Çalıkuşu/Чучулигата с Бурак Йозчивит и Фахрие Евджен - тема 1

• 107 648
  • 743
  •   1
Отговори
# 45
Меррве вече не е с Бурак а с певеца Murat Dalkılıç   Peace

# 46
# 47
еее пак си блеяла на някъде и не съм разбрала  Mr. Green браво браво този е симпатяга а не като онзи  Sick

# 48
Здравейте, дами!
Ще ме приемете ли във вашата компания,като голям почитател  на романа"Чучулигата". Това е първия любовен роман ,който съм прочела в 6-ти клас. Бях очарована. Гледала съм и филма,беше няколко серии.
Моите поздравления за комшиите ,които са решили да поизтупат прахта от романа.
 Странен ми е избора на артиста,защото "Кямран имаше руса къдрава коса, бяла, нежна и гладка кожа — толкова гладка, че, струваше ми се, ако имам смелост да го хвана за ушите и да погледна отблизо страните му, бих могла да се огледам в тях като в огледало. " и "Но какво ставаше с Кямран, този голям вече мъж, който отиваше към двадесетте, над тънките изписани устни на когото бяха наболи тънки мустачки? Този момък със своите бели велурени обувки и копринени чорапи, обути на мъничките му като на момиченце крака, със своето крехко тяло, което при вървеж се клатеше като вейка, със своята дълга бяла шия в отворената яка на копринената му риза, приличаше повече на девойче, отколкото на момък, и много ме дразнеше. " Явно ще очакваме нещо различно.Дано !

# 49
здравейте на всички, нека и едно момче да кацне при вас, няма само девойки да сте.

Тъкмо днес си взех Чучулигата от библиотеката и в най-скоро време ще я прочета, не се съмнявам, че е ми хареса.

Аз съм фен на Фахрие Евджен и нямам търпение вече снимките да започнат и да се разбере нещо ново.

# 50
  • 14°25´17˝ ... някъде по линията...
Добро утро, сладкопойни!  Grinning

Здравейте, дами!
Ще ме приемете ли във вашата компания,като голям почитател  на романа"Чучулигата". Това е първия любовен роман ,който съм прочела в 6-ти клас. Бях очарована. Гледала съм и филма,беше няколко серии.
.....
 Явно ще очакваме нещо различно.Дано !

Добре дошла, Павлина! Като гледам какво си написала за романа - и аз така... Grinning Hug По едно време даже го знаех почти наизуст и навсякъде нося книгата със себе си (заедно с "Гордост и предразсъдъци" - другото ми много, много любимо произведение).

здравейте на всички, нека и едно момче да кацне при вас, няма само девойки да сте.

Тъкмо днес си взех Чучулигата от библиотеката и в най-скоро време ще я прочета, не се съмнявам, че е ми хареса....

Здравей Мартине и добре дошъл! Зачете ли Чучулигата? Как ти се струва? Не се плаши, не се разказва само за любов, а има много интересни описания на живота в тогавашна Турция - бюрокрация, закостенялост на обществото, ограниченост... Любопитно ми е как едно момче би възприело книгата. Всичко да ни кажеш тука, ОК!

Лорън беше излязло интервю с Бурак където беше казал че иска в сериала Мерве...но не се получи. просто ролята на Чучулигата няма да и отива,а на Фахрие пасва идеално,много е нежна и красива  Peace

За мен Фахрийе не е точно пример за нежното момиче - изключително е красива и сексапилна, пълна с живот... Но също смятам (и се надявам), че добре ще й паснат огнените сцени и доста искри ще има да хвърчат.

Последна редакция: чт, 08 авг 2013, 10:20 от Ferda Mravenec - Valkyriata ;)

# 51
Добро утро  Hug

ферда не искри ами пожар ще има  Praynig като я погледне Бу с оня ми ти поглед на дявол  Twisted Evil  Mr. Green

# 52
Добро утро  Hug

ферда не искри ами пожар ще има  Praynig като я погледне Бу с оня ми ти поглед на дявол  Twisted Evil  Mr. Green

Хихи, ох, не думай, че само като си ги/го представя и отсега подскачам...  Joy
Само че, честно казано, за да се получи нещо такова, бая ще трябва да преработят образа на бат' Кям(у)ранчо, щото в романа доста мухлярската го раздаваше.  baby_neutral

# 53
Добро утро. Hug Hug Hug

Ферда, мерси за закусчицата. Hug Heart Eyes

Фахрие може да бъде и секси дама, но може и да е нежна девойка. Heart Eyes Wink

Добре дошли на новите попълнения.  bouquet

Приятен ден. Hug

# 54
  • София
Добро утро!
Вие по скоро за съвременна версия ли сте или за придържане към книгата?
Аз искам съвременна версия, така сценаристите ще променят много неща (може би) и ще има повече от огнените погледи на Бурак. Но и да се придържат към книгата пак ще гледам. Чучулигата е една прекрасна магия, така че каквото и да направят ще ми хареса.

Скрит текст:

# 55
...
Ферда, мерси за закусчицата. Hug Heart Eyes

Фахрие може да бъде и секси дама, но може и да е нежна девойка. Heart Eyes Wink
...

Да ти е сладко, Снежи.  Grinning

Не я знаех Фахрийе в такава светлина като на снимката, мерси че ни я показа.

Добро утро!
Вие по скоро за съвременна версия ли сте или за придържане към книгата?
Аз искам съвременна версия, така сценаристите ще променят много неща (може би) и ще има повече от огнените погледи на Бурак. Но и да се придържат към книгата пак ще гледам. Чучулигата е една прекрасна магия, така че каквото и да направят ще ми хареса.

Ученолюбива госпожице,  Wink Simple Smile
И аз бих гледала всякаква версия, но все пак поради причините, които си посочила, май клоня към осъвременен вариант - тогава биха дали повече простор за развитие на взаимоотношенията на главната двойка, пък и точна версия по романа вече е правена. Обаче, от друга страна, в книгата доста внимание се обръщаше на простотията, суеверието и неграмотността на обикновеното население, та не знам как биха преработили тези сцени. Какво ще правят със забулването на Фериде, след като в съвременна Турция това е забранено...? И т.н., та се чудя...

# 56
Добро утро  Hug

Хихи, ох, не думай, че само като си ги/го представя и отсега подскачам...  Joy
Само че, честно казано, за да се получи нещо такова, бая ще трябва да преработят образа на бат' Кям(у)ранчо, щото в романа доста мухлярската го раздаваше.  baby_neutral
ах много се смях на неговия образ  Joy ще пада смях като го знам какъв е и какви физиономии прави  Joy

# 57
# 58
  Уф....и аз се записвам да следя темата...заради романа и заради каста....интересно ми е какво ще се получи.Нов-вехт вариянт...аз съм за съвременен,но.....
  Успех за серияла и артистите   bouquet

# 59
Здравейте!Още почитатели на романа и актьорите приемате ли?И за мен Чучулигата и Гордост и предразсъдъци са ми любими а и актьорите които ще изпълняват ролите също само да има превод ,че с езика съм много на вие

Общи условия

Активация на акаунт