Çalıkuşu/Чучулигата с Бурак Йозчивит и Фахрие Евджен - тема 1

• 107 609
  • 743
  •   1
Отговори
# 720
Като влезете в руския сайт,натиснете форум и там е превода.

http://korolek.com/forum/

мерси   bouquet Hug

# 721

Последна редакция: вт, 24 сеп 2013, 21:12 от missoni

# 722
На Лютфи да му се не надяваш,пич!

# 723
и аз се нареждам пред екрана  Whistling

# 724
Аз гледам от линка на онлайн превода, там върви ок, ама сега дават реклама. ooooh!

Релаксче,  Hug ша ти изям аватара. Crazy Heart Eyes

# 725
 Момичета , очертава се много интересен и динамичен сериал.
С тези темпове скоро ще стигнем до същността на   на нещата. Wink Wink

Обожавам гласа на Фахрие/Фериде- толкава мек и вълнуваш докато пишеше историята на живота си.Не бе нужно да видя кой пише за да разбера ,че е тя.
Явно Бялата гостенка е покосила майка и- Sad Sad Sad,подхвърля гергефа само  да я погледне ,да и се скара -но не.
 Остана сираче горкото дете!
 От много малка си пролича ,че е лудетина . И с чашите за да  предизвика напикаване на завистливата братовчедка   и калта ,която запрати по братовчеда ....

# 726
Оф, на доктора му пресякоха прегледа. Mr. Green ooooh! Mr. Green

# 727
Хеееееее,те всички дето останали без работа от "Великолепния век" ги взели в "Чучулига"  Joy Joy Joy

# 728
# 729
В крайна сметка не успях нищо да видя и много ме е яд.  #2gunfire Ще наваксам, де. Peace

Последна редакция: вт, 24 сеп 2013, 22:05 от ·٠•Snejka•٠·

# 730
Хеееееее,те всички дето останали без работа от "Великолепния век" ги взели в "Чучулига"  Joy Joy Joy

Joy Joy Дааа, и непрекъснато правят препратки към ВВ. Щях да падна като показаха механата. Все едно гледах Бали бей и Лютвито.   Laughing А на майка си казва Валиде султан. hahaha

# 731
Как е първата серия, кажете нещо, де? Praynig

# 732
Аз съм мого доволна, дори надскочиха очакванията ми...двамата стоят страхотно един до друг и имаше някои много комични моменти  Heart Eyes
Сега повтарят епизода, ако някой не е успял да го гледа  Wink

# 733
Аз съм мого доволна, дори надскочиха очакванията ми...двамата стоят страхотно един до друг и имаше някои много комични моменти  Heart Eyes
Сега повтарят епизода, ако някой не е успял да го гледа  Wink

Благодаря.   bouquet  Ако не ми засича пак, ще го гледам, ако не - ще чакам да го качат. Wink

# 734

Общи условия

Активация на акаунт