Румъния - близка и непозната

• 74 889
  • 390
  •   1
Отговори
# 315
  • някъде ... тук ...
Има и там - под самия апартамент, в дясно с малки букви. Чети какво вкл./не вкл. цената.

# 316
  • Варна
Джина, сайта мисля, че е този.
Май са му променили името,
Но като гледам апартаментите,  е същия.
Www.in-bucharest. Com
На самата страница най горе в ляво пише : Alia accommodation.

Когато им писахме /звъняхме, не помня, всичко беше заето и ни дадоха друг апартамент, който няма снимки в сайта.
Изпратиха ни снимки на мейла. Комуникацията беше много бърза.

Ще ровя още да не би фирмата да е друга или да се е разделила на две.
Някои от апартаментите случайно скоро ги мярнах в airbnb. Може да сравниш цената.
Лап топът ни е на поправка и от телефона ми е по трудно да търся, Иначе щях направо да слагам линкове и да ти дам линка и към airbnb с апартаментите, които мисля, че са същите.

# 317
Точно за Букурещ влизам да питам - решихме да направим екскурзия посветена на децата.. ясно е, че ще е индивидуално организирана.
Въпросът е къде гледате таксите и работното време на ЗОО градината, Природонаучния музей и дали има някъде увеселителен парк ., Приемам всякакви предложения за забавление на 10-12 год деца

# 318
  • Велико Търново
Въпросът е къде гледате таксите и работното време на ЗОО градината

Ако става дума за зоологическата в Банеаса, на сайта гледах: http://www.zoobucuresti.com/

# 319
Точно за Букурещ влизам да питам - решихме да направим екскурзия посветена на децата.. ясно е, че ще е индивидуално организирана.
Въпросът е къде гледате таксите и работното време на ЗОО градината, Природонаучния музей и дали има някъде увеселителен парк ., Приемам всякакви предложения за забавление на 10-12 год деца
По-назад малко има и сайта на природонаучния музей - казаха, че е интересно за деца. Мисля, че и това е много интересно - чакам и аз отзиви Simple Smile
https://therme.ro/

# 320
  • There I was on a July morning
За Природонаучния музей: http://www.antipa.ro/en/categories/72/pages/221
Скрит текст:
Visiting hours
 Summer (active)
‣ Tuesday- Sunday: 10-20h
 (last entry at 19h)
‣ Monday: closed

‣ Period: 1 April- 31 October
 Winter
‣ Tuesday- Friday: 10-18h
 (last entry at 17h)

‣ Saturday- Sunday: 10-19h
 (last entry at 18h)
‣ Monday: closed
‣ Period: 1 November– 31 March

# 321
Здравейте!Интересувам се някой бил ли е на ски в Румъния.Какви са условията и как вървят цените на ски услугите?Благодаря предварително!

# 322
И в тази връзка - и подходящи места за настаняване Simple Smile

# 323
Големия талон дали трябва да носим или може и с малкия?

# 324
  • There I was on a July morning
Носете го за всеки случай, няма да ви натежи. Peace

# 325
Големия талон дали трябва да носим или може и с малкия?

Никога не са ни искали голям (не сме и носили де..за разлика като ходим в Гърция-там носим, но отново никога не са ни го искали Mr. Green)

# 326
Здравейте, предстои ни пътуване за Новогодишните празници в Румъния. Интересувам се от всякаква информация за Terra Park - цена вход, работно време.
Благодаря предварително!

# 327
  • Varna
Предстои ми пътуване до Румъния и бих искала да попитам пътувалите по маршрута Букурещ-Брашов има ли достатъчно бензиностанции по пътя.Предполагам,че ще ми се налага да спираме по-често.

# 328
Някой да се е интересувал как ще работят музеите по Коледа? Дадени са събота и неделя като работни дни, не видях някакви обявления за почивни 25 и 26-ти  newsm78

# 329
Аз пък да питам имате ли идея дали Коледния базар ще остане и след  Коледа  newsm78 Защото май се очертава да не успеем преди това да отидем, а много ми се искаше да го видим  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт