Опасни Улици /Arka Sokaklar/ ~ Тема 20 ~

• 44 148
  • 797
  •   1
Отговори
# 555

Пишете ако искате още снимки.

Страхотна е! Когато можеш направи и на мъжете, както и на най-главните двойки ...  smile3525 Two Hearts Two Hearts

Добра идея, ще направя, а за сега имам тези:

# 556
http://vbox7.com/play:cff6a9d645

Не мога, просто не мога ..  smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

# 557
Прекрасна снимка на Берк от вчера. До колкото разбрах тук е със своя братовчедка - невероятен е ...  smile3525 Two Hearts  love001

Много са сладки и двамата ..  Heart Eyes Това на терасата не е ли Мерве или се лъжа?  newsm78

# 558

Пишете ако искате още снимки.

Страхотна е! Когато можеш направи и на мъжете, както и на най-главните двойки ...  smile3525 Two Hearts Two Hearts

Браво супер са ..  Hug Hug Hug

# 559
Много са сладки и двамата ..  Heart Eyes Това на терасата не е ли Мерве или се лъжа?  newsm78
Да, тя е, с цигара в устата. Mr. Green

# 560
Да, тя е, с цигара в устата. Mr. Green

Да тя е! Незнам дали е с цигара или някаква близалка ама има нещо в устата си. Освен нея се виждат и други хора - има някаква по-възрастна жена. Вероятно са на гости ... newsm78

# 561
Извън кадър от новия сезон. Hug

# 562

Браво супер са ..  Hug Hug Hug

Наистина са невероятни! Всички много ми харесват - най-вече първия. Много ти благодаря ...  newsm51 Two Hearts  love001  Kissing Heart Two Hearts

# 563
Извън кадър от новия сезон. Hug

Зафер е страхотен! Дано скоро се появят още снимки и на останалите актьори от новия сезон ...  smile3525 Two Hearts newsm76

# 564

Тук доста се смях - имам чувството, че Айлин е пияна ... hahaha hahaha hahaha

# 565
Да тя е! Незнам дали е с цигара или някаква близалка ама има нещо в устата си. Освен нея се виждат и други хора - има някаква по-възрастна жена. Вероятно са на гости ... newsm78
Да, всъщност може и близалка да е, но в първия момент ми заприлича на цигара. Thinking

# 566
Да, всъщност може и близалка да е, но в първия момент ми заприлича на цигара. Thinking

Не се знае. И двете предположения са възможни. Май само тя си знае ... Mr. Green

# 567
Вие ще гледате ли 8 сезон? Аз лично бих макар,че я няма  Гамзе, ще е интересно какво са измислили сценаристите.Май не трябваше да убиват Зейнеб, предпочитам да бяха я заминили с Гюлчан. Тя няма никога да я замести,ама аз поне така мисля.А вие?

# 568
А тази как е: smile3521

# 569
Вие ще гледате ли 8 сезон? Аз лично бих макар,че я няма  Гамзе, ще е интересно какво са измислили сценаристите.Май не трябваше да убиват Зейнеб, предпочитам да бяха я заминили с Гюлчан. Тя няма никога да я замести,ама аз поне така мисля.А вие?

Аз ще гледам 8 сезон, все пак това е любимият ми филм. Гъмзе много ще ми липсва, но все пак не бих пропуснала.
А, като стана въпрос, коя е Гюлчан? Ще ми изпратиш ли нейна снимка?

Общи условия

Активация на акаунт