Опасни Улици /Arka Sokaklar/ ~ Тема 20 ~

• 44 211
  • 797
  •   1
Отговори
# 510

Явно вече са снимали промото или интрото за новия 8-ми сезон. Опитвам се да разпозная хората на снимката. Мисля, че са татко Ръза, Хюсню и Месут, а от другата страна първия май е Мурат - но може и да бъркам. Интересно коя е жената. Дали е една от новите комисарки - може би по-хубавата. А къде са другите от екипа ... newsm78

Аз мисля че са Мурат Мелек т.Ръза Хюсню и Месут
но къде са Синан и Али

Лалето не знам, но Синан напусна още в 6 сезон ..  Mr. Green

Така ли, не знаех, защо напуска?

# 511
Аз лично мисля, че Гамзе много се е променила от миналата год.. Чудя се с какъв зор е послушала Мерт, да му беше теглила  #2gunfire и толкоз. Уур много я обича ама тя се прави. Помните ли 1,2 и 3 сезон в Турция като се излъчваха.Толкова им личеше, че се обичат.
На снимката са снимали промото, жената прилича на мелек.

Значи доста хора ме подкрепяте..  Mr. Green

То си личи, че той я обича, а тя се прави - знам го чувствам го и моля ви се това беше последната им сцена заедно преди да умре, ако това не са влюбени погледи, ще се прекръстя на Айше ..  Mr. Green

# 512
Или го играе много добре, или още го обича.Сигурно за това оня е искал да напусне, ама тя от какъв зор го е послушала, да не би я принудил на сила. Надявам се за в бъдеще да се съберат.Много хубави спомени имат в сериала. А в него сега не е същото както в първите епизоди.

# 513
  • София
На снимката са Мурат, Айлин, т.Ръза Хюсню, Месут

# 514

Явно вече са снимали промото или интрото за новия 8-ми сезон. Опитвам се да разпозная хората на снимката. Мисля, че са татко Ръза, Хюсню и Месут, а от другата страна първия май е Мурат - но може и да бъркам. Интересно коя е жената. Дали е една от новите комисарки - може би по-хубавата. А къде са другите от екипа ... newsm78

Аз мисля че са Мурат Мелек т.Ръза Хюсню и Месут
но къде са Синан и Али

Лалето не знам, но Синан напусна още в 6 сезон ..  Mr. Green

Така ли, не знаех, защо напуска?

Да Синан напуска сериала още в края на 6-ти сезон. Чаала напусна в края на 5-ти, защото трябваше да участва на Световното първенство по уиндсърф. Тогава сценаристите решиха да убият героинята й Елиф - ужасна постъпка. Берк много пъти е казвал, че когато са снимали серията със смъртта на Елиф им е било много тежко. Дори когато се е прибирал в къщи няколко дни по ред е плакал и се е чувствал зле. Все пак Берк и Чаала дойдоха заедно в сериала и когато единя го няма, а другия е сам не е същото. Освен това двамата са много близки приятели в живота. В крайна сметка Берк остана в сериала за 6-ти сезон. Искаше да напусне още по средата на сезона, но явно не е могъл заради договора и затова напусна в края на 6-ти сезон. След това започна снимки на нов сериал ... newsm10

Синан заминава в 250-ти епизод по турската номерация. В момента ние сме в края на 227-ми епизод от турската. Берк играе до края на този сезон. В 7-ми сезон остават останалите, но него го няма ...  thumbsup

Според мен решението му е правилно. На мен най-големите ми любимци в сериала са Берк и Чаала. Искам да гледам Елиф и Синан заедно - иначе не е същото. За щастие до края на сериала Синан остана верен на Елиф. Дори в последния епизод, в който той участва си спомняше за нея и така я показаха ...
txtloves

Обожавам също и Мурат и Зейнеп - невероятно сладки са. Тези 2 двойки са уникални и неповторими ...  Two Hearts

# 515
Нова готина снимка на малкото магаре Текин/Онур Бей - колко е пораснал само. Видях, че е пуснал и клип в twitter-а си. Изглежда и в живота е голяма пакост - само как си мие телефона ... Joy Joy Joy

https://vine.co/v/hMa3VeWwMmK

Ето twitter-a му ...  Mr. Green

https://twitter.com/onurbay5

И е хубав, и омг той е ненормален ..  Joy Joy Joy Joy

Наистина е хубав, ама е голям дивак. Как може да си мие така телефона - без коментар ...  hahaha hahaha hahaha

# 516
Ауу и той имал тъмблър, който има , ако иска може да го последва ..  newsm51

http://onurbayy.tumblr.com/

Аз дори не знам какво е това ...  Mr. Green

# 517
Аз лично мисля, че Гамзе много се е променила от миналата год.. Чудя се с какъв зор е послушала Мерт, да му беше теглила  #2gunfire и толкоз. Уур много я обича ама тя се прави. Помните ли 1,2 и 3 сезон в Турция като се излъчваха.Толкова им личеше, че се обичат.
На снимката са снимали промото, жената прилича на мелек.

Значи доста хора ме подкрепяте..  Mr. Green

То си личи, че той я обича, а тя се прави - знам го чувствам го и моля ви се това беше последната им сцена заедно преди да умре, ако това не са влюбени погледи, ще се прекръстя на Айше ..  Mr. Green

Според мен си личи, че и двамата още се обичат. Тези погледи не лъжат. Уур е лудо влюбен в нея и въпреки, че Гамзе се прави на ударена вярвам, че също още го обича. Дано скоро се съберат отново ... Praynig Two Hearts Two Hearts

# 518
На снимката са Мурат, Айлин, т.Ръза Хюсню, Месут

Тази ми се вижда малко по-различна от Айлин, а този ми е с по-къса коса от Мурат. Но може и да са те - ще видим. Егати и мистерията. Защо са ги показали така размазани ... newsm78

# 519
Нови невероятни снимки на Чаала и кучето й Мая от днес в академията. Толкова са сладки и готини. Чаала е прекрасна - обожавам я ...  smile3525 Two Hearts  love001  Kissing Heart Two Hearts

# 520
Само да попитам, днешната Пелин е всъщност приятелката на Берк в реалния живот, нали? Thinking

# 521
Само да попитам, днешната Пелин е всъщност приятелката на Берк в реалния живот, нали? Thinking

Не нямат нищо общо! Тази е съвсем друга. Приятелката на Берк се казва Мерве и не е участвала в сериала. Освен това е по-хубава. Тази Пелин хич не ми допадна. Добре, че ще я дават само една серия ... Peace

# 522

Не нямат нищо общо! Тази е съвсем друга. Приятелката на Берк се казва Мерве и не е участвала в сериала. Освен това е по-хубава. Тази Пелин хич не ми допадна. Добре, че ще я дават само една серия ... Peace

Благодаря за разяснението. Защо ли се заблудих, че са една и съща личност?! ooooh! Както и да е, иначе на мен и двете не ми харесват. Peace

# 523

Благодаря за разяснението. Защо ли се заблудих, че са една и съща личност?! ooooh! Както и да е, иначе на мен и двете не ми харесват. Peace

Няма за какво! Вероятно си се заблудила, защото и двете са с черна коса, но иначе нямат нищо общо. И на мен не ми харесват особено, но сравнявайки ги една с друга - приятелката му е по-симпатична ... thumbsup

# 524
Аз също много харесвам Гамзе и Уур, Мурат и Зейнеп. Гамзе наистина много се е променила тази година. То даже още от миналото лято. Нещото,което ме подразни най-много и ме е яд на него още е ,че тя е послушала оня идиот Мерт да напусне улиците. Та тя е родена за този сериал.
Тя не напусна улиците само заради това Гамзе винаги е казвала, че иска да играе в исторически сериал и сега са и предложили именно такава роля.

Аз също много ги харесвам. Не миналото лято беше горе-долу добре от есента, не мога да я позная, а колкото до Мерт, това е нейно решение, просто той се е дразнел, заради близките ѝ сцени с Уур, това е.. А пък за теб не знам това къде го е казала за историческия  сериал, може да съм го изпуснала, този момент.

До колкото аз помня в едно интервю Гамзе каза по повод участието й в новия сериал Фатих, че винаги е харесвала историята му и е чела книгата. Затова се радва, че ще участва в него. Но иначе за напускането на Опасни улици каза, че искала да прави и други неща, а после стана ясно, че го е направила и защото Мерт не искал да се снима в толкова близки сцени с бившия си съпруг Уур Пекташ ...   Peace
Чисто и просто от любопитство, Гамзе в интервю ли каза причината за напускането й (т.е. Мерт), или се разбра от някъде ли, и аз незнам вече  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт