МИС БЪЛГАРИЯ 2013 - Тема 4 05.08 - 11.08

• 34 007
  • 805
  •   1
Отговори
# 315
Това Урсула какви прически им е направило, гледайки тази на Нанси се сетих как преди години аз подстригах майка по същия начин и месец, месец и нещо все с вързана коса ходи. Преди няколко дни забелязах на главата на Емел грозни бели кичури каквито се носеха преди 15-тина години, Франса няма какво да я обсъждам, при нея и с и без намеса все същия урод, Даниела имаше прекрасна коса, какво БОГА МИ и е сторилО това!?!?!? Все повече ми харесва тя между другото, все по-често я виждам, може би се е поотпуснала вече

# 316
  • София
Сега изгледах втората част от снощи ...  Shocked
Потресена съм от "Червената Златка"  ooooh!

# 317
Това Урсула какви прически им е направило, гледайки тази на Нанси се сетих как преди години аз подстригах майка по същия начин и месец, месец и нещо все с вързана коса ходи. Преди няколко дни забелязах на главата на Емел грозни бели кичури каквито се носеха преди 15-тина години, Франса няма какво да я обсъждам, при нея и с и без намеса все същия урод, Даниела имаше прекрасна коса, какво БОГА МИ и е сторилО това!?!?!? Все повече ми харесва тя между другото, все по-често я виждам, може би се е поотпуснала вече
Нанси не забелязах как е подстригана, но ми харесаха кичурчетата, които са й направили, много естествено стоят. Емел също не я забелязах, за Франсин съм съгласна. Joy Даниела е страхотна, но нямаше нужда да й режат косата, не изглеждаше объсана като на Адриана. Също ми направи добро впечатление, че не присъстваше в огледалната стая, когато се оплакваха повечето квачки. Mr. Green

# 318
Тази няма нужда да я коментираме, вече какви ли не просташки конкурси измислят #Crazy Мис лошо момиче Joy Joy Joy Joy Ужас и безумие #2gunfire

# 319
Обаче верно Франсин прилича много на Денис Родман с тая прическа  Joy

# 320
  • София
Дали мъжа й не се срамува ...  Thinking

Обаче верно Франсин прилича много на Денис Родман с тая прическа  Joy

Леле, вярно!
Днес наистина сте страхотни! На всички намерихте подобаващи двойници!   bouquet

# 321
  • София
А Урсула й казал, че имала кашкавал на главата. И какво решил и жълт да го направи.. Нямам думи.

# 322
А Урсула й казал, че имала кашкавал на главата. И какво решил и жълт да го направи.. Нямам думи.
Joy Joy Joy Joy

# 323
А стайлингът й  снощи беше потресаващ  Sick с тези панталонки  #Crazy

# 324
  • sofia
И аз така...Горката грозновата дребна женица...Каква човка има...И ми стана жал за нея някак...
А Урсулата, баш по травеститски ги е спретнал. Мислех, че Франсин не може да е по-зле, е можело...
На мен тя ми мяза на професионален футболист. А розовите шорти бяха..... ooooh!

# 325
И как може омъжена жена с дете, първо да изглежда така второ да е Мис лошо МОМИЧЕ?!?! Детето и, ако дай Боже е природно интелигентно по някакъв начин, ще има много да се срамува  ooooh!

Франсин  Laughing Laughing Laughing

# 326
Аз не го знам този конкурс "Мис лошо момиче" точно за какво е (докато говореше, разбрах, че е бил за танци "тази година"), ама тя женицата си има доста кофти природни дадености и то от този тип, пред който хирурзите са почти безсилни да подобрят. Устните са гадни, но знае ли се преди да ги барне какви са били. Изобщо, как да кажа - за тази жена ще е трудно да изглежда кой знае колко по-добре, каквито и усилия да положи. Не е като примерно да си дебелана 80-100 кила и просто да трябва да отслабнеш.

# 327
И как може омъжена жена с дете, първо да изглежда така второ да е Мис лошо МОМИЧЕ?!?! Детето и, ако дай Боже е природно интелигентно по някакъв начин, ще има много да се срамува  ooooh!

Франсин  Laughing Laughing Laughing
smile3532 smile3532 smile3532
П.С. Изпитвам леки угризения, че така й се подиграваме  Blush

# 328
Аз не го знам този конкурс "Мис лошо момиче" точно за какво е (докато говореше, разбрах, че е бил за танци "тази година"), ама тя женицата си има доста кофти природни дадености и то от този тип, пред който хирурзите са почти безсилни да подобрят. Устните са гадни, но знае ли се преди да ги барне какви са били. Изобщо, как да кажа - за тази жена ще е трудно да изглежда кой знае колко по-добре, каквито и усилия да положи. Не е като примерно да си дебелана 80-100 кила и просто да трябва да отслабнеш.
Една танцьорка не трябва да е красива, а разкрепостена. Жената не е балерина, а кърши голо тяло върху баровете.. И Гентиана или както й е името е много грозна според мен и в лице, и в тяло, но има успех в "своите среди"  Crazy

# 329
И как може омъжена жена с дете, първо да изглежда така второ да е Мис лошо МОМИЧЕ?!?! Детето и, ако дай Боже е природно интелигентно по някакъв начин, ще има много да се срамува  ooooh!

Франсин  Laughing Laughing Laughing
smile3532 smile3532 smile3532
П.С. Изпитвам леки угризения, че така й се подиграваме  Blush

Аз пък не, тя има толкова високо мнение за себе си, че не може да ме накара да изпитам угризения  Peace

Общи условия

Активация на акаунт