Çalıkuşu/Чучулигата с Бурак Йозчивит и Фахрие Евджен - тема 1

• 107 698
  • 743
  •   1
Отговори
# 120
ох горканчо подложил е снагата да дремне малко  Joy

ох незнам вече те турците си обичат исторически филми,но съвременна версия мисля че ще дойде добре,нали затова са римейковете  newsm78
и сега какво излиза че Бу още си е с мустаките  ooooh!

# 121
Моника,   bouquet

Ох, душичката, доспало му се е.  Wink Доста са го изтощили още първия ден. Grinning

# 122
И аз се надявах тия мустаки да ги махнат, че много ме дразнят вече, особено новия модел .
Mr. Green
Във ВВ му отиваха много, но вървяха в комплект с чалмата и облеклото.

# 123
би трябвало да му сменят визията,защото така ще го свързват с Бали бей  Thinking

# 124
  • Варна
би трябвало да му сменят визията,защото така ще го свързват с Бали бей  Thinking

Пък и в началото са много млади, няма да върви такъв мустак.  Grinning

# 125

Пък и в началото са много млади, няма да върви такъв мустак.  Grinning
Хексе  Hug
за това не се бях сетила.права си   bouquet

# 126
Добро утро. Hug Hug Hug

Денят ще е понеделник.  Hug

Успешна нова седмица.  bouquet

# 127
Добро утро  Hug

Снеж, само те преследвам по темите днес  hahaha  Laughing

# 128
Добро утро  Hug
чакаме ги снимките днес  Praynig

# 129
  • БГ
Здравейте,момичета!
Снежи Hug за темата - благодаря!Направила си уютно кътче за конушма!
Да ви споделя,че от години си мечтаех да екранизират този незабравим за много от нас роман, особено след като видях на какво са способни турските сценаристи и режисьори в Мелодията и Забранена любов.
Тези двата сериала са по романи,но така интелигентно са осъвременени,че ни залепиха за екрана за дълго време. Надявам се и сега да се получи същото.
И дано имаме късмет някои от нашите добри феи-преводачките Peace да повдигат езиковата "завеска",т.е.да ни превеждат,ако не изцяло,то поне това-онова Tired
Успешна седмица на всички! Peace

# 130
  • Варна
Здравейте,момичета!
Снежи Hug за темата - благодаря!Направила си уютно кътче за конушма!
Да ви споделя,че от години си мечтаех да екранизират този незабравим за много от нас роман, особено след като видях на какво са способни турските сценаристи и режисьори в Мелодията и Забранена любов.
Тези двата сериала са по романи,но така интелигентно са осъвременени,че ни залепиха за екрана за дълго време. Надявам се и сега да се получи същото.
И дано имаме късмет някои от нашите добри феи-преводачките Peace да повдигат езиковата "завеска",т.е.да ни превеждат,ако не изцяло,то поне това-онова Tired
Успешна седмица на всички! Peace

И аз се надявам на преводачи. Ако излязат серии на руски, мога и аз да превеждам. Peace

# 131
# 132
# 133
Хел, Дими, Вяра,    bouquet  bouquet  bouquet

Хих, без мустааак.... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  Отивам да припадна.  Mr. Green Heart Eyes

# 134
Хих, без мустааак.... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  Отивам да припадна.  Mr. Green Heart Eyes

И аз, и аз  Party

Общи условия

Активация на акаунт