Пере, чисти, търка СЕПТЕМВРИЙСКА мама таткото побърква. Тема № 22

• 29 839
  • 735
  •   1
Отговори
# 345
Шамс радвам се, че всичко е добре Hug

# 346
  • София
Седмаче, дано всичко да е наред и да поразминат контракциите.

Шамс, браво на теб! И ти доста напрежение имаше през цялото време, дано поне накрая нещата да са спокойни и безпроблемни.

Петя, точно това е прахът за пране на ДМ - с бебе на опаковката. Аз точно за прах влезнах да ви кажа. Сега се връщаме от Пикадили, има Персил на промоция голяма туба.

Аз донякъде завиждам на момичетата с планово секцио, защото си знаят кога и какво ще става. Аз имам 20-тина дни до термин и ей, Богу, страх ме е да излезна. Иначе ми се иска вече да раждам, спокойна съм за самото събитие, притеснява ме само да не ме хване неподготвена някъде някоя болезнена контракция. Ама си мисля, че и аз като Йоанка ще си се влача и след термин. Преди 2 дни бях с плацента втора степен, нали трябваше да е трета за да сме близо. Чудя се дали да не запланувам и аз едно секцио в понеделник като ходя и да се приключва.
Момичета с второ - усеща ли се самото разкритие като се получава? Днес сякаш нещо отвътре ме проряза два пъти, но не можах да го определя какво е.

# 347
Аз разкритие не съм усещала. Термина ми с Габи беше 07.08, два дена преди това ходих да ме види доктор, имах разкритие и той ми каза, че до два дена ще родя. Контракциите ми започнаха след 18 часа на 08.08, в 24 часа бях вече в болницата, 1 и 30 бях в предродилна и 2 и 40 бях родила - на 09.08. Всичко мина много бързо като за първо раждане. А сега с това секцио незнам какво ще е - много ме е страх.

# 348
Това пробождане не е разкритието, и аз имам от време на време пробождания.
Разкритието се усеща като болка над венериния хълм, под корема, не знам дали обяснявам добре мястото... Точно долу, където свършва големия тумбак Simple Smile

# 349
благодаря за мненията за възглавницата - хубаво пълнеж - пълнеж, ама за сумата едната мога да си купя всеки път нова, когато се степа  Whistling
стискам палци на всички, на които им предстои скоро събитието - не ни забравяйте и веднага да докладвате, че тук има много като мен, на които им е за първи път и ги гони невероятно шубе!!!
 Blush

# 350
  • Пловдив
Хайде и аз в последните 28 дни!  Grinning
И тъкмо влезнах в тях и усещам как бебка си е навряла я ръчичка, я краче и ме ритка/бие юмрючета ниско долу зад пубесната кост. Това трябва ли да ми говори нещо за скорошни събития или да не ме притеснява  newsm78

# 351
Честито, Дианка! Бързо и безпроблемно да минат  Peace Аз мисля, че е нормално да си ровичка тук там детето  Laughing Дали под ребрата или там долу. Аз много се сяпкам като легна на една страна и то почне точно там така да ме бутка и ръчка, че ме хваща гъдел и подскачам. Запаметявай тези приятни моменти, не ти остана Simple Smile

# 352
Ето ме и мен   bouquet
Днес реших и аз да излизам и макар че беше с колата се с добих с някоя друга контракция  Crazy, като до сега нито една не съм имала Blush
честита годишнина на Сийловър, много много да се обичате   bouquet
Шамс браво на теб, стискай още малко  Hug
Дианче  бързо минават дните , особено сега като така намаляват Hug
Мая и моето така ме ръчка като легна , на никъде не му е удобно, онази вечер мислех направо да спя седнала  Mr. Green
Сохо  Hug Hug Hug

# 353
Мамита да ви пожелая леко раждане и много радости,че не остана време сега ще мине и август и едно по едно ще ги люпим малките пиленца  Hug  bouquet  bouquet  bouquet

# 354
  • Русе
Седмаче, само си почивай по цял ден. Наистина килограмите не са критерии дали бебето е доносено.

soho doll, според мен контракциите, предизвикват разкритие, така че няма как да ти се случи без да разбереш.

