Пере, чисти, търка СЕПТЕМВРИЙСКА мама таткото побърква. Тема № 22

• 29 835
  • 735
  •   1
Отговори
# 360
OnlyOne относно спането, като гледам и вашия батко е горе долу колкото нашия  Laughing и  е абсурд да го отделя особено сега като така се е вманиачил как ще приспива бебето. Четирима , то досега бяхме трима така че  Hug
So Amazing браво за покупките, сега само почивай и се радвай  Hug

# 361
  • До морето :)
За спането - или аз сама с двете (най-вероятното) или таткото с Ели, аз - с бебето. Ама това последното ме съмнява. Без това зимата сме в хола, че е топло, а няма как Елена да е в отделна стая. Притеснява ме как Ели ще приема цялата работа, да не се буди много вечер от бебето.

Локресия, какво стана? Къде се губиш? След динамичния ден не си се разписвала. Сигурно взехте новата кола и сега я тествате.  Laughing

So^Amazing, честити ви покупки.

Пете, браво за съседите. И моята е много мила. Хубаво е така като се държат по-специално.

Ние ходихме следобед на плаж. Добре, че ходим на един безлюден, че да не плаша хората.

# 362
So^Amazing, честито покупки!!! С много здраве да се ползват. Сега почивка Simple Smile
Sealover, много дълги години семейно щастие, любов и разбирателство. И вече без дълги раздели  Hug

# 363
Благодаря ви,  момичета  Hug
Сега влизам през 5 минути, за да си гледам бебешкото кътче  Heart Eyes С ММ си пускахме музикалната въртележка над 100 пъти, дано не изхабим батерията докато бебо дойде  Embarassed

Сохо, права си , че се успокоих най-накрая  Simple Smile Бях под напрежение, а сега знам, че всичко за беб е готово  Whistling

Момичета , как да закрепя обиколника от към дъската? Този предния го завързах за решетките, ама този от към дъската , как да го завържа  newsm78 Аз не исках обиколник, за да не падне върху бебето , ама бъдещия татко беше толкова ентусиазиран, че изобщо не исках да се намесвам, просто се наслаждавах от страни Simple Smile Но как се закрепя този обиколник и идея си нямам.

# 364
  • Пловдив
Sealover, много здраве, любов и разбирателство ви желая, както и да сте винаги заедно на този ден занапред!   bouquet
Естреа, правилно виждаш. Трето ще ми е, живо и здраво- пак момченце.  Mr. Green
Аз си купих прах на DM и омекотител Бинго. Ще пробвам, пък ще видя. Навремето не помня, но май с Тео бебе перях и си ползвах даже нашия омекотител.  newsm78
Честито на всички за покупките. Мен някакъв глад ме мъчи последните дни и не ми харесва тази работа. Малкият отиде на село при баща си и ми е много тихо сега. Утре вече ще ми е и тъжно.  Sad

# 365
Момичета , сега с 45 дневния болничен трябваше ли да попълня някаква момлба, която да предоставя на работодателя?

# 366
Мая191, не знам да има такава молба - работодателят ти просто трябва да го внесе в НОИ.

Only One, и на мен това спане ми е голям дерт, повдигала съм няколко пъти въпроса  Mr. Green При мен пък проблемът е, че баткото тъкмо е свикнал да заспива и да спи сам в отделна стая и не искам да му развалям този навик (знаеш колко е крехък на тази възраст), още повече като ще има бебе за приспиване. Много ме притеснява и моментът дали бебето ще го буди, ако спят в една стая - а ако са в отделна дали пък няма да ревнува от това, че бебето ще е при мен (нас), а той - не. Засега сме се спряли май на варианта, НЕпрепоръчан от психоложката  Mr. Green - таткото да ходи да спи при него, а аз да съм с малкия, поне на първо време. Още обаче съм в колебания. В идеалния случай бих оставила двете деца да спят заедно в една стая, а аз през нощта да притичвам (както правех доста време с баткото), но се притеснявам, че малкото ще го буди докато отида и тогава ще е съвсем весело.

Пробожданията ги имам и аз  - доколкото знам са от разместващите се връзки там, къде от пубисната кост, къде от връзките на матката, къде от движенията на детето, но със сигурност не са от разкритие. Нямам спомени и аз да съм усещала разкритието като такова - контракциите- да, но самото разкритие - не.

# 367
Сохо, първите сантиметри разкритие са много леко болезнени и по-скоро ги отдаваш на другите дребни неразположения и болежки. После болката се усилва, контракциите също.
Аз уж легнах да спя, ама няма да стане моята. Днес съм с много чести, неболезнени контракции. Краката ми сега пак изтръпват, трябва да ритам постоянно, за да се усппкоят, а от ритането пак получавам контракции. Сега се разхождам с телефона в тъмното като лудите...

# 368
Благодаря ви милички за хубавите пожелания  Hug  Ние хапнахме до морето , разходихме се из морската , малката си прекара много добре в детският кът там , като този път се престрашихме да я пуснем и на по-страшничките въртележки и подобни . Много е сладка, защото казва , че мама и тате и тя имат празник  Heart Eyes  Доста повървяхме и стълби изкачвах ама болки нямам или контракции. От време на време усещам нещо като ПМ болки , но бързо минава . Тече ми кръв от носа обаче накрая като се прибрахме и си мисля дали не е от голямата жега и някое капилярче да не е издържало.
Утре ще пиша повече , че сега вече много ми се спи и най-много някоя глупост да изтърся  Mr. Green

Лека нощ  Hug

# 369
Sealover, честита ви годишнина! Много дълги години любов и разбирателство и нека за напред всички празници отбелязвате заедно и вече в по-голям състав Wink

# 370
Малееее мамчетаааааааа, както си лежа с лаптопа и това диваненце, като почна да рита, ама така рита, че все едно ще ми излезе през корема  Mr. Green Shocked Shocked Щом се уплаших, смятайте. В Понеделник, влизам в 9-ти месец, не знам колко е вярно, че им става тясно, ама това мойто направо е огън.  Grinning Корема ми, прави егаси и вълните...

# 371
Здравейте момичета,
Както си ви чета сладко сладко, и стискам палци на мамчетата които имат контракции, и май мойте контракции започнаха. Но все се надявам да спрат, защото още нямам готовност за бебчето.
Малееее мамчетаааааааа, както си лежа с лаптопа и това диваненце, като почна да рита, ама така рита, че все едно ще ми излезе през корема  Mr. Green Shocked Shocked Щом се уплаших, смятайте. В Понеделник, влизам в 9-ти месец, не знам колко е вярно, че им става тясно, ама това мойто направо е огън.  Grinning Корема ми, прави егаси и вълните...
   Бях точно като теб преди няколко часа, бебето сякаш ще ми разкъса корема и ще излезне.
В събота малката ми принцеса ще има рд и аз съм подготвила партито и всичко, и и обещах че бебето ще чака да мина рд- Сега като се замисля че може тогава да съм в родилния дом и направо се плаша.
Дано да ми спрат контракциите и да чакам включване пак другата седмица.

# 372
Добро утро! Вчера изгладихме и останалите дрешки. Приготвихме и багажа за родилното.
Sealover, честита годишнина!

# 373
Добро утро, тумбачета!
Прекарах много гадна нощ, беше ми зверски горещо и много некомфортно и никак не можах да спя, сега съм като пребито куче.
Чакам ММ да се събуди да каже дали ще ходим на плаж. Вчера ходихме в късния следобед и беше много приятно. И без това това ще ми е плажа, че скоро влизам в девети месец и тогава няма да си позволя да ида.
Утре съм на ЖК и ще дам отчет.
Желая хубава неделя на всички!

# 374
Ако на някой му е домъчняло за мене, тука съм, вчера обаче поскитахме доволно и даже до морето стигнахме и натипих краката Heart Eyes водата е адски топла и много ми се искаше да вляза ама уви няма да е тая година Cry
Купих ме си паркета и плочките за другия апартамент , т.е. Отсрещния на тоя и се надявам другата седмица да ни е готова спалнята и да съм спокойна, че бебето ще има къде да спи Mr. Green
Аз вече съм в 9месец и чакам малкото мишле да се появи в следващия един месец Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт