Първи зъбки, първи каши чакат МАРТенчета наши!

• 35 881
  • 711
  •   1
Отговори
# 585
  • бургас/софия
Аз съм купила много обувки, всякакви размери, от 18ти докато тръгне на училище... Simple Smile Каквото ползваме - ползваме, другите ще ги продам. Всички са много красиви, затворени - отворени, официални, пантофки, сандали, какво ли не... но абсурд да ги ползваме всички...

Сега за навън слагам чорап, отгоре терлик и отгоре едни пак като терлици на Mothercare с лепка и подплата отвътре.. и въпреки това на планината уикенда краката й все бяха студени... в града обаче като стане зима ще сложа едно зимно дебело чувалче, в което ще я пъхам цялата, няма да й трябват обувки....

# 586
Имаме едни ботушки, не за ходене, 17-18 номер пише на етикета и са ни мъничко големи.

# 587
Аз на нашия бебон му взех ето тези http://www.matalan.co.uk/kids-clothing/boys/shop-by-age/toddler- … x-fur-snugg-boots 
вътре са пухенки, много топлички изглеждат, имам и 3 чифта буйки тип кецове с мека подметка, но той постоянно ги изхлузва заедно с чорапите, зимата само чувал за количка май ще ни спаси

# 588
Здравейте,многооо отдавна не съм писала,но ви хвърлям по едно око  Hug
Ние сме добре,гледаме се,Марти седи стабилно вече,има 6 зъба  Party хапва си с удоволствие,продължаваме да се кърмим.Днес ще въвеждам месото,с пуйка,а другата седмица глутенът ,с овесена каша,постепенно!Жълтък не съм дава,а и не бързам.
Марти вече дава боц,имитира  Wink
Днес мисля да поизлезем,че в къщи само не става   bouquet

# 589
Здравейте мамчета Simple SmileОтдавна не съм влизала в темата,но бяхме в провинцията...И ние имаме проблем с храненето.Точно заместихме 1 хранене и понякога второто и нещо стана...сега пълен отказ,най-много 5-6 лъжички.И кърмата намаля,започнах да дохранвам вечер,след това и през деня,но отказа и шишето,голям зор е,като огладнене много тогава вече яде.А с кърменето трябва през час-два.Готова бях да спра да кърмя,поне да яде АМ,колкото трябва и да има някакъв режим,но не издържах,като го гушна и започва да ме смуче кадето хване.Незнам какво да направя...Притетеснена съм защото,качва малко-270 гр е качил,3 см,но обиколката на гърдите се е смъкнала с 1 см.Отговора на педито беше "мързи го да яде от лъжицата",а за шишето"като стои гладен ще прояде" Просто незнам какво да правя.. newsm78  Няма зъби още и ми казват,че най-вероятно на това се дължи всичко....И да се похваля нещо,дребчо пълзи Simple Smile

Последна редакция: сб, 05 окт 2013, 12:29 от bubi4ka09

# 590
Здравейте, има ли мами от Младост, да се запознаем?

# 591
Хихи, ако ще си ги мерим, ние сме 6300 гр., 67 см. Simple Smile 

Тамън се бях стресирала че сме клечки и че гладно го държа детето - ние сме 7 килца и 68 см.

Ние сме априлче появило се като мартенче. Надяваме се да ни приемете при вас. Hug

# 592
Здравейте мами!
Аз принцпно пиша в априлската тема, синът ми е роден на 2-ри април.
Мисля, че тук ще ми е по-полезно да виждам какво ни предстои.  Peace
записвам се да ви следя,   animal037

# 593
  • София
то много много не пишем, дано намериш какво да следиш  Mr. Green

# 594
Добре дошли на двете момичета. )

# 595
  • Пловдив
И ние не сме писали мнооогооо отдавна, но четем редовно. 5 дни преди да направим 7 месеца сме 7.500кг. и 68см. Беба яде зеленчукови, плодови пюрета доста видове и оризова каша с банан и ябълка ядеше с апетит, но я смених с оризова каша с пробиотици, защото се запичаше. Яде всичко с апетит пупупу така да си яде. Като направи 7 месеца започвам да въвеждам месо, като за начало съм взела пуйка и жълтък през ден по много малко като за начало.
Храненията ни са така: 7ч. сутрин-мляко, 10ч. преди обед-каша, 12.30ч. на обед-пюре/без мляко, след каша и пюре не пие мляко, не иска/, към 15ч. след обед-мляко, към 17-18ч.-плодово пюре и 20.30ч. преди лягане мляко. През нощта не се буди/поне за сега Praynig/, чак в 7 сутринта. Това вече ни е режим. Спи по 2 пъти на ден, преди обед 1 час и след обед 2 часа. Почти вече сме на режим. Но когато е будна е ужас само се носим не си играе сама и така. Стои стабилно на дупето си седнала, не пълзи и няма зъбки/на каката 1 зъбче беше на година и 2 месеца. Дадох пълен отчет Laughing
Ваксината, която се слага в БГ на 7м в САЩ не се прави, та не знам като се върнем. Още не съм се свързла с педиатърката в БГ. И още сложиха и противогрипна ваксина, оказа се, че за бебето и за таткото като учи в колежа е задължителна и то и на мен сложиха.
Спираммм! baby_neutral baby_neutral baby_neutral

# 596
  • Страната на чудесата
.

Последна редакция: пт, 11 окт 2013, 00:07 от Lucky Plam

# 597
  • Страната на чудесата
Здравейте, има ли мами от Младост, да се запознаем?
Има, аз и Нощна птица сме в .1, както и още една мама от тук, но не и знам бг-мамският ник.
Моят син на 7 м. тежи почти 10 кг, захранен със домашни биозеелнчукови пюрета, от които хапва 10-на кафеени лъжички дневно, основно кърмен, вода все още отказва, но пък си ходи почти всеки ден по голяма нужда. Има 5 зъба и 6- ти е на път, по цяла нощ спи на гърда. Като заменя с биберон най-демонстративно насън го хваща с две пръстета и го хвърля настрани. Ако пък го оставя в леглото му, се обръща най-много след 30 мин. по корем и почва да плаче обидено, че е сам. Но всичко това ме прави безумно щастлива, защото от каката знам как отлитат тези мовенти, докато се огледа човек.

# 598
Ваксината, която се слага в БГ на 7м в САЩ не се прави, та не знам като се върнем.
Донка, коя е тази ваксина, за която говориш?

Лъки Плам, много е едро твоето момче, да ти е жив и здрав. GrinningИ ние сме основно на кърма,но бебко е 7 кг. Буди се на 3 часа през нощта да суче и съм страшно недоспала, понеже е така от раждането. Мамите, които имат вече по едно дете кажете кога кърмените бебета започват да спят по цяла нощ?

# 599
  • Страната на чудесата
Розичке, да не те отчаъвам, но: колики, зъби, детски кошмари, боледувания от ДГ, едва към 5-тата годинка на щерката започнах да спя цяла нощ Laughing

Общи условия

Активация на акаунт