Опасни Улици /Arka Sokaklar/ ~ Тема 20 ~

• 44 252
  • 797
  •   1
Отговори
# 495
Епизода започна по-късно,но го дадоха целия.  Peace

-Започна със закачките на Хюсню, а лалето се оплакваше, че накрая и той ще остане патрул ..  Joy А Синан, само че излезе и сигнал и веднага него обвиниха в уроки ..  hahaha hahaha

-Зейнеп и Мурат си говориха в колата,говориха  си за миналата им година, как били разделени в Истанбул и Лондон .. той искаше да я прекарат заедно новата година, но тя отказа , било я е срам от всички, дори от екипа, тя спомена майка си й той вика Joy; Майка ти, разтрепериха ми се ръцете, ще катастрофираме ..  Joy После Зейнеп каза, само да е между тях връзката им и да не прибързват пред хората, а той разбира се, трябва първо да се опознаят ..  Joy Joy Joy

-Суат, спечелила от лотарията пуйка, а Назике пък се сърди, че не искат да я вземат в хотела, а магаретата няма къде да отидат ..  Mr. Green

-Докато Пелин говореше и дръпнаха чантата и така после се запозна със Синан, а той вика махайте ми я от очите ..  rotfImbo rotfImbo  rotfImbo

-Тунч, репетираше за да свири на нова година, а Месут не му дава  hahaha

-Пънар се сърди, че няма да е на нова година с мъжа си, почна да се мазни на татко Ръза, а той вика, щом толкова настояваш да си с него, ходи на патрул ..  rotfImao rotfImao rotfImao

-Месут, отиде в бара където искаше да свири Тунч и му позволи, ама преди това чу Тунч да казва, че е старомоден  Joy

-Тунч, нали се е уредил и каза на Метин и Текин,че не може да отидат, а те се ядосаха и си тръгнаха, по пътя срещнаха една "красавица" и пак си направиха плановете  hahaha

-Пелин, дойде и разпрегръща Синан и всички гледат странно, а Зейнеп се излегна, само пуканки ѝ трябваха за гледката ..  Mr. Green

-Назике се разсърди, че не я канят с нея и почна да го гони кокошката на свобода , съседките видяха обадиха се на всички други и на полицията и я обвиниха за тормоз над пуйката ..  smile3532

-Пелин си дава номера на Синан, ама той не я ебава много за жива, направо я реже, като кисела краставица  Mr. Green

-Йомер и Мурат си играеха на двора, а Зейнеп ги, Емел пак я базика и ѝ каза че били заедно повече от женените,Зейнеп пак обърна темата й каза, че на Йомер му светели очите като му спомене името, а Емел вика; И на Мурат, когато те погледне  Sunglasses

-Месут беше купил яке на Тунч, а Тунч на него шапка и то червена ..  hahaha

-Хюсню, обявява кои ще са на смяна , като стигна до Али вика; за теб още не съм решил ..  Joy Joy Joy Joy А Месут и Мелек, ще са на патрул. Когато всички излязоха Мурат каза плана си на Хюсню и Синан, тоест сещайте се за какво е .. ♥♥

Да веднага се сетих! Изненадата на Мурат за Зейнеп ще е страхотна. Това ще е най-хубавото от новогодишния епизод ...  newsm51 Two Hearts Two Hearts

Благодаря ти за подробния разказ ...  Hug

И на мен много ми хареса как Синан режеше и отпращаше онази лепка ...
  Hands Clap

Наистина стана подробен отплеснах се започнала съм да го пиша когато почнаха мечтатели, то пишех и в скайпа, гледах и мечтатели и пиша епизода ..  Joy

-Дааа, беше толкова сладко точно в 00;00 .♥

Моля ти се с долни отрепки под нивото не се занимава ..  Sunglasses

# 496
Да веднага се сетих! Изненадата на Мурат за Зейнеп ще е страхотна. Това ще е най-хубавото от новогодишния епизод ...  newsm51 Two Hearts Two Hearts

Благодаря ти за подробния разказ ...  Hug

И на мен много ми хареса как Синан режеше и отпращаше онази лепка ...
  Hands Clap

Наистина стана подробен отплеснах се започнала съм да го пиша когато почнаха мечтатели, то пишех и в скайпа, гледах и мечтатели и пиша епизода ..  Joy

-Дааа, беше толкова сладко точно в 00;00 .♥

Моля ти се с долни отрепки под нивото не се занимава ..  Sunglasses

Точно така! Иначе доста неща си правила едновременно, но супер си се справила ...  Hug Hug Hug

# 497

Явно вече са снимали промото или интрото за новия 8-ми сезон. Опитвам се да разпозная хората на снимката. Мисля, че са татко Ръза, Хюсню и Месут, а от другата страна първия май е Мурат - но може и да бъркам. Интересно коя е жената. Дали е една от новите комисарки - може би по-хубавата. А къде са другите от екипа ... newsm78

# 498

За мен винаги е била красива, но нищо не написах тук, защото това е изкуствената Гамзе и честно казано не я харесвам, не ме разбирайте погрешно, естествено че я обичам, но в последната година сякаш не е тя - Когато беше с Емре беше пък все пияна, дори така бяха написали, когато я бяха засякли с него, да не споменавам, колко пъти беше повече от зле с приятелките си и очите й плават, че и преди месец снимка с цигара .. а когато беше на почивка с Мерт, той караше колата, а тя беше легнала, а нейните крака през прозореца на колата, в инстаграма на всеки мъж който й коментира снимката пише "скъпи"  ..  Embarassed Знам, че не е стара и просто се забавлява, но се държи, сякаш е на моите гоидни, в последно време.. не знам, какво мислите вие, но аз я обичам и такава,какво да правя..

Разбирам какво имаш в предвид. Гамзе е прекрасна, но определено в последно време се промени малко. Разбира се, всеки сам решава как да живее, но това че ходеше пияна по едно време наистина си беше странно. И ме е яд, че послуша Мерт и напусна Опасни улици. Така ми се иска да ги видя отново заедно с Уур. Но това не зависи от нас - времето ще покаже какво ще стане. Важното е те да са щастливи ... newsm10

Така е всеки различно живее, ако бяхме всички еднакви нямаше да е интересно, просто се замислям, че това не Гамзе, която видях в Опасни улици и ме грабна, не с красота, а с това което беше тя.. Мен също, но какво да правим, а и си залагам главата, че и на Мерт ще му бие шута, само дето напусна. А за Гамзе не знам, дали е щастлива, много е странна, но за Уур, не мисля  Rolling Eyes Просто знам, че има все още нещо, просто предчувствие, но това време сякаш е спряло ..  Mr. Green

# 499

Явно вече са снимали промото или интрото за новия 8-ми сезон. Опитвам се да разпозная хората на снимката. Мисля, че са татко Ръза, Хюсню и Месут, а от другата страна първия май е Мурат - но може и да бъркам. Интересно коя е жената. Дали е една от новите комисарки - може би по-хубавата. А къде са другите от екипа ... newsm78

И аз го помислих за Мурат, но май не е, не знам много странно ..  newsm78

# 500
За мен винаги е била красива, но нищо не написах тук, защото това е изкуствената Гамзе и честно казано не я харесвам, не ме разбирайте погрешно, естествено че я обичам, но в последната година сякаш не е тя - Когато беше с Емре беше пък все пияна, дори така бяха написали, когато я бяха засякли с него, да не споменавам, колко пъти беше повече от зле с приятелките си и очите й плават, че и преди месец снимка с цигара .. а когато беше на почивка с Мерт, той караше колата, а тя беше легнала, а нейните крака през прозореца на колата, в инстаграма на всеки мъж който й коментира снимката пише "скъпи"  ..  Embarassed Знам, че не е стара и просто се забавлява, но се държи, сякаш е на моите гоидни, в последно време.. не знам, какво мислите вие, но аз я обичам и такава,какво да правя..

Разбирам какво имаш в предвид. Гамзе е прекрасна, но определено в последно време се промени малко. Разбира се, всеки сам решава как да живее, но това че ходеше пияна по едно време наистина си беше странно. И ме е яд, че послуша Мерт и напусна Опасни улици. Така ми се иска да ги видя отново заедно с Уур. Но това не зависи от нас - времето ще покаже какво ще стане. Важното е те да са щастливи ... newsm10

Така е всеки различно живее, ако бяхме всички еднакви нямаше да е интересно, просто се замислям, че това не Гамзе, която видях в Опасни улици и ме грабна, не с красота, а с това което беше тя.. Мен също, но какво да правим, а и си залагам главата, че и на Мерт ще му бие шута, само дето напусна. А за Гамзе не знам, дали е щастлива, много е странна, но за Уур, не мисля  Rolling Eyes Просто знам, че има все още нещо, просто предчувствие, но това време сякаш е спряло ..  Mr. Green

Да, съгласна съм с теб. Определено Гамзе не е същата, която беше в Опасни улици. Но да се надяваме в бъдеще Гамзе и Уур да се съберат ... Praynig

# 501

И аз го помислих за Мурат, но май не е, не знам много странно ..  newsm78

И аз се чуда - този като че ли е с по-къса коса от Мурат. Но не ми прилича и на Али. Да не би все пак да са довели и нов комисар. А дано та новите да са покрай него ...
  newsm78 Mr. Green Wink

# 502

Да, съгласна съм с теб. Определено Гамзе не е същата, която беше в Опасни улици. Но да се надяваме в бъдеще Гамзе и Уур да се съберат ... Praynig

Ще се надявам аз ето това ще направя с тях  Joy :

# 503

Ще се надявам аз ето това ще направя с тях  Joy :

Страхотна идея ... Joy Joy Joy

# 504
Нова готина снимка на малкото магаре Текин/Онур Бей - колко е пораснал само. Видях, че е пуснал и клип в twitter-а си. Изглежда и в живота е голяма пакост - само как си мие телефона ... Joy Joy Joy

https://vine.co/v/hMa3VeWwMmK

Ето twitter-a му ...  Mr. Green

https://twitter.com/onurbay5

# 505
Нова готина снимка на малкото магаре Текин/Онур Бей - колко е пораснал само. Видях, че е пуснал и клип в twitter-а си. Изглежда и в живота е голяма пакост - само как си мие телефона ... Joy Joy Joy

https://vine.co/v/hMa3VeWwMmK

Ето twitter-a му ...  Mr. Green

https://twitter.com/onurbay5

И е хубав, и омг той е ненормален ..  Joy Joy Joy Joy

# 506
Ауу и той имал тъмблър, който има , ако иска може да го последва ..  newsm51

http://onurbayy.tumblr.com/

# 507

Аз мисля че са Мурат Мелек т.Ръза Хюсню и Месут
но къде са Синан и Али

# 508

Аз мисля че са Мурат Мелек т.Ръза Хюсню и Месут
но къде са Синан и Али

Лалето не знам, но Синан напусна още в 6 сезон ..  Mr. Green

# 509
Аз лично мисля, че Гамзе много се е променила от миналата год.. Чудя се с какъв зор е послушала Мерт, да му беше теглила  #2gunfire и толкоз. Уур много я обича ама тя се прави. Помните ли 1,2 и 3 сезон в Турция като се излъчваха.Толкова им личеше, че се обичат.
На снимката са снимали промото, жената прилича на мелек.

Общи условия

Активация на акаунт