СпАмО-ЧаТ/05.08-11.08/

• 3 819
  • 61
  •   1
Отговори
  • ПЛОВДИВ
Добро Утро Скъпи Мои  Hug kiss

# 1
Добро утро мацоранки

# 2
  • ПЛОВДИВ
Добро да е  Hug kiss

# 3
Кво си правиш бе Фрапенце?

Аз пия фрапенце, една колежка (новата) се беше погрижила днес сутринта да ни направи, да ни е жива и здрава.

# 4
  • ПЛОВДИВ
Кво си правиш бе Фрапенце?
Аз пия фрапенце, една колежка (новата) се беше погрижила днес сутринта да ни направи, да ни е жива и здрава.
Стягам се да ходя на бач, Редooooh! Tired

# 5
  • София
Дубрутру Crazy Сега преместих датата на календара и се замислих, че ми остава оюе само един месец отпуска Shocked

# 6
Офффффффффффф мамоооооооууууууууууу  ooooh! ooooh! ooooh!

# 7
  • някъде ... тук ...
Дубрутру Crazy Сега преместих датата на календара и се замислих, че ми остава още само един месец отпуска newsm44
правилният пост Whistling

# 8
още 4 дни до отпуската  Party
и да оживях след плажно парти със  много   сърфисти  Mr. Green
не бях се къпала нощем в морето от сто години 

# 9
  • София
Тцтцтц, лисано, жива те ожалих, горката Mr. Green

# 10
Aбе кажете ми--какво може да съм получила от Министерство на здравеопазването????? Имам някакво писмо, незнайно къде е по трасето, чак другата седмица ще го получа....
И ми вика куриерката--АКО искате да го получите, ми дайте адрес  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 11
  • някъде ... тук ...
иди до пощенския клон/офиса на куриера... как иначе без адрес ще получиш нещо, каквото и да е

# 12
иди до пощенския клон/офиса на куриера... как иначе без адрес ще получиш нещо, каквото и да е

Не бе, това ми е ясно  Mr. Green Ама ми вика--АКО искате да го получите. Ми искам много ясно.

Аз по-скоро се чудех какво е от Мин на здравеопазването  Shocked Shocked Shocked

# 13
  • София
Ако имате трудова медицина и сте правили изследвания, може да са резултатите. На нас така преди време ни ги изпратиха оттам, но до адрес в работата Peace

# 14
още 4 дни до отпуската  Party
и да оживях след плажно парти със  много   сърфисти  Mr. Green
не бях се къпала нощем в морето от сто години 
...oт завист се появих Whistling Crazy

Общи условия

Активация на акаунт