Опасни Улици /Arka Sokaklar/ ~ Тема 20 ~

• 44 189
  • 797
  •   1
Отговори
# 465
-Мурат и Синан, кога ли са пропускали и мен ме изкефи, как го каза това за кекса на онея квачки, поле Мурат пък се кефи, че Зейнеп ревнува, той да не вика дявола, че по-опасно нещо от женската ревност няма ..  Twisted Evil

-Али и Татко Ръза пък се заугбиха, лалето и той един умник не знае къде е компаса, после дори заспа в Ръза, а след като ги намериха и компаса Али намери,нда яко ..  Laughing

-След като се спасиха Мелек и Месут, много ми харесаха шамарите ѝ .. пф само така ..

А да не говорим за на Али фалшивите билети..

Просто нашите са големи лакомници, особено Синан - няма да забравя как нагъваше дюнера на Елиф ...  rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Миличкия ми като чуе храна и е първа писта, затова днес много ме изкефи и много се смях като каза, че тези не могли да готвят. Лафа на деня беше от Синан: "Не разбрах дали ям кекс или шперплат" - паднах от смях ...  Joy Joy Joy

Мурат се кефи, че Зейнеп ревнува, но ще види скоро като го погне ...  Mr. Green

Али с този компас ме разби. Ама и Айлин на другия ден му купила един да му го върже на врата ...  hahaha hahaha hahaha

И на мен ми хареса Мелек като взе да бие шамари на онзи - заслужаваше си го. А това беше наслада за очите на Месут ...
 Hug

# 466
Права си Рени! И аз не виждам чак такъв проблем - просто човека, който е пускал първите теми е превел така името. Ние сме го взели от там, а и при имената е доста трудно да знаеш точния превод на това какво означават. Пък и ако питаш мен не е чак толкова важно. Колкото до изписването на буквите. Не всеки може да пише така и не всеки има тази клавиатура. Дори написано така идеално се разбира за кого става въпрос. Ако това е проблема ще го поправим за напред, но не мисля, че е редно да се обиждат хората, които правят темите, сред които съм и аз. Мисля, че всеки от нас се старае, за да са хубави темите. А това, че има един сгрешен превод на значението на думата Алп не е никакъв проблем. Човешко е да се греши, а понякога човек просто се обърква. По-важното е, че на нас хората в тази тема ни е приятно заедно и се забавляваме с любимия си сериал ...   Wink

Съгласна съм .. така е на всички ни е завбно , аз не съм правила нито една тема, но на мен всяка ми харесва! Колкото до името на Алп, да може да го поправяме за напред, но това за правилното изписване, не мисля, че е важно. Wink

Да, но ако се наложи и това ще оправим. По-важното е, че всички теми са страхотни и заедно се наслаждаваме на любимия си сериал ... newsm10

# 467
Нова снимка на Алп и Шефкет - явно са били заедно на някакво парти. Много са готини ...  smile3525 Two Hearts  love001

# 468
-Мурат и Синан, кога ли са пропускали и мен ме изкефи, как го каза това за кекса на онея квачки, поле Мурат пък се кефи, че Зейнеп ревнува, той да не вика дявола, че по-опасно нещо от женската ревност няма ..  Twisted Evil

-Али и Татко Ръза пък се заугбиха, лалето и той един умник не знае къде е компаса, после дори заспа в Ръза, а след като ги намериха и компаса Али намери,нда яко ..  Laughing

-След като се спасиха Мелек и Месут, много ми харесаха шамарите ѝ .. пф само така ..

А да не говорим за на Али фалшивите билети..

Просто нашите са големи лакомници, особено Синан - няма да забравя как нагъваше дюнера на Елиф ...  rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Миличкия ми като чуе храна и е първа писта, затова днес много ме изкефи и много се смях като каза, че тези не могли да готвят. Лафа на деня беше от Синан: "Не разбрах дали ям кекс или шперплат" - паднах от смях ...  Joy Joy Joy

Мурат се кефи, че Зейнеп ревнува, но ще види скоро като го погне ...  Mr. Green

Али с този компас ме разби. Ама и Айлин на другия ден му купила един да му го върже на врата ...  hahaha hahaha hahaha

И на мен ми хареса Мелек като взе да бие шамари на онзи - заслужаваше си го. А това беше наслада за очите на Месут ...
 Hug

Разбира се ..  Joy Но на Синан и Мурат им приседна, а и на Синан, че как 1 дюнер ще му стигне ли ?  Mr. Green

-Какво погване? Та тя се размекна като шоколадова торта, особено 7 сезон, почти нищо не казваше, дори не се караха и биеха, направо ми лиспваше това време, да не говорим, че бяха само на обичам те, бях забравила, защо съм ги харесала за това или защото бяха различни от другите двойки?

-Като на свинче - звънче , точната дума ..  Joy

Месут, дори и вързан ме разсмя, вика първо да се оправя с Корай, после нека да се наям хубаво, а после ще дойде и твоя ред .. rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 469
Нова снимка на Алп и Шефкет - явно са били заедно на някакво парти. Много са готини ...  smile3525 Two Hearts  love001

Страшни ..  Heart Eyes

# 470

За мен винаги е била красива, но нищо не написах тук, защото това е изкуствената Гамзе и честно казано не я харесвам, не ме разбирайте погрешно, естествено че я обичам, но в последната година сякаш не е тя - Когато беше с Емре беше пък все пияна, дори така бяха написали, когато я бяха засякли с него, да не споменавам, колко пъти беше повече от зле с приятелките си и очите й плават, че и преди месец снимка с цигара .. а когато беше на почивка с Мерт, той караше колата, а тя беше легнала, а нейните крака през прозореца на колата, в инстаграма на всеки мъж който й коментира снимката пише "скъпи"  ..  Embarassed Знам, че не е стара и просто се забавлява, но се държи, сякаш е на моите гоидни, в последно време.. не знам, какво мислите вие, но аз я обичам и такава,какво да правя..

# 471
Аз също много харесвам Гамзе и Уур, Мурат и Зейнеп. Гамзе наистина много се е променила тази година. То даже още от миналото лято. Нещото,което ме подразни най-много и ме е яд на него още е ,че тя е послушала оня идиот Мерт да напусне улиците. Та тя е родена за този сериал.

# 472
  • София
Аз също много харесвам Гамзе и Уур, Мурат и Зейнеп. Гамзе наистина много се е променила тази година. То даже още от миналото лято. Нещото,което ме подразни най-много и ме е яд на него още е ,че тя е послушала оня идиот Мерт да напусне улиците. Та тя е родена за този сериал.
Тя не напусна улиците само заради това Гамзе винаги е казвала, че иска да играе в исторически сериал и сега са и предложили именно такава роля.

# 473

Благодаря за отговора, аз си помислих че Мурат е застрелян в главата и се учудих защото Зейнеб е при него а нея първа я убиват

# 474
Shocked Shocked Shocked Shocked

Какво означавало името му? "Страх"? Че това кой го измисли? Откъде дойде подобно предположение?

КОРК означава СТРАХ,  КОРКУНЧ означава страшен, КОРКМАЗ означава безстрашен, човек, който не се страхува. Точно обратното на това, което сте писали вие? 
Като някой не знае турски, как така пише измислени преводи на имената на хората, много странно.
В първия постинг на темата, където се предполага, че нещата трябва да са най-изпипани, защото тя е като корицата, точно там половината от имената на актьорите са СБЪРКАНИ.
Повече от половината.
Имена като ÖZGÜR (а пише OZGUR), UĞUR PEKTAŞ (а пише UGUR PEKTAS)... GAMZE ÖZÇELİK PEKTAŞ (а пише Gamze Ozcelik Pektas), ŞEVKET ÇORUH (a пишe  Sevket Coruh)... съжалявам, но за мен това е абсолютна мърлящина.
Ако ще правя тема, ще изпипам всички имена. Ако нещо не ми е ясно, ще питам ако трябва и няколко души, но да не се излагам като...
Иначе не публикувам, ако не съм сигурен.  В постингите е едно, но в първия, който е като заглавие на темата, да има толкова много грешки и то на думи, изписани с огромни букви, които вадят очите, сбъркани, просто... не знам какво да кажа...
Първо да кажа, че не аз съм превеждала биографиите, отдолу си пише кой е направил превода. Щом превода е грешен, преведи ти биографиите и ще сложа твоя превод в следващата тема. Всъщност не, ще оставя на теб възможността да я направиш, за да видим какво означава изпипана тема и да знаем за по-нататък, че да не се излагаме.
Казваш, че за теб това е мърлящина, извинявай, ама аз насила ли те накарах да влезеш тук?! Щом не ти харесва темата, не влизай повече. Ти и без това влизаш само, за да се заядеш. Можеше да го дадеш като съвет, без да обиждаш.
Пак казвам - щом знаеш турски и имаш желание да направиш хубава тема, оставям следващата на теб. Но не си мисли, че е толкова лесно. На мен лично направата на една тема ми отнема около 2-3 часа и накрая някой да ми каже, че това било мърлящина и излагация. Малко или много, всеки който е на моето място ще се обиди.

# 475
Тя не напусна улиците само заради това Гамзе винаги е казвала, че иска да играе в исторически сериал и сега са и предложили именно такава роля.

Аз също много ги харесвам. Не миналото лято беше горе-долу добре от есента, не мога да я позная, а колкото до Мерт, това е нейно решение, просто той се е дразнел, заради близките ѝ сцени с Уур, това е.. А пък за теб не знам това къде го е казала за историческия  сериал, може да съм го изпуснала, този момент.

# 476

Благодаря за отговора, аз си помислих че Мурат е застрелян в главата и се учудих защото Зейнеб е при него а нея първа я убиват

Това беше преди тя да умре точно 10 серии, а него го застреляха няколко пъти в гърба, а преди това се би, за това е в това състояние ..

# 477
17 минути, остават до филма, ама нещо ме съмнява, че ще ги дават.. омръзна ми от новини

# 478
17 минути, остават до филма, ама нещо ме съмнява, че ще ги дават.. омръзна ми от новини
Аз пък много се радвам, че няма да дават епизода ... Тъкмо ще ми спестят нервите около Пелин  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Това име ми стана много омразно ...

# 479
Аз пък много се радвам, че няма да дават епизода ... Тъкмо ще ми спестят нервите около Пелин  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Това име ми стана много омразно ...

Аз не, като не ти се гледа, не го гледай ..  Mr. Green Господи, помогни ми ..  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт