МИС БЪЛГАРИЯ 2013 - Тема 4 05.08 - 11.08

• 33 960
  • 805
  •   1
Отговори
# 450
И на мен Звезделина ми е симпатична, без да ми плаща  Grinning

# 451
Щото е била поканена и може би е взела някакъв хонорар за "скандалното" участие, примерно..

Гледам Даниела дръпна много в анкетата.
Какво и харесвате толкова? Разбирам, че е единствената, която не е замесвана до сега в скандали и почти не са давали нищо с нея..та за това може би ви допада, но на външен вид ? Чудно ми е.. newsm78

Симпатична е, но не е красавица. Има доста кофти уши и нещо криво в лицето.
Според мен е много красива, но всеки с вкуса си. Wink Сега й гледах ушите, но не ги намирам за странни Joy

# 452
Аз пък не правя разлика между Даниела и още една, но не й знам името. Просто ми е невъзможно да ги различа, освен ако не са една до друга. Изключително масови лица.
Именно.
С нищо не се отличава, напълно безлична ми е на мен..не ме грабва ни с красота, ни с нещо друго.

# 453
Щото е била поканена и може би е взела някакъв хонорар за "скандалното" участие, примерно..

Гледам Даниела дръпна много в анкетата.
Какво и харесвате толкова? Разбирам, че е единствената, която не е замесвана до сега в скандали и почти не са давали нищо с нея..та за това може би ви допада, но на външен вид ? Чудно ми е.. newsm78

Симпатична е, но не е красавица. Има доста кофти уши и нещо криво в лицето.
Ами като няма една да ни спре дъха с естествената си и непринудена красота, да ни впечатли с интелект и ерудираност, да ни стопли сърцата, показвайки ни колко е мила, всеотдайна и загрижена за световните проблеми, гледаме да си изсмучем от пръстите някоя финалистка  Crazy

# 454
А бе, де да знам. Ако в стая, пълна с хора, някой се изцепи, че му мирише на пот, инстинктивно ще ми иде да си подуша подмишниците, дори и да знам, че се къпя 2 пъти дневно.
Наистина ли така мислиш?! Joy Аз пък никога не бих си помирисала подмишниците, при положение, че съм се изкъпала и съм сложила рол-он. Mr. Green

# 455
  • Ямбол
Боряна има онези повдигнати и изразени скули, които Звезделина се е опитала да докара с хирургическа намеса и не е успяла.

# 456
Кафява коса, кафеви очи, що годе правилни черти, прилично тяло.. Всяка година избираме едно и също. Погледнете ни последните миски - Ваня Пенева, Габриела Василева, Ромина Андонова.. Някоя да е много запомняща се и различна?
Тааа..и Даниела ако спечели (или Адриана), ще е поредната в серията. Те двете са точно този тип. Mr. Green

# 457
А бе, де да знам. Ако в стая, пълна с хора, някой се изцепи, че му мирише на пот, инстинктивно ще ми иде да си подуша подмишниците, дори и да знам, че се къпя 2 пъти дневно.
Наистина ли така мислиш?! Joy Аз пък никога не бих си помирисала подмишниците, при положение, че съм се изкъпала и съм сложила рол-он. Mr. Green

Да, задължително Simple Smile Почти вманиачена съм на тема хигиена, но все си проверявам дали ми миришат косата, дъхът, някои части на тялото и пр. Ако някой се държи така, както Звезделина в стил "някои от тук присъстващите миришат повече от кравите", ще ми стане неприятно, въпреки че не се отнася до мен, че и даже съм проверила. Даже бих се заяла с нея нещо в стил "А бе, и аз забелязах, но не исках да ти го казвам публично, за да не се обидиш.".

# 458
  • София
Аз пък не правя разлика между Даниела и още една, но не й знам името. Просто ми е невъзможно да ги различа, освен ако не са една до друга. Изключително масови лица.
Именно.
С нищо не се отличава, напълно безлична ми е на мен..не ме грабва ни с красота, ни с нещо друго.

Ето ви още една, която по нищо няма да различа от Даниела или от последните Мис Вългария:

http://www.flirt4e.com/picgallery.php?u=579691

Днес използвам Гугъла, не чакам някой да ми свърши работата  Laughing

# 459

Да, задължително Simple Smile Почти вманиачена съм на тема хигиена, но все си проверявам дали ми миришат косата, дъхът, някои части на тялото и пр. Ако някой се държи така, както Звезделина в стил "някои от тук присъстващите миришат повече от кравите", ще ми стане неприятно, въпреки че не се отнася до мен, че и даже съм проверила. Даже бих се заяла с нея нещо в стил "А бе, и аз забелязах, но не исках да ти го казвам публично, за да не се обидиш.".
Хах, абе и аз съм вманиачена на тема хигиена, но не съм се усещала да мириша на пот, заради това не бих се помирисала Joy Спираме с тази тема Wink

# 460
Роси Иванова  и Антония са  синеоки, Гергана Гунчева къдрава и светла...  
Ива Титова ми беше много анти Sick

# 461
Роси Иванова за мен е най-красивата миска Embarassed Ива Титова сега погледнах коя е, много ми е белична Mr. Green

# 462
Роси Иванова за мен е най-красивата миска Embarassed Ива Титова сега погледнах коя е, много ми е белична Mr. Green
Абсолютно съм съгласна!  Peace Само че Роси сега е грозно и плашещо слаба. И Наталия Гуркова ми харесва много.  Peace

# 463
  • София
Вие се върнахте много назад във времето, тогава Миските имаха Личност.
В последните години са като от един калъп всичките, абсолютно масови лица.

# 464
Абсолютно съм съгласна!  Peace Само че Роси сега е грозно и плашещо слаба. И Наталия Гуркова ми харесва много.  Peace
Може ли да ми дадеш някоя нейна скорошна снимка, че не намирам. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт