МИС БЪЛГАРИЯ 2013 - Тема 4 05.08 - 11.08

• 33 938
  • 805
  •   1
Отговори
# 495
Снимките, които сте качили на Роси мисля, че са доста стари, тази ексотична фотосесия ми беше останала в очите много отдавна  newsm78
Като момичета( точно като учеше в английската в Русе) Роси беше страшна красавица. Като стана миска и пое нощния живот с всичките му екстри се промени.
Скрит текст:
И на тази снимка ми харесва, страхотни черти има. Heart Eyes

# 496
Ваня Пенева ми изглежда с прекалено едри черти за лицето си. Направо някаква диспропорция се чувства. А и как говори...

Още като я избрах Ваня Пенева, страшно ми прилича на актрисата Тори Спелинг, а тя не ми допада особенно дори чисто визуално (а и като актриса и връзкарка), затова и самата Ваня не ми хареса. А и сега с това държание в шоуто нещо съвсем не я харесвам.

# 497
Аз сега гледам предаването.....само едно разбрах, моя крак няма да стъпи при този фризьор!!!
Нито, ако някой ден имам нужда от стилист(ка) ще ползвам услугите на Урсула...  #Crazy Shocked #Crazy Shocked #Crazy потресена съм ............... Гена Калканджиева защо реши, че навсякъде по света косите до раменете са хит? Защото нейната е такава ли? ooooh! Naughty

# 498
Аз сега гледам предаването.....само едно разбрах, моя крак няма да стъпи при този фризьор!!!
Нито, ако някой ден имам нужда от стилист(ка) ще ползвам услугите на Урсула...  #Crazy Shocked #Crazy Shocked #Crazy потресена съм ............... Гена Калканджиева защо реши, че навсякъде по света косите до раменете са хит? Защото нейната е такава ли? ooooh! Naughty
Joy Joy Joy   202uu

# 499
Ваня Пенева ми изглежда с прекалено едри черти за лицето си. Направо някаква диспропорция се чувства. А и как говори...

Още като я избрах Ваня Пенева, страшно ми прилича на актрисата Тори Спелинг, а тя не ми допада особенно дори чисто визуално (а и като актриса и връзкарка), затова и самата Ваня не ми хареса. А и сега с това държание в шоуто нещо съвсем не я харесвам.

Да. прилика има. Основно ги обединява грубата челюст. Ваня Пенева има груби черти - основно мъжката брадичка. На моменти имам асоциации/не искам да я обиждам/ за травестит. Но това виждам, sorry.

# 500
На мен Ваня понякога ми прилича на това нямам си и на идея защо

# 501
Joy Joy Joy Joy Joy

# 502
Потрес! Тази е една от най-грозните миски, а с какво самочувствие!  Laughing

# 503
  • София
Наистина прилича на травестит, това е факт.
Асоциацията с Аватарката беше добра   Peace

# 504
  • гр. София
Боряна е хубаво момиче, има нещо в нея дето не ми харесва, но не мога да разбера какво
http://prikachi.com/images/186/6421186N.png
http://prikachi.com/images/191/6421191o.png
Не мога да кажа "Грозна е" като не е, но има нещо, което не ми харесва

И при мен е така. Не мисля, че е свързано със самите черти на лицето, по-скоро идва от излъчването. Иначе на визитката й гледах така  Shocked. Нямаше грешка просто.

# 505
http://velislavakaymakanova.com/archives/134
Ето тук пише, че е с "ново" тяло, доста е стегната, но за мен чак толкова изразен релеф не ми стои добре. Но пък тя е толкова красива...

Новото тяло е страшно та чак плаши, прилича ми на мускулеста анорексичка. А каква хубава беше.....

# 506
http://velislavakaymakanova.com/archives/134
Ето тук пише, че е с "ново" тяло, доста е стегната, но за мен чак толкова изразен релеф не ми стои добре. Но пък тя е толкова красива...

Новото тяло е страшно та чак плаши, прилича ми на мускулеста анорексичка. А каква хубава беше.....

Тези снимки Роси ги е качила във фейсбука си през април 2009г, колко "ново" да й я тялото?

# 507
Ваня още от тогава я оприличавам на Аватарката
Но гледайки конкурса в който участва тя, те също имаха предаване "Пътят към короната" е не беше точно такова, но все пак, и тогава тя доста интелигентно се изказваше, което ми направи супер впечатление, но сегашното и държание е ужасно!

Ужасно ми прилича на Нанси

Последна редакция: чт, 08 авг 2013, 16:45 от Alison DiLaurentis

# 508
И в тази тема ще си го пиша. За мен Роси е много красива, най-красивата ни Мис. Тя няма кой знае колко впечатляваща фигура, защото такава си е структурата по мъжки тип, без тънка талийка. Дори и много слаба няма как да я добие. Но не е болка за умиране, не е някаква фрапиращо дебела. В лицето обаче си е класическа женска красота. Екстра си е.

А за прическите снощи, на мен повечето ми харесаха с новите си прически. С изключение на Франсин, това нейното наистина е отмъщението на фризьора. Но не е фатално, то с каквато и прическа да е шансовете да стане Мис България са нулеви. Както и на Ашли, как можаха да и направят тази лелинска прическа, предишната и беше по хубава. И на Боряна предишната прическа повече и отиваше.
В крайна сметка мода мода, но за всяко лице и тен, няма универсална мода при прическите, индивидуално си е.
А те ги  настригаха всичките с една дължина и еднаква прическа. Ама поне на Пена със сигурност и е по добре.

# 509
Ако Боряна имаше държанието на Даниела може би щях да харесвам повече Боряна.
Но тя има изключително неприемливо поведение не само за Мис, а изобщо за младо хубаво  момиче. Като каруцарка се държи.

Чисто визуално много я харесах, но после тотално се разочаровах, затова продължавам да подкрепям Даниела.

Мелиса много ми хареса когато водеше прогнозата за времето. Стои добре на екран и има приятен глас и добра дикция.

Близначките и Пенка 100 % ще имат покани за еротични фотосесии. Ако ги съберат трите на едно място ще е много смешно  Joy

Миглена много хленчещо говори и винаги с едно тъжно изражение  Joy

Емел сякаш отслабна и леко погрозня, съжалявам, че го казвам  Embarassed Влезе красавица с бузки, с прическа, а сега сякаш рязко се промени в лицето, изглежда измъчена.

Велина не ми допада. От нея не съм чула нито едно изречение между другото, изглежда свенлива.

Адриана не е лоша, не мога още да преценя дали е мой тип, но не ме грабва.

Джулия като цяло ми харесва, напомня ми на Анджелина Джоли, има излъчване. Тя за мен е номер 2  Peace

Ингрид според мен ще бъде търсен фотомодел  Peace

Франсин е влязла за имидж и популярност, ще има повече участия определено  Peace Лично на мен ми е безкрайно антипатична. Особено след груповата сценка в леглото. Ужас!

Нанси не ми е симпатична, хубава е, но нещо напоследък като изказвания не ми хареса, особено за мопа  Joy Грозно беше!

Ашли, не знам какво да кажа за Ашли..........

Последна редакция: чт, 08 авг 2013, 17:05 от Danito_d

Общи условия

Активация на акаунт