МИС БЪЛГАРИЯ 2013 - Тема 4 05.08 - 11.08

• 33 981
  • 805
  •   1
Отговори
# 405
Ваня напусна вчера. Peace

Да, кой ли вътре става за мис..Обаче навярно и минали години, ако ги бяха вкарвали в подобен Биг брадър формат, щеше да е същото.
Самата Жени, 6-тата в света, се омаза тотално в Къртицата. Whistling
Всеки има добри и лоши черти. Предаването не се излъчва 24/7, а по 1 час - в този един час показват именно лошите черти и скандалите.

# 406
Молим Кирето да се шляпне по дупето за чао на следващия лайв.  smile3506

# 407
При първия опит на Урсула да ме засегне на тяхно място щях да кажа "Извинявай, ти днес мъж ли си или жена???"
Това мисля, че е профила на Звезделина
https://www.facebook.com/zvezdelina.lyberiss

# 408
Кога ги е коментирала Урсула? Аз днес не го хванах целия и не успях да разбера, трябва да чакам да го качат Simple Smile

# 409
Момичета,може да ме линчувате,но след всеки епизод Пенка ми става по-симпатична  Peace
А угризенията,които имах заради Франсито си ги оттеглям категорияно  ooooh!
Добре дошла в клуба  Sunglasses! Снощи в един момент Пенка заговори със своя си тембър, не със заучения префантосан и се оказа, че общува леко и приятно с Кирил, нещо за храна разговаряха. После се усети и отново влезе в роля. Да, симпатична ми е.

# 410
Ей голям рев тука. Абе една добра дума за някого изобщо как ви не идва на ум. Абсолютна нация от мрънкалници. Тоя бил такъв, тоя бил онакъв. Не мога да разбера що за човек трябва да си за да гледаш нещо, което ни ти харесва. Това за мен е някакъв странен мазохизъм. Аз пък гледах и не видях нито някой да се е държал като селянин, нито някой да обидил някого, нито Киро ме дразни като водещ. Не мога да разбера как може толкова критични хора да коментират всяко предаване. Мен нещо ако ме дразни просто не го гледам и не го коментирам. А тук се скъсахте да мърморите. Не знам как се живее с такива кисели хора и ако сте такива и в живота направо съжалявам близките ви.  

# 411
Ей голям рев тука. Абе една добра дума за някого изобщо как ви не идва на ум. Абсолютна нация от мрънкалници. Тоя бил такъв, тоя бил онакъв. Не мога да разбера що за човек трябва да си за да гледаш нещо, което ни ти харесва. Това за мен е някакъв странен мазохизъм. Аз пък гледах и не видях нито някой да се е държал като селянин, нито някой да обидил някого, нито Киро ме дразни като водещ. Не мога да разбера как може толкова критични хора да коментират всяко предаване. Мен нещо ако ме дразни просто не го гледам и не го коментирам. А тук се скъсахте да мърморите. Не знам как се живее с такива кисели хора и ако сте такива и в живота направо съжалявам близките ви.  
Както казва Пенка - всеки си носи кръста!   Mr. Green

# 412
По твоята логика, същите критични, кисели мрънкала, могат да ти кажат, като не ти харесва темата и коментарите им, какво правиш тук. Laughing Това не е ли странен мазохизъм?

# 413
dido1302, ти като се дразниш, що влизаш тук, а?  Mr. Green

# 414
Пуснах анкета  Simple Smile

# 415
...Това мисля, че е профила на Звезделина
Има страхотни снимки  Peace разкошно тяло, дълги крака, тънко кръстче, може би малко едър идва бюста за тази фигура -- предполагам за пищност e сложен Peace Въпреки нещата, които се изписаха за корекциите й и прочее, ми харесва.

# 416
...Това мисля, че е профила на Звезделина
Има страхотни снимки  Peace разкошно тяло, дълги крака, тънко кръстче, може би малко едър идва бюста за тази фигура -- предполагам за пищност e сложен Peace Въпреки нещата, които се изписаха за корекциите й и прочее, ми харесва.
на снимките е ок, но защо на екран изглежда толкова зле, направо е плашеща  newsm78.

# 417
на мен също ми харесва! и 17-годишните момиченца дето не са виждали фитнес зала и оттук- оттам им висят сланинки ги сложи в малкия си джоб! за да не съм голословна: преса (коремна):
Скрит текст:

# 418
Звезди си личи,че е спортна мацка....Забелязах,че ходи предимно с кецове и снощи дори с роклята на лайфа беше със спортни обувки ..харесвам тези комбинации,понеже не нося високи токчета  Peace
Иначе аз пак гласувах за Джулия, както и в миналата анкета.Приятна изненада за мен е Даниела понеже преди ми се сливаше с Адриана и Боряна  Rolling Eyes
А на дидо1302 ще кажа,че ако прочете всички постове ще види,че всички сме положително настроени,забавляваме се на някои изцепки и поощряваме фаворитките  си  Peace
 Naughty Моля,моля, не сме начумерени злобарки Simple Smile

# 419
Звезди почти всеки ден се отбелязваше, че е на фитнес и на дискотека все е с кецове и неглиже. Кефи ме това момиче въпреки долната си устна  Peace

Общи условия

Активация на акаунт