Време е за Икеа! - Тема 18

• 88 224
  • 745
  •   1
Отговори
# 135
Дали вече разнасят каталози печатни де.. Sunglasses

# 136
  • София
Едва ли, на българския сайт още не е качен каталога...

# 137
  • с/у ОколоМръсТното
Макар, че Икеа е на метри от нас, нямам време да отида и затова ви питам:

Матраците само по даден размер ли са в Икеа или може да се поръчват и в други размери?
Благодаря ви   bouquet

# 138
  • Пловдив
Само по даден. Виж им в сайта какви размери имат от даден модел.

# 139
A някой, който има такова легло  KURA, може ли да ми каже колко е високо точно. Пише 116см, но това до долната греда на леглото (където е подматрачната рамка) или до горната. Мен ме интересува колко е до долната рамка, защото мисля едни идеи, да сложа отдолу шкафове и искам да са плътно до ръба, за да не събира прах.

Мерила съм го по-рано - до долната греда са точно 83 см. Значи 116 см са до най-горната точка на леглото.

Макар, че Икеа е на метри от нас, нямам време да отида и затова ви питам:

Матраците само по даден размер ли са в Икеа или може да се поръчват и в други размери?
Благодаря ви   bouquet

Прегледай размерите, които са дадени на сайта. Други не може да се поръчват.

# 140
  • с/у ОколоМръсТното
Благодаря ви  Hug

Всички "западняци" спят само в 90/200, 140/200, 160/200 и 180/200.
Ми гОрките, викам аз  Tired

# 141
  • Пловдив
Стандарт Simple Smile Поне като е стандартизирано няма проблеми с чаршафите и торбите.

# 142
Ние на дечицата взехме легла с матраци 90/200, удобни са, спят на където си искат, широчко им е. Честно казано, обикновено са или на едното или на другото и се гушват заедно, та пак е добре като размер  Laughing .
Преди няколко дни в Икеа бяха махнали старите каталози, от тези, които са за в магазина, явно предстои да слагат вече новите.
Аз от новите неща си взех метърче-стикер, харесах го от новия каталог, с някакви стилизирани животинки, свежо и шаренко е и вече няколко дни още не го е скъсал синът ми Mr. Green, радват се да се мерят до него Heart Eyes.

# 143
  • София
Момичета,сещате ли се,дали има дамаски в Икеа newsm78

# 144
  • София
Не, има само платове. Но някои от тях са доста плътни, могат да се ползват и за мебели, но не мисля, че е добре. Дамаските са направени за мебели и издържат на опъване, протриване и пр. От платовете на Икеа могат да се шият калъфи за столове, пердета, калъфки за възглавнички и др. неща за декорация. Имаше един плат София Wink, той беше плътен и от него си шихме шезлонги, но не знам дали още е наличен.
Нещо все ме съмнява, че в нашата Икеа има всички платове и текстил. Все ми се струва, че в английския сайт са повече.

# 145
  • София
Ами...на мен ми трябват да си претапицирам така нареченото диванче в кемпера....то не е нещо,което се ползва ежедневно newsm78...
Гледах дамаските по разни магазинчета из центъра,ми...пълна скръб са Sick

# 146
# 147
Интересувам се от зимни завивки за един.легло 150/200, за децата.
Дали някой има впечатления от тази завивка или подобна?

k@li, От икейските платове съм шила възглавнички, покривки, ранъри, калъфи за столове и т.н., доста са здрави.

# 148
Интересувам се от зимни завивки за един.легло 150/200, за децата.
Дали някой има впечатления от тази завивка или подобна?

k@li, От икейските платове съм шила възглавнички, покривки, ранъри, калъфи за столове и т.н., доста са здрави.

В някоя от предишните теми бях писала , че съм много доволна от тях. Мисля, че на моите даже топлинният индекс е 4 - миналата есен струваха около 50 лв. Много съм Доволна, не запарват, не са много тежки и са неповторимо комфортни на фона на всякакви силиконови вати и други такива боклуци. Рядко излизат перушинки, и те са толкова миниатюрни, че няма да ти направи впечатление дори. Пуха не сте степва, т. к завивката е капитонирана и няма как да се мести много много из квадратчетата. С една дума - идеални!  Peace

# 149
  • София
На детето взехме завивка от Икеа с гъши пух и пера, май топлинен показател 4 беше. Много се поти с нея, става като полят с вода, а в стаята му е 18-19 градуса зимата. Ама той принципно много се поти, аз я пробвах веднъж и спах с нея, на мен ми е добре, но съм по-зиморничава от мъжете вкъщи. Нещото,коеот не ми харесва в тази завивка, е това, че много шуми.

Общи условия

Активация на акаунт