Пере, чисти, търка СЕПТЕМВРИЙСКА мама таткото побърква. Тема № 22

• 29 764
  • 735
  •   1
Отговори
# 615
Честит имен ден на Soho и на всички празнуващи!   bouquet
Unique, успех за прегледа!
А какво стана с Туитето? Сигурно и оттам очакваме включване newsm78

# 616
Здравейте!

Честит празник на всички именници! Честит имен ден на моята майка - Мария! Да ни е жива и здрава! newsm51
Честит рожден ден и тук на Памперс! nbirthday
Честито дъщеричка  и на мама Дарма - жива и здрава  Hug   ylinfant

Дианка почивай повече, а ако продължат болките звънни на АГ. Иначе и аз вчера само плачех поради същите причини. Спокойно, Господ ще е с нас. Hug

# 617
Здравейте и Честит Празник ! Нека Богородица ни закриля и всички да си родим здрави бебета на термин,не по-рано   bouquet
Честит имен ден и на всички,които празнуват   bouquet
Аз си поспах таз нощ,беше по-хладно
Честити бебчета на мама Нанинита и Дарма,да са живи и здрави  baby_neutral
Танче всичко ще е наред и накрая ще се смееш над всички тревоги,гушнала беб  baby_neutral  
Важното е да се чувстваш сигурна където и при който и да решиш да раждаш  Hug
А може просто да отидеш един ден в болницата и който лекар ти се падне,да е той,няма да го мислиш,просто действаш  newsm10

# 618
nenimira благодаря ти Hug

# 619
  • Пловдив
Честито на мама Dharmaaa!  smile3525 Да са живи и здравички!

Е няма такъв кеф да попълвам първата страничка с бебешки рожденни дни!  Laughing
Скоро няма да може да ви се смогне  Grinning

Пете как се чувстваш като първата щъркелова вестоноска  Grinning

# 620
Честито на обебилите се мами,да са им живи и здрави рожбите,на мамите бързо възтановяване Hug  bouquet
Честито и на именичките,дано Богородица закриля нас и нашите рожби  bouquet
за прегледите-аз минах и последния си преглед,вземах си документите за болницата ,спрях хаповете и сега чакаме,беб е 2700,води  в норма,плацента 1степен Rolling Eyesшийка 21мм,но тя си е толкова от месеци Embarassedдок излиза в отпуск,не ме вика за тонове,ако не съм родила до 1.09,на 2 с багажа за приемане Mr. Green мен тия дни ми е притеснено,мисля си за контракциите,като почнат,дали ще стигна навреме до болницата(че не е в нашия град)и аз чак сега почнах да пера и гладя,много е хубаво като гледам как се пълни бебешорския шкаф Grinning  
за подуването-и моите крака и ръце са супер подпухнали,като понички и много сърбят Twisted Evil
лек ден  preggo

# 621
Здравейте,
честито бебче и на мама Дарма. Да е живо и здраво, а на нея бързо възстановяване.

Честит празник на всички именици, включително и на майка ми Марияна. Да са живи и здрави, много обичани и само положителни емоции.

bouquet

# 622
Хора, чета, че имате такива болки, като менструални. Аз, нямам такива, но имам едни бодежи ниско долу, все едно, като човек има песачинки или цистит, ей такива са ми. Да не би да слиза надолу и да ми притиска все повече пикочния мехур????  newsm78 И имам чувството, че всяка минута ми се пишка от тези бодежи...  #Crazy #Crazy Много е досадно....  #Cussing out

Иначе, черпя ви една студена количка, от мое име по случай именния ми ден.

# 623
Миминла, и аз имам сущите болки, но само когато съм права, ако съм легнала или седнала не. Предполагам, че е от това, че бебето тежи надолу и притиска покочния мехур. Стана ли права, имам чувството, че ще се напикая.

# 624
Честит празник на всички именници и на Памперс, Честит рожден ден! Дояде ми се тортичка Mr. Green
 party023 Да ти е сладко!

За тоновете  - аз имам записани часове за всяка седмица за мерки, теглилки и тонове още откакто ми пуснаха 45 дневния та до термин.

So^Amazing
, страхотна изненада и подарък!  Mr. Green

DianaR, при мен положението е подобно. Ама такива движения и премятания..... ooooh! От падането на корема се оказа, че е и се опитвало пак да си намери позата. Акуперката каза веднага да лягам ан ляво. Поне при мен това лежане действа и се успокоиха премятанията. Коремът ми ставаше като двугърба камила.
А предменструалните болки в този период ми казаха, че са напълно нормални. Аз също ги имам, но нямам контркации.

Честит празник на всички именници!

# 625
  • До морето :)
ЧЕСТИТИ ПРИНЦЕСИ НА МАМИ NANINITA И DHARMAAA! ДА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ, А НА МАМИТЕ - БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ!

Както вече писах във ФБ, днес съм с някакви леки контракции. Като легна и нищо ми няма, но стана ли права и веднага контракция с болка. Скоро ще да е. Взех да се плаша чак.  Laughing

За прегледите и тоновете - на преглед ходя в кабинета на доктора ми когато той ми каже. Сега до 26-ти ако не съм родила - съм на преглед. А на тонове - ходя в болницата където ще раждам и ме викат всяка седмица.

# 626
  • София
Честита Богородица на всички! Нека ни закриля!
Честито на Нанинита и Дарма!

Аз днес прекарах 4 часа по пейки и тонове в болницата, че първите тонове не са харесаха на докторката и трябваше пак. Повече няма да ходя на прегледи, само на тонове. Т.е. следващият ми преглед ще бъде, като тръгне раждането.

Аз да попитам останаха ли майки, които ще раждат нормално? Нали не съм единствената куражлийка?

# 627
Честит празник, на всички, които имат повод за празнуване днес!!! Нека Богородица ни закриля!

Честито бебче на мама Дарма:) Да е жива и здрава малката Анна.
Сега с нетърпение ще отврям темата , започна се с бебетата!!!

Довечера съм на тонове. Ще се разпиша като си дойда. Днес се събудих със много силни менструални болки, пих магнерот и сега не ме боли. Ще видим доки какво ще каже довечера.

# 628
 Честити празник на всички празнуващи и на всички мами и новородени  bouquet  bouquet

андреа77, аз много искам да мога да родя естествено, но пък не се знае в последния момент какво може да се случи. Като сме първескини и сме много смели, а  Laughing

Аз вчера така се бях притеснила...получих 3 болезнени контракции през 5 минути....е, оказаха се не контракции, а пориви за WC и рядко щастие  Mr. Green Като наближава термина и всяка една промяна ме кара да мисля, че почва разждане  Laughing
Днес ме мързи да гледам, ама ща не ща готвя и след малко ще позачистя  Tired

# 629
  • София
Честито на мама Дарма!

Днес май повечето сме с болки. От снощи коремът ми е като камък, трудно спах, защото не можех да го наместя. Тази сутрин пак беше така и изобщо не се замислих, че може да са контракции, реших, че са газове. Обаче после и леки болки получих. Тъкмо се зарадвах и те взеха, че минаха.

Dund1chk4, тези пориви за WC също са симптоми, че ще е скоро.

Андреа, аз съм с теб, за сега Simple Smile Не мога да кажа обаче, че предпочитам нормалното раждане. И за двете съм пълен пас  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт