Пере, чисти, търка СЕПТЕМВРИЙСКА мама таткото побърква. Тема № 22

• 29 841
  • 735
  •   1
Отговори
# 315
Уникални сънища имате, момичета  hahaha

Междудругото, аз пък с първото раждане наистина бях точно с рокля и тя ми беше по-удобна от всчики нощници. На едната от снимките, дето качих във Фб, се вижда. Е, след месеци кърмене с нея, не бих я носила вече като рокля Simple Smile

И ние бяхме на бърз преглед - едно момиче с корем видимо колкото моя ме чакаше с кървене и мойта лекарка гледаше да е по-бърза, пък и мен не ми беше удобно да се бавя и мотая, когато нямам оплаквания. Следващият път ще е направо във Вита на тонове, като вляза в девети. По този случай решихме другата седмица да си дадем малко отпуск, докато още е лято и има време до деветия месец и най-вече до термин. На не повече от 200км (и два часа път) от София обаче   Mr. Green

# 316

Уауу, коремът е уникален!
Но дори и такъв не мога да си представя как е събрал ОСЕМ бебета.

# 317

И то като се има предвид , че всяко бебе е било по около килограм  Shocked  Най-мъничкото е било 600 гр. Родила е в 31 седмица. А тя има още деца и общо сега има 14 , като повечето са заченати инвитро  Whistling

# 318

И то като се има предвид , че всяко бебе е било по около килограм  Shocked  Най-мъничкото е било 600 гр. Родила е в 31 седмица. А тя има още деца и общо сега има 14 , като повечето са заченати инвитро  Whistling
  Shocked Все си мислиш :Е, накъде повече може да порасте? Е, като гледам има. Как го носи тоя корем без да се счупи  newsm78 На мен би ми трябвала ръчна количка да си го разкарвам.  hahaha
  Според мен не е нормално такова нещо- направо като котило. До колкото знам по естествен път почти е невъзможно такова нещо.Многоплодните бременности са доста рядко срещани. Попрвете ме ако греша, но тук при инвитро оставяха май само 3 зарадиша. (*За последното не съм 100% сигурна ) . Не мисля, че можеш да им обърнеш необходимото внимание на тези 14 деца...

# 319
Мая, случаят точно за това беше много скандален , защото те умишлено ( майката и лекарят ) са върнали 12 оплодени яйцеклетки в матката от които 8 са се имплантирали . Тя твърди че искала "само" 6 да се поставят за да не се хабял материала  Mr. Green  Аз го следях този случай точно като бях бременна с Невена и направо изпадах в ужас . Някои си мислят , че го е направила заради пари, там държавата дава на дете около $2000 като се връщат годишните такси . Но според мен си трябва доза лудост за подобна постъпка  Crazy  Не , че е лошо да са много деца , но не и по този начин . А и като съм гледала снимките децата въобще не си приличат , а уж тя твърди че е използвана спермата само на един мъж. Има даже рижавичко и синеоко дете , има мулатче ....явно са използвали  различен донорски материал  Mr. Green

# 320
И за мен е ненормално да отглеждаш толкова много деца, граничи с лудостта. А и до колкото помня, тази жена била безработна. И аз знам, че тук при ин витро оставят определен брой ембриони, в никакъв случай 8...
Мацки, големи сънища имате, много се смях с вас. Аз последно сънувах малко преди да разбера , че съм бременна. Сънувах, че тече вода от климатика и не мога да я спра. Проверих в съновника, означавало, че ще се обременя с допълнителни грижи. Е, обремених се Grinning
И на климатик ми е ужасна жега, не знам как ще спя...

# 321
Здравейте момичета,аз да се отчета след срещата с доктора. Всички казват,че бебчо върви едро бебе и няма да изкараме до термин. С такива размери вече сме с предпоставка за секцио.А болките са подготвителни контракции явно.Дано устискаме колкото можем повече!

# 322
Здравейте    bouquet
Днес си посрещнах сестричката,прибра се от Варна,там живееше за малко и цял ден бяхме заедно,донесе ми дооооста козметика  на НИВЕА и МИКСА
Бебо ще си има кремчета и шампоанчета доста време  Blush
Мойто шомпулче днес е кротко,ама се събуди сутринта в 5.30  Shocked
Лека вечер от мен  Hug

# 323
Благодаря ви момичета за хубавите пожелания! Купона беше много хубав, голяма игра падна, прибрахме се в 22 часа / от 18 часа беше / и сега всичко ме боли, незнам къде се намирам, но важното е, че Габи остана много доволна. Децата много се радват на РД. Тя веднага заспа, пребита е.
Лягам да почивам!

# 324
Добро утро момичета! Май аз съм първа за деня  Mr. Green Пак не спах от пот, кучета и музика...май не ми се събраха дори 5 часа сън  Rolling Eyes

До преди седмица не усещах никакви неразположения от бременността. За тая една седмица ми се нацепи жестоко корема отдолу и отстрани, краката ми са брутално подути (снощи не успях да си обуя сандалите и не сложих каишката отзад...беше мисия невъзможна  Shocked), хванало ме е безсъние, вчера ми протече кърма от едната гърда, та слагах сутиен и подплънки....абееее красавица отвсякъде. Да не говорим че доближавам 100те кг  hahaha Но бебка като се надупи и почне да шава ми става едно мило...всички неща забравям  Heart Eyes  Heart Eyes
Дано поне се размина с болките вкръста, че чак тогава ще наема кран да ме вдига (сега ММ върши тая работа  Mr. Green)

Октомама-та за мен не е много добре, ама пък вече го е направила...да са живи и здрави децата поне и да са щастливи  Simple Smile
Вие се оплаквате, че ви бавят поръчките за скринове, ами моя хубостник като не го е поръчал още? Снощи беше полузаспал и го изнудих да ми обещае днес да отидем да го поръчаме, ама ме съмнява дали помни изобщо какво говорихме  Mr. Green И матрака още го  бута.....ейййй начи  #Cussing out
Днес май ще се диша - облачно е! Толкова обикновено нещо, а аз съм безкрайно радостна и в настроение, че поне днес няма да е пещ  Laughing

# 325
  • До морето :)
Добро утро! Снощи до късно ших гоблен, а това моето е 7:30 скочи. Поне е оправено що-годе из вкъщи.  Crazy

# 326
Писах аз снощи, ама къде ми е избягал коментара?  newsm78

sealover, да покажеш резултата от творческия ден, който си имала  Mr. Green

Да е много здрава и щастлива малката рожденничка на tania_tsvetanova!

Бебокът ме побърка от вчера следобеда - такова натискане в таза, ръчане, въртене......прииска ми се да имам видеозон да погледна какво толкова прави, че не се спря цяла нощ. И като за капак от многото въртене и наместване нощес, сутринта ми започна с крампа на крака. Tired

Dund1chk4, още малко остана. Ще изтърпим и последните неразположения  Mr. Green

Седмаче, не го мисли, мила. Когато си прецени бебчо ще излезе. Нали вече е с подходящи размери. Не е важен начина, а да сте добре и двамата. Hug Аз чак след две седмици ще ходя на мерки и теглилки да видим колко е голямо и какви са тенденциите за раждане. Надявам се бебокът да не изпревари прегледа, че и АГ е в отпуск  hahaha

Лече, завиждам да ти за гоблена. Аз с такива занимания не мога да се захвана. Но за днес съм запланувала шиене на чершафки и шетане. И без това цял ден ще съм сама.

# 327
Добро утро и от мен беболинки   bouquet
Аз тази нощ се наспах , като бебе на пуснат климатик .Събудих се без да плувам в собствен сос  Mr. Green
Днес мисля да поизляза малко , че ми писна в къщи пък и с нещата за беби съм готова вече , едни чаршафчета са останали да изгладя  Hug и да застеля кошарката  Heart Eyes
Иначе с ремонтните дейности има довършителни рабаботи , ама ........................
Лек и усмихнат ден ви пожелавам милички   bouquet

# 328
Добро утро!
Честит рожден ден на малката Габи!
Снощи излизахме и се прибрахме късно и сега много ми се спи.
Днес майка ще глади останалите дрешки, пък аз ще ги прибирам.

# 329
Добро утро и от мен пупки  Hug
Аз от ранни зори съм станала, че ММ е на работа днес и аз продължавам с разчистването на къщата  ooooh!
Кики голяма дунда си имате  hahaha Накрая да не й е малък комплекта за изписване  Party Joy С характер от малка, не иска да се обърне и това е /кои го казва, при теб поне веднъж се обърна, а моята твърдо си седи на дупето от самото начало hahaha/ Лек път и си ви чакаме в комплект, че да правим другата седмица кафе  Hug
Лече ти осем ги сънуваш, а тази мацка направо си ги ражда, това е луда работа за мен  Crossing Arms
Шамс ще ме умориш от смях  Joy Ама ти като казваш сладолед, Кики не е качила снимки ние какви изкушения ядохме онзи ден  Joy Но този как може да не ни даде сладолед?  На бременни девойки отказвали се? Аааа правилно сме го нападнали  Joy
Та в тази връзка, аз какаво сънувах. Днеска чакам Йоанка да не се разпише, а нейната вестителка  Hug Аз й казах, че на термин ще ражда, а снощи сънувах, че е отишла да ражда, та я очаквам  Hug То и аз не мога да спа и на всяко завъртане от тежеста на корема и това, че стягам докато се обръщам се будя, но и малката много ме удря и въртя тази вечер.
Танче радвам се, че сте  си изкара супер  Hug Най-вече, че рожденичката е удовлетворена Simple Smile
sealover и аз много взех да се дразня на моите роднини  Crossing Arms Като кажат, ама спокойно, защо толкова бързаш, има време и направо  #2gunfire  Аз обичам всичко да ми е уговорено, оправено организирано и ясно, а така все има нещо което да се донаправи и много се изнервям. Ама после ще ги оставя да се оправят, аз ще си гледам децата!!!
Седмаче важното е, че всичко е добре, а когато се появи бебе е добре дошло, успокой се сега  Hug
Dund1chk4 още малко мила, на финалната права  е най-тягостно, но си заслужава   bouquet
Pampers веднага черпя една торта:) Ама гледай всчики сънуваме сладоледи, защо ли  Joy
Айде стига съм писала, че накрая няма да има кои да ме чете  Joy
Прохладен ден сладурки   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт