В очакване на първи клас! - 3

• 37 090
  • 759
  •   1
Отговори
# 165
Момичета,казаха ли ви от кога започва занималнята? Вчера разбрах,че в нашето у-ще първата седмица няма да има и аз съм в ужас какво да правя защото точно тогава не мога да отсъствам.Как е при вас?

# 166
  • София
 В класа на Миши ще са 24 деца,дано не се увеличават  Praynig Телефон сме му взели този
 за 12лв от Мтел,ще го получи след седмица Grinning Знам,че не му трябва,но има желание и така и така бяхме решили.Имам карта със 100мин. към всички и безплатно любим номер и засега ще ползва нея, а като изтече този договор сигурно ще мине на Прима фор кидс. Така ще говори безплатно и с брат си Simple Smile
Не са му стихията електронните устройства,дори до миналата година и с дистанционното едва се оправяше,но се надявам да свикне и да го ползва по предназначение./Брат му на тази и по-малка възраст нямаше устройство,което да му се опре Wink /
Помагала ще взимам след септември,като уточним за училище какво ще трябва, но едва ли ще взимам много допълнителни. Предполагам,че брат му ще играе ролята на такова и ще го тормози от време на време Mr. Green

ева17,повечето започват от октомври.Все пак  първата седмица е основно познавателна и рядко се учи.

# 167
Изненадах се понеже там,където работя започва от следващия ден и не бях подготвена за този вариант. Ще мисля някакво решение.

# 168
Очевидно всички деца ще имат телефони и трябва да преосмисля позицията си.
Синът ми се струва малък по отношение на такива неща - не ми е искал телефони, таблети /има, но му е подарък, не го поглежда/, като че ли технологично изостанал идва ...

# 169
  • София
Ние също ще сме без телефон. Ако видя, че има нужда, тогава ще вземем.  Peace

Топъл дъжд, раницата е супер!

Ето едно по-различно предложение за носенето на храна в у-ще:
http://www.imaginarium.bg/66313.htm

# 170
Трудно за почистване ми се вижда.

# 171
  • софия
Трудно за почистване ми се вижда.
Освен това, сандвичът ще стане на баница. Имахинариум имат много идейни неща, но точно това не бих взела. Peace

# 172
  • София
При нас телефоните са забранени в първи клас, та поне това ми отпада засега. За физическо искат гуменки/ маратонки със светла подметка, защото тъмните оставяли следи по настилката на салона. Имат претенции и за подвързиите- червено и зелено трябвало да бъдат по български и математика.

# 173
Офф това с изискванията за гуменките на първокласниците ми е такова безумие, че не може да бъде.  Ако имат физическо - ок да бъдат със специални гуменки, ама ако играят в големият салон ми е толкова безсмислено, че не може да бъде. Синът ми е ходил на тренировки в две училища до сега и те са почвали веднага след часовете и на петокласници и на гимназиални ученици, ами никой не е бил със специални гуменки. И защото на всички гуменките са само за салона, за това след тренировка не мога да му измия краката, а пък за черните колена по екипа му да не говоря.
П.С. Не съм против специални гумени(маратонки) само за салона, просто искам да се спазва от всички.

# 174
  • софия
А при нас физическото не е особено сериозно (няма база) и няма специални изкисвания. Дори часовете се водят от тяхната си учителка.

# 175
  • Между гори и планини

Да попитам Евелина Динева има ли издаден сборник по математика за 1-ви клас ? Намерих в къщи от баткото от 2 до 4 клас и са хубави, но за 1-ви нямам спомени има ли издание и в нета не откривам  newsm78
Има-заглавието  е Задачи за първолаци

Ако си във Варна, аз ги имам на работа. Но не си купувайте от сега. 50% във Варна работят с Ивелина Динева, другите 50% са със двете части на изд.Слово. Началото на учебната година е най-вероятно да се съберат пари в класа и да се поръчат групово, при което имате отстъпка. Знам го, защото помагалата са поръчвани предимно от нас. Това са сборниците които покриват материала и децата трябва да могат да ги решават. Другите сборници са екстра към тези. Самостоятелните работи са вид контролни, има място за име и група при писмена проверка, задачите в двата вида са подобни, но при контролно госпожата дава на първа група едно, на втора група друго.
Втората част от сборника на Н.Петрова е предимно с текстови задачи и много звездички, не се заблуждавайте по първа част  Wink
За това ви казвах, че най-добре е да влезете в някоя специализирана за помагала книжарница и да разгледате.

# 176
Момичета,казаха ли ви от кога започва занималнята? Вчера разбрах,че в нашето у-ще първата седмица няма да има и аз съм в ужас какво да правя защото точно тогава не мога да отсъствам.Как е при вас?

Направо ме хвърли в оркестъра, как така занималнята ще почва 2 седмици след началото на уч. година, не са ни предупреждавали за такова нещо.. само това остава да ни сервират #Crazy newsm78

# 177
На нас също не са ни казвали, че няма да работи занималнята от началото. Но аз съм си взела и седмица отпуск, така че не ме притеснява  Wink Тази година половината отпуска си я оставих за след 15-ти септември  Crazy

# 178
Очевидно всички деца ще имат телефони и трябва да преосмисля позицията си.
Ние твърдо няма да имаме. Предполагам, че ще съм единствената, която до края на годината няма да купи телефон, но съм желязна в това отношение  Laughing
Директорката ме уверяваше, че за началните класове е забранено да се носят телефони и се надявам това наистина да е така и да си спестим цялото "мерене" на телефони и екстри, на което станах свидетел по време на предучилищната.

# 179
  • София
И аз планирам отпуска една седмица след 15-ти, предчувствайки купона.  Crazy

Изобщо при нас е много под въпрос ще посещава ли занималня, имаме баба под ръка, ще го решаваме в последния момент.

Общи условия

Активация на акаунт