DianaR, нищо не означава това, спокойно! И мен така си ме бута от месец  поне.

Ние до никъде не сме с приготовленията за беба. Майсторите онзи ден освободиха апартамента и сега горкия ни татко чисти. Аз ходих да подреждам, но след 2 часа седене права краката ми долу станаха, колкото горе....и май се предавам. Трябва да вадя бебешките дрешки на дребния,  пера, гладя, подреждам и да си наглася багажа за АГ-то, че не остана, а баткото се роди с една седмица по-рано.

Мамите с малки деца, как мислите да спите като се роди бебо? Нашия батко е абсурд да спи сам в стаята си. А пък 4 човека в една стая...Таткото предлага да си спят двамата по мъжки в детската, ама това водело да развод каза една психоложка  Joy

# 355
След много усилия най-накрая се научих как да побликувам в темата благодаря на -petia- ,че ме светна  Simple Smile мамита не знам за вас ама на мен постоянно ми променят термина и само се ядосвам и си казах,че го чакам с нетарпение когато иска да излиза няма кой да го върне  Simple Smile Grinning Simple Smile

# 356
Soho,  снощи и аз това питах - дали ще разбера, ако започне раждане, а не са ми изтекли водите. Отговорът беше - няма начин да сбъркаш. Дадоха ми още дрешки и одеалца - последните ми бяха кът. Купих прах Сано от Метро /1,5кг за под 8 лв / , гелът за измиване на Микса и клечки за уши. Май стига толкова на първо време.  Joy Ааа, и онази дългата възглавница от Лидл взех. Сега съхне калъфката и после ще я пробвам. Пийнах няколко глътки бяло студено винце и си лягам! Хубав следобед! Пете, браво на твоите съседи! Моите пролетта ми носеха джанки  - наистина е много мило някой да покаже такова внимание!

# 357
Здравейте пупици  Hug

Влизам да се похваля , че си имаме креватче. Сглобено, почистено,  с всички екстри- спално бельо, повивалник, даже и въртележка, която свири взехме. Много съм щастлива  newsm44 ММ прояви инициатива да избере всичко, аз само одобрявах. Като го гледах как избираше и се тюхкаше в магазина, ми беше много миличко  Heart Eyes Аз бях решила да не слагам обиколник, но той искаше всичко да си имаме   Grinning Не съм го виждала такъв до сега.

Снощи моя беб толкова много ме риташе, че днес цял ден ме болят ребрата. Какво му беше станало, не знам, но за пръв път изпитвам такава болка, там дето ме е ритал.
Иначе днес си докарах и контракции заради многото домакинска работа. Суетене около креватчето, местене на мебели, чистене... сега съм се свила на дивана и не смея да мръдна.

Това пробождане , за което говорите, аз също го имам. И аз си мислех , че е разкритие, ама доки каза че не е .

Шамс , радвам се, че всичко е ОК  Hug

Петя, евала на съседите. Много е трогващо, когато хората са мили  Heart Eyes

sealover честита годишнина  Hug Много семейно щастие ви пожелавам, и повече никакви раздели от тук нататък  Peace  bouquet

# 358
So^Amazing,ushana честито покупки!

# 359
  • София
Ушана, и аз така знам, но се надявам да влезна в графата на онези щастливки, които отиват на преглед и се оказват с разкритие без да са усетили нещо.

So^Amazing, честито! Напълно разбирам щастието ти, а и знам, че си си отдъхнала, че всичко ти е налице.

Sealover, много дълги години любов да имате! Скоро ще сте заедно и ще си отпразнувате подобаващо днешният повод, както и новият член на семейството Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт