Çalıkuşu/Чучулигата с Бурак Йозчивит и Фахрие Евджен - тема 1

• 107 680
  • 743
  •   1
Отговори
# 105
е този трябва да е,аз само съм чела за него

м не знам може да и е баба  newsm78 и затва да го споменават с Бу  newsm78
май и е чичо знам ли то преводите за уникални че нищо не разбираш  Joy
Гуги е бос по турски  Mr. Green
аз също  Joy

# 106
здравейте )))

сега видях темичката. Снежи, благодарности )))  bouquet

и аз мисля, че точно Каванч по описание би подхождал за тази роля.

то точно това е подчертано в романа - колко е рус, светлоок, различен...)))

но Каванч едва ли би се хванал да го изиграе, той май в сериалите все търси различно амплоа от предишните си роли.

# 107
Здравей, Лор.   bouquet  Добре дошла. Hug  Да, наистина по описание, от турските актьори Къванч идеално отговаря.   Heart Eyes

Сигурно гологлавко ше е чичо на Джейлян, Mr. Green щото баща й и майка й се казват Джелял и Шебнем. Wink Тея от какво са богати? Mr. Green

Ми тя мама по-хубава. Flutter

# 108
Снежи  Hug

момичета, кажете нещо за сценаристката. гледал ли е някой нещо нейно. а режисьора ?

както знаем от това най-много зависи как ще се получи филма, защото дори актьорите да  са доказани и талантливи, ако екипа е зле, филмът не се получава.
през миналия сезон имаше доста несполучливи опити за сериали, които въпреки участието на големи звезди се прецакаха и бяха спряни.

много ще ме е яд, ако точно с "Чучулигата" оплескат нещата...

много ще ме е яд също, ако го разтеглят безобразно в повече от един сезон.

по-горе четох, че снимките трябва да почнат на 12-ти. ще чакаме да видим дали снимат съвременна версия или по оригинала, обаче второто според мен е малко вероятно, защото трудно ще направят цял сезон по оригинала, а освен това и в онази старовремска обстановка...
трудно се докарва автентичност.
да не забравяме, че във Века дори, автентичността на костюми и обстановка е заменена удобно от атрактивност )))))))))

а и изборът на актьор - пълна противоположност като визия на образа в романа, сочи по-скоро , че ще гледаме осъвременена версия ))))

Последна редакция: нд, 11 авг 2013, 13:36 от lor

# 109
аз доколкото разбрах снимките вече са почнали  newsm78 и аз си мисля че ще е съвременна версия и ако я направят така ще е много успешна

# 110
Снежи, Hug въх то цялото семейство едни глозни  #Crazy майката май по хубава от дищирята

# 111
На мен режисьорите и сценариста са ми напълно непознати. Чаян Ърмак ще режисира само първите два епизода, после поема Доан Умит Караджа, но Чаян ще упражнява надзор. Иначе кои са останалите актьори не е ясно, на мен поне.  Thinking Аз съм за съвременна версия. Peace Wink

Лор,  Hug снимките са започнали.  Wink На 12 августтрябва да пуснат официалните фотоси, доколкото разбрах.

# 112
ще ги чакаме утре  Praynig нямам търпение вече  Crossing Arms

# 113
Здравейте и от мен !  Hug Hug
Аз докато видя новата тема, половината харем на Бали бей се пренесъл тук.  Laughing
Благодаря на любезната домакиня ·٠•Snejka•٠· за темата.   bouquet  bouquet
Голяма слабост ми е Бурак.  Heart Eyes Heart Eyes Има още какво да учи в актьорския занаят, но пък е такъв чаровник. Надявам се да направи хубава роля, както и Фахрие, която също много харесвам. Гледала съм я само в Листопад и мисля, че е едно от най-красивите лица в турското кино. Ще бъдат двойка-трепач.  Peace

Сериалът ще се излъчва в понеделник по Канал Д, закупен е и в Русия. От септември ще върви и по руска тв.
От инфото, което прочетох, снимките са започнали миналата седмица и обстановката от декорите не ми изглежда съвременна.

Едно ново интервю с Фахрие Евджен:

- Каква зодия сте? Какво е вашето хоби?
[/i]

- Аз съм зодия Близнаци и поради тази причина имам много хобита. По-рано много се занимавах със спорт, както и мое хоби беше музиката. Играех баскетбол и свирех на пиано. И сега обичам да спортувам, но сега това не е просто хоби, а моят живот. За мен хоби е да бъда студентка. От ученето изпитвам удоволствие.

- Добра ученичка ли сте?

- Много обичам да уча. Обичам да ходя на лекции. До четвърти курс никога не съм отсъствала.

- Раскажете нещо за своето семейство.

- В семейството сме четири деца. Имам още 3 сестри. Всички сме родени в Германия и до 19 си година съм живяла там. След това се преместихме в Турция. Много обичам семейството си.

- Вие сте играли в много филми и сериали, коя е любимата ви роля?

- Аз не мога да отделя една единствена роля. На мен ми харесваше да играя всичките си персонажи. А и ако не ми харесваше, нямаше да я играя. Ако ролята не ми харесва, или не ми е интересна, няма да мога да я направя.

- Обичате ли да пътувате? В кои градове обичате да почивате?

- Да, много обичам. Най-любимите ми градове са Лондон и Виена. Но предпочитам да почивам в Италия или Испания.

- В колко филма сте се снимали? Помните ли имената на всички героини?

- Да, разбира се, помня ги всички.

- Какви отношения имате с приятелите си? Отнасят ли се с вас по-различно, защото сте актриса?

- Не, много ги обичам! Те нямат проблем с това. В университета се чувствам отлично и заслуга за това имат моите приятели.

# 114
Моника, добре дошла.  bouquet Май, наистина няма да е съвременна версия, а така ми се искаше. Peace
Благодаря и за интервюто.  bouquet

# 115
  • Варна
 И аз се надявам на съвременна версия. Декорите само това на дадената снимка  ли е показано или има и други снимки?
Възможно е все пак тези високи прозорци да са прозорците на училището на Фериде.

# 116
  • София
Ще знаем повече до седмица-две когато пуснат първия тийзър, до тогава само можем да гадаем и да се надяваме.

# 117
това може да е къщата от детството й  Peace надявам се де

# 118

Сигурно гологлавко ше е чичо на Джейлян, Mr. Green щото баща й и майка й се казват Джелял и Шебнем. Wink Тея от какво са богати? Mr. Green

Ми тя мама по-хубава. Flutter

Да, чичото е. Бизнесът им е хотелиерство и ресторантьорство. Мамата нещо с мода се занимава и наистина е много по-хубава от щерката, въпреки че много си приличат и малката също се опитва да се прави на модна икона.

Бурак изпаднал в смешна ситуация.  Grinning

В първите дни от снимките, Бурак изпаднал в смешна ситуация. Но само на него не му било смешно.
След края на снимачния ден, Бурак влязъл в един от директорските кабинети, разположил се удобно на фотьойла и след малко ...заспал. След два часа се събудил и се опитал да излезе, но се оказало, че вратата е заключена. Обслужващият персонал вечер заключвал и не видял, че Бурак спи в стаята. Актьорът се опитвал безуспешно да вика и тропа по вратата, но в сградата нямало никого.
Едва след пет часа пленничество, на снимачната площадка дошъл първият помощник и освободил Бурак от кабинета.

# 119
  • Варна
това може да е къщата от детството й  Peace надявам се де

Обаче написаният шрифт по-горе е от писалка, не от химикалка. Thinking
Романът си е труден за осъвременяване, доста неща трябва да извъртят. Война, брак по шериата..
Но пък в Мелодията на сърцето се бе получило добре. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт