МИС БЪЛГАРИЯ 2013 - Тема 4 05.08 - 11.08

• 33 938
  • 805
  •   1
Отговори
# 465
Роси Иванова  и Антония са  синеоки, Гергана Гунчева къдрава и светла...  
Ива Титова ми беше много анти Sick
Роси Иванова за мен е най-красивата миска Embarassed Ива Титова сега погледнах коя е, много ми е белична Mr. Green
Абсолютно съм съгласна!  Peace Само че Роси сега е грозно и плашещо слаба. И Наталия Гуркова ми харесва много.  Peace
Роси Иванова е много хубава или поне беше когато я избраха, но на мен най-много до сега ми е харесвала Теди Бургазлиева - жалко, че не я допуснаха. А пък когато избираха Ива Титова, ако не се лъжа участваше Диляна Попова. Много ми харесва това момиче обаче май им беше ниска. Тя тогава обра всички допълнителни награди.

Антония Петрова не е грозна, има нещо в главата си, но за мен не беше подходяща за Мис.

От настоящите кандидатки една не ми се струва да има шанс. Ингрид - хубава  е но много скандинавска красота, Джулия -  струва ми се, че преиграва, на външен вид също ми харесва, но няма излъчване, Даниела и Боряна от тях нищо не видях, много са стандартни, даже ги бъркам понякога, за африканките няма какво да говорим- виждала съм много красиви тъмнокожи жени, но  тези не са от тях, Пенка - тя въобще май не влиза в сметките, а там, за да се държи като клоун и поне малко да им вдига рейтинга.  Голяма част от тях дори не говорят английски, а това ще направи впечатление на журито според мен, пък и не знам как ще отговорят не въпросите им, при положение, че някои нямат обща култура или пък имат възможност да си сложат мопа в ...

Голям кастинг, голямо нещо. Можеше и да се получи, ако беше някакво реалити, но Мис България би трябвало да е сериозен конкурс. Предпочитам да го гледам в онзи формат - един-два часа, а не да слушам коя как си пере гащите.

# 466
В действителност последните ни миски са доста еднакви
1.....
2......
3.......

Ваня не ми харесва как се държи с момичетата, доста е надменна според мен

Роси Иванова  и Антония са  синеоки, Гергана Гунчева къдрава и светла...   

Тя говореше за Роси Андонова

# 467
Андонова не беше ли Ромина? Simple Smile

# 468
Роси Иванова за мен е най-красивата миска Embarassed Ива Титова сега погледнах коя е, много ми е белична Mr. Green
Абсолютно съм съгласна!  Peace Само че Роси сега е грозно и плашещо слаба. И Наталия Гуркова ми харесва много.  Peace
Роси Иванова е много хубава или поне беше когато я избраха, но на мен най-много до сега ми е харесвала Теди Бургазлиева - жалко, че не я допуснаха. А пък когато избираха Ива Титова, ако не се лъжа участваше Диляна Попова. Много ми харесва това момиче обаче май им беше ниска. Тя тогава обра всички допълнителни награди.

Антония Петрова не е грозна, има нещо в главата си, но за мен не беше подходяща за Мис.

От настоящите кандидатки една не ми се струва да има шанс. Ингрид - хубава  е но много скандинавска красота, Джулия -  струва ми се, че преиграва, на външен вид също ми харесва, но няма излъчване, Даниела и Боряна от тях нищо не видях, много са стандартни, даже ги бъркам понякога, за африканките няма какво да говорим- виждала съм много красиви тъмнокожи жени, но  тези не са от тях, Пенка - тя въобще май не влиза в сметките, а там, за да се държи като клоун и поне малко да им вдига рейтинга.  Голяма част от тях дори не говорят английски, а това ще направи впечатление на журито според мен, пък и не знам как ще отговорят не въпросите им, при положение, че някои нямат обща култура или пък имат възможност да си сложат мопа в ...

Голям кастинг, голямо нещо. Можеше и да се получи, ако беше някакво реалити, но Мис България би трябвало да е сериозен конкурс. Предпочитам да го гледам в онзи формат - един-два часа, а не да слушам коя как си пере гащите.
Не знаех, че Диляна Попова е участвала, страхотна красавица е тя Embarassed Embarassed

# 469
Ваня Пенева ми изглежда с прекалено едри черти за лицето си. Направо някаква диспропорция се чувства. А и как говори...

# 470
  • София
Как викаше Звезделина на мопа  Laughing  не мога да се сетя, но беше уникално!
Направо ме изумява като каже "попринципно"  Joy

# 471

стирка Joy

# 472

стирка Joy
Леле, в една друга тема коментираха мопа и стриката - беше се заформил сериозен спор коя дума е по-интелигентна, така да се каже Grinning

# 473
  • София
Ох, стирка да!!!  Joy Joy Joy Дано го запомня!

Добре де, аз сега чувам за Стирката. Не съм срещала и по разните там брошури на магазините да пишат стирка, както и по етикетите на стирките  Laughing пише - моп Simple Smile

А оня - счупения е щастливец ... едвам се е разминал с Д-то на Нанси  Joy

# 474

А оня - счупения е щастливец ... едвам се е разминал с Д-то на Нанси  Joy
Да му мисли новия моп. Joy

# 475
Андонова не беше ли Ромина? Simple Smile

Вярно  Laughing тц тц изложих се  Laughing Laughing

# 476
  • София
Роси Иванова  и Антония са  синеоки, Гергана Гунчева къдрава и светла...   
Абсолютно съм съгласна!  Peace Само че Роси сега е грозно и плашещо слаба. И Наталия Гуркова ми харесва много.  Peace
Може ли да ми дадеш някоя нейна скорошна снимка, че не намирам. newsm78

http://velislavakaymakanova.com/archives/134
Ето тук пише, че е с "ново" тяло, доста е стегната, но за мен чак толкова изразен релеф не ми стои добре. Но пък тя е толкова красива...

Последна редакция: чт, 08 авг 2013, 12:48 от *Carrie*

# 477
  • Ямбол
И какво остава от участите на Звезда - чорапите, гащите, манджата, стирката.
За това ли мисли по цял ден тази жена?

# 478
Абсолютно съм съгласна!  Peace Само че Роси сега е грозно и плашещо слаба. И Наталия Гуркова ми харесва много.  Peace

Ето тук пише, че е с "ново" тяло, доста е стегната и релефна, но за мен чак толкова изразени плочки не ми стоят красиво
Толкова много харесвам Роси, но какво е направила с тялото си? Sick
Напоследък силно изразения релеф при жените е много "на мода". Обаче на такова нежно и красиво момиче като Роси - твърдо не!

# 479

Ето тук пише, че е с "ново" тяло, доста е стегната и релефна, но за мен чак толкова изразени плочки не ми стоят красиво
Съгласна съм, иначе в лицето не се е променила, много е красива Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт