МИС БЪЛГАРИЯ 2013 - Тема 4 05.08 - 11.08

• 34 025
  • 805
  •   1
Отговори
# 255
Тази изглежда на поне 40 #Crazy
Аааа, нЕма да обиждаш  Naughty Sunglasses!
40-годишните. Гостите ме изкефиха със спонтанната си, единодушна реакция.

# 256
Разбрах, тя нямало да се конкурира. Ох, успокоих се.  ooooh!

# 257
Казаха, че е на 35  Peace

На мен пък реакциите на гостите в студиото ми направиха крайно лошо впечатление. Особено на малката кифличка (която всъщност не е много по-красива). А Червената, макар и Златка, засега се държи доста добре  Sunglasses

# 258
Казаха, че е на 35  Peace

На мен пък реакциите на гостите в студиото ми направиха крайно лошо впечатление. Особено на малката кифличка (която не е много по-красива. А Червената, макар и Златка, засега се държи доста добре  Sunglasses

Мда. И аз мисля, че няма да е толкова "лоша".

# 259
Е ако устните на Звезди не са ви харесали какво ще кажете за нейните?  Laughing И аз сега си го пуснах на края и бях в шок, ето ви малко четиво, на което попаднах преди няколко дена и от там първоначално научих за този индивид -

http://woman.-spam082-/n/chervenata-zlatka-shte-prevzema-bulgariya.25571.html

Е оставаше и тя да се конкурира и вече щях да се откажа от телевизията  Shocked Laughing

# 260
Колкото повече гледам първата част, толкова повече захаресвам Звезделина  ooooh! ooooh! ooooh!
Тооооолкова прости момичета.....не е истина  ooooh! ooooh! ooooh!

# 261
Е, не! Застреляйте ме с пушката за едър дивеч! Съвсем се изгравриха с този конкурс. Като се замисля Плеймейт сякаш е по-възвишен... ooooh!

# 262
Казаха, че е на 35  Peace

На мен пък реакциите на гостите в студиото ми направиха крайно лошо впечатление. Особено на малката кифличка (която всъщност не е много по-красива). А Червената, макар и Златка, засега се държи доста добре  Sunglasses
Извинявай, ама това беше поредната "черешка" и възмущението се изля в спонтанен, искрен, саркастичен, обединяващ, разтоварващ хилеж. Ей това ми хареса.

# 263
А кой изгониха, че нищо не гледах?

# 264
Съгласна съм, че някак не на място бяха реакциите на гостите в студиото. То не се хилиха като ученички, смяха и оплюваха, че била :" Майко мила"
Избрала си е така да живее момичето. Изглежда добре за 35 години ( в собствените си очи, а това е важно).

А за Звезди то беше ясно, че ще я намразят. Жените с мнение и позиция винаги са отхвърляни от другите жени. Тя Звезди си е лидер, аз лично мисля, че спечели от участието си- въпреки, че се опитаха да я опетнят. На нея трябва да й е ясно , че жените , които среща в живота си в повечето случаи ще й подливат вода. За красотата- всеки има различни критерии.  Peace  Много жалко, че няма повече момичета като нея, защото е доста реална и уравновесена.

# 265
  • Ямбол
Ваня и Звезда. Втората беше събрала почти 50% отрицателен вот напълно заслужено.

# 266
След като видях рекацията на онези неориентирани пикли, когато Звезди излезе, силно се надявам Златка да им вгорчи живота.   Twisted Evil

# 267

Извинявай, ама това беше поредната "черешка" и възмущението се изля в спонтанен, искрен, саркастичен, обединяващ, разтоварващ хилеж. Ей това ми хареса.

Ако реакциите бяха по отношение на хрумките на продуцентите, на мен също щеше да ми хареса. Но жената по никакъв начин не заслужи подобно отношение с поведението си, което прави тяхното поведение гадно и невъзпитано.  

# 268
Ваня и Звезда. Втората беше събрала почти 50% отрицателен вот напълно заслужено.

Аха, тези двете ги знам кои са, за разлика от някой други, които ми се губят  Peace
Като цяло нямам интерес към този формат.

# 269

Ако реакциите бяха по отношение на хрумките на продуцентите, на мен също щеше да ми хареса. Но жената по никакъв начин не заслужи подобно отношение с поведението си, което прави тяхното поведение гадно и невъзпитано.  
Какво да ти кажа, брой ме и мен при гадните и невъзпитаните...

Общи условия

Активация на акаунт