalıkuşu/Чучулигата с Бурак Йозчивит и Фахрие Евджен - тема 1

• 107 642
  • 743
  •   1
Отговори
# 15
Добро утро  Hug
Лидия аз я чета в момента и е много интересна,но героя на Бу го имаше в началото и после действията се развиваха за героинята  Peace дано не го направят сериала 1 към 1 че той Бу тогава каква главна роля ще играе  ooooh! иначе героя му е много интересен и го чакам с нетърпение..... и дано си махне тия мустаци  Praynig в книгата ги няма  Mr. Green

# 16
  • София
Добро утро/Добър ден и от мен!

Скрит текст:

Да си призная никога, ама никога не съм харесвала мъже с мустаци докато..... не се появи Бурак в ролята на Бали бей. От тогава треперя над тоз мустак и косъм не давам да падне от него!  Joy
Много му отива да играе сурови мъжаги. [/b] [/i] [/color]

# 17
  • София
Добро утро!

И аз много харесвам Бурак страхотен е. Впечатли ме още с играта си в Малки тайни а като Бали бей ме порази. Фахрие също я харесвам, в Листопад ме дразнеше малко но после я гледах в Моят дом си ти (Evim Sensin).Там тя направи страхотна роля и ако не сте гледали филма гледайте го, Фахрие играе много добре.Мисля,че Чучулигата ще е голямата и роля с която ще се докаже.

# 18
ааа аз мустаци не тача толко много,а във ВВ не го гледах,защото той се появи по късно пък не ми се гледаше целия сериал заради него  Mr. Green Лидия и ти като туркините мустака та мустака  Joy по хубав ще стане без него  Peace

# 19
  • София
То всеки с вкуса си. Едни го харесват с мустак, други без. Не знам какво е мнението на туркините по въпроса, но е факт, че в момента е супер популярен благодарение на това си лицево окосмяване. Даже в едно интервю каза, че дори не е и предполагал, че този мустак ще му донесе такава известност. Точно за това мисля, че от Тимс няма да му позволят да го обръсне.

Леле, какво внимание отделяме на този мустак!  Joy

# 20
ох аз от 5-6 месеца толко го плюя тоз мустак  Crossing Arms  Joy

е аз четох че неговия мустак бил на мода в Турция  hahaha

# 21
Поздравявам ви за темичката  Peace
Видях,че една моя дружка е писала тук ,затова и аз цопнах в гьола... Wink
Мразя да пиша запис ,затова ви поздравявам с един мой колаж от днес:

# 22
Здравейте,сладкопойни чучулиги wavey
И аз съм тук  Heart Eyes с придружител Party Party Party

Снежка  bouquet

# 23
trendafilkabouquet Добре дошла и мерси за колажа.  bouquet

Лили, радвам се да те "видя" и тук. Hug

Сигурно ще му запазят мустака на Бурак, щото Кямуран от старата версия има.  Wink

Аз съм фенка на Фахрие,  Heart Eyes но и Бурак го харесвам. Wink

# 24
цоп и аз тук поздрави за темата   bouquet дано има превод   

# 25
  • 14°25´17˝ ... някъде по линията...
Хола хоп, ето ме и мен - здравейте!  Hug

Най-напред: Снежи, благодаря за темата!   bouquet  Мернах я в неделя и направо я приех като хубав подарък (имах празник).  
Откакто съм загледала турски серили мечтая, ама наистина мечтая за нова адаптация на Чучулигата! Това е една от любимите ми любовни истории и разкази за съдбовното пътешествие на Фериде из Турция и съзряването й като жена. Е, според романа, Кямран (Камуран) би трябвало да бъде светъл мъж (даже има сцена, в която тя го дразни и заяжда, че очите му са зелени като на змия), но предвид външността и излъчването на Бурак - прощавааа се...!  Wink Laughing   По принцип, можеха да дадат ролята на Къванч, например,  Wink но струва ми се, че той вече е поизрастнал, за да остава в сянка в образ като този на Кямран (ако направят адаптацията точна)... Умирам от любопитство, дали ще осъвременят действието, или ще го оставят както в романа през 20-те години на ХХ век... но съм убедена, че все ще бъде хубаво! Знае ли се нещо повече? newsm78

Кога ще започне излъчването - прекрасната Фахрийе и Бурак като двойка - ама то ще бъде сладост за очите, даже и мустаките бих му простила!

П.П. Сигурно знаете, че във VBOX 7 могат да се намерят сериите на предишната адаптация, които са преведени от едно момиче от този форум - Мишел се казва. Докато чакаме си струва да се изгледа.

Лека вечер.

Последна редакция: вт, 06 авг 2013, 23:49 от Ferda Mravenec - Valkyriata ;)

# 26
Добро утро. Hug Hug Hug

Ферда,  Hug добре дошла.  bouquet   Радвам се за съвпадението. Hug

Нашите сладури. Heart Eyes

Хубав ден.   bouquet

# 27
Здравейте.  Hug

Вчера от много вълнение се включих, без да прочета какво сте писали, сега виждам, че съм била около 100-тната, която преповтаря едно и също.  Laughing  Embarassed Ама ужасно се радвам за Чучулигата.

Снежи, кога успя да вампирясаш и ти? Много ти е хубавичък аватара.

Лек ден.

# 28
Здравейте.  Hug

Вчера от много вълнение се включих, без да прочета какво сте писали, сега виждам, че съм била около 100-тната, която преповтаря едно и също.  Laughing  Embarassed Ама ужасно се радвам за Чучулигата.

Снежи, кога успя да вампирясаш и ти? Много ти е хубавичък аватара. Лек ден.

Ооо, всичко излъчено досега съм изгледала и чакам пети сезон. Laughing Laughing Laughing

Нищо, нормално е, като няма още новини. Wink

# 29
Аз ги гледах много старателно, но какво ми стана през зимата, не знам - изведнъж престанах (с идеята ужким да наваксам, де... само че досега - йок). А от няколко месеца мощно ме е ударила Корейската вълна, дъх не мога да си поема, много ме впечатлиха.

Ето колекцията с по-старата версия на Чучулигата с български субтитри. Доколкото си спомням, бяха комплет всички серии:

http://www.vbox7.com/collection:1205272

1-ви епизод:

http://www.vbox7.com/play:7f0191ad

Общи условия

Активация на акаунт