Пере, чисти, търка СЕПТЕМВРИЙСКА мама таткото побърква. Тема № 22

• 29 840
  • 735
  •   1
Отговори
# 330
  • До морето :)
Таня, радвам се, че Габи е останала доволна от РД-то

Памперсче, аз ако знаех как да вдяна иглата в машината също щях да шия, но съм забравила вече.

Седмаче, не се притеснявай!  Hug

Както мислех след 12-ти да давам зелена светлина на Калина, така се оказа, че работника ни искал да излиза в отпуска 1 седмица, та да видим какво ще каже докторът и ще стискаме до 19-ти поне.  Crossing Arms Отиде ми Лъвицата.  Crossing Arms

# 331
Благодаря ви ,момичета. Притеснявам се защото не искам бебчо да стои в кувиоз,а не знам дали тези седмици са достатъчни.Искрено се надявам да са. Снощи съм седяла до 4 ч. сутринта,че контракциите бяха силнички и на често. Днес уж е по-добре положението.Иначе си ми обясниха хората,че няма да ме вкарват за задържане и си се прибрах у нас да си чакам.Надявам се да устискаме още малко.Както ми казаха двама лекари за 20-ти ама този месец,не знам  Shocked
Иначе се надявам скоро Йоанка,Туитито и Шамс да се разпишат какво става покрай тях!

# 332
Свдмаче,  Hug стискам палци този месец да няма изненади. Иначе и моите подготвителни контракции доста зачестиха  Confused А уж все гледам да почивам. Да си призная, същите мисли са ми в главата. Опитвам са да съм спокойна, защото с нерви и притеснения нищо хубаво няма да си докарам. Както казват момичетата, то си знае кога да излезе Simple Smile

# 333
Мая ще си се страхуваме заедно  Hug Хаха,ох бременилски му мозък....

# 334
Здравейте !
Памперс, скоро ще пусна няколко снимки да ме видите какви ги върша през последните дни на бременлийско трудово творчество  Mr. Green
Седмаче,  Hug Защо не са те задържали в болница , така поне ще могат да те наблюдават изкъсо  Thinking
Вие сънувате сладоледи а аз направо си ги унищожавам наяве , сто кила станах ей ще се гръмна  Mr. Green
Заспах на зазоряване и сега съм като прегазена от тир , дано кафето малко ме поосвежи ...
Нинка, и аз съм така все всичко да е направено на време , не мога да понеса мисълтта , че аз няма да съм готова с нещо и бебето ще дойде. Като тръгвам за някъде и се приготвям с 20 минути по-рано и после стоя и се чудя какво да правя докато стане време наистина да излизам  Crazy Laughing  Явно хората около мен просто са по-спокойни а пък аз се вкарвам в мнителни съмнения , че не ги е грижа толкова  Whistling

Днес с ММ честваме 9 години от началото на нашата връзка . Мъчно ми е , че сме разделени , но аз смятам да изляза някъде с нашите и малката за да го отбележа този ден на различно място от дивана  Mr. Green 

На вас ви желая един страхотен ден  Hug

# 335
sealover, честита ви годишнина!  Hug

Шамс, пророчески ще да ти е бил съня, доста сладолед ям това лято аз.  hahaha

Аз пък съм изключително спокойна, чак плашещо. Все едно не ми остават 20 дни, а 3 месеца.  Въобще няма да усетя и ще останат 10 дни. Наближава бавно и славно. ooooh! Да идва вече понеделник, да минава прегледа, да видим АГ какво ще каже, какво е дереджето.

Последна редакция: сб, 10 авг 2013, 12:28 от Лече-Буболече

# 336
Само да запиша и тук, че за сега няма изгледи да тръгна да раждам. Утре съм на преглед и ще се отчета след него пал. Лек и прохладен ден момичета:)

# 337
Здравейте  preggo !
След вчерашният изморителен ден, днес пак съм на една кълка. Толкова съм изморена, а само съм стояла на заведението и дупето така ме боли, а уж беше мекичко. За никъде не ставам аз, но още малко.
Нинка и аз съм като теб - всичко трябва да е организирано и готово, много обичам всичко да е точно, като си наумя нещо  и трябва да е изпълнено. Аз мисля, че с подготовката за бебо съм готова, ако нещо съм пропуснала после ще го взема, нали детския магазин е до нашия вход Simple Smile
Петя, много е неприятно това със скрина, ние в крайна сметка взехме готов от тук, в П-в нищо не харесах. Там ходихме да гледаме за портманто, но нищо не  поръчах, защото всичко трябва да избереш от каталог, няма ги изложени / тези които харесахме /, а аз искам да ги видя на живо, а и на нас тогава ни казаха, че ще се забавят защото са в отпуск, а аз нямам нерви да ги чакам. Сега незнам кога ще поръчаме и какъв да е, нещо го отложихме.
Йоана споко, аз родих два дена след термин  Hug / лъв е все пак /

sealover честита ви годишнина!

# 338
Йоанка, какво направи ти  Mr. Green Ние тука  стискаме кълки, а на твоето съкровище толкова му е добре при мама, че не иска да излиза. Ти пробва дълги разходки, изкачване на стълби...абе всичко дето до скоро го избягвахме?

# 339
  • Пловдив
Добър ден. Изморих се и аз вчера и много контракции си докарах. Иначе и РД беше супер, малкия доволен и така.  Днес съм в почивка, ама ме сърбят пръстите да си довзема нощници и т.н. и да се оправям лека-полека. След обилно разглеждане на прахове за пране вече съвсем се смахнах и не знам какъв да взема. И на DM гледах, един пакет за 18 пранета има май бебе на него. Този ли е, който купиха някои мами? Има и REX, Тео бебе, Бинго, Сано, Бочко, този на DM, Персил, Бърти някакъв бебешки пак. Направо се побърках.  Crazy
Иначе вчера моя милост Загоритенджерова от мохабет забрави да си купи хляб и кисело мляко, та моля ви се да си похваля съседите, единият ходи до денонощният да ми купи хляб, а една комшийка ми донесе овче, домашно подквасено мляко и патладжани бонус. Толкова мило ми стана. Можех и сама да ида до магазина, не е далеч, а и без мляко щях да оживея, но наистина ми стана много мило. Живеем от година и половина във входа, а хората са наистина чудесни/ като изключим пияндето, но пък то всяко стадо си има мърша/.
Момичета, то да не стане така, че тези дето стискате кълки да си ги преносите, пък аз например дето хич не бързам по принцип да ви изпреваря?  hahaha
За съжаление теглото на бебето не е гаранция, че е зряло. Има бебета по 2.400 зряли и такива по 3.200 незряли. Живи и здрави ще стискаме, все пак сме септемврийска група, нали така?  Hug

# 340
Пак се оляхте с писането, докато ви прочета ми се приспа   hahaha
Снощи пак ми беше неспокойно, трудно заспах, все нещо ме сърби, боли или се схваща. Пак се преместих на дивана в хола но климатика не смея да го включа заради детето, че хола и спалнята ги дели една плъзгаща врата, която винаги стои отворена, а климатика е в хола. Пускаме го малко вечер дда разхлади и после го спираме.
Аз днес поошетах набързо и излязохме с детето на площадката, после не мога да го прибера. ММ отиде да помага на приятел с местенето на мебели, но ми се обадиха, че ще го задържат да го нахранят, значи и ще пийне. А беше обещал да ни води на плаж в късния следобед. Срам, не срам, варненка един път стъпвала на плаж това лято...
Сийловър, честита ви годишнина! Много любов и разбирателство и да не ви се налага да сте разделени дълго!
Пете, и аз това си мислех, че тези, които стискат кълки, ще вземат да преносят...
Йоанка, стискам палци събитието да е скоро!
Аз май ще подремна...

# 341
Привет,

Завърнах се от контролния преглед в болницата  bowuu Пуснаха ми тонове,нямаше кьорава контракция и док неохотно ми отложи присъдата за вторник-сряда, с уговорката ако нещо ме приболи, да сигнализирам. Та съм си вкъщи  Hug

# 342
Здравейте и от мен.
Много топло тук,направо ужас,то не че аз съм критерий за Т,но много ми е горещо.
Аз да ви кажа,мисля че се побърквам.Почти цял ден гледам рецепти за тършии и зимнини.Кво ми става незнам.Никога до сега не са ме вълнували такива неща,а сега...Всяка година свекървата прави и дава и на нас,ама тая година тя е в Германия и няма кой да ни направи.Абе гледам рецепти,ама може и с гледането да си остана.

# 343
Шамс, браво за добрите новини. Все така да са нещата.

Ени-тка, и аз взе плодове за компоти купувам. М, даааа  hahaha

# 344
-Petia- сега ти видях подписа,ама да си питам пак-3то ли ще ти е?  Hug

Общи условия

Активация на акаунт