Време е за Икеа! - Тема 18

• 88 220
  • 745
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Аз да попитам, ако някой артикул е в сайта, това означава ли, че ще го има цялата година или просто го има докато свърши. Питам за един органайзер  SCUBB в синьо, няма го в магазина, има го в сайта.

# 301
За каталог писах на cs.sofia@ikea.bg . Поискаха ми име,адрес и телефон за връзка. Получих каталога с куриер след около 5 дни. Simple Smile

# 302
  • Sofia
Аз да попитам, ако някой артикул е в сайта, това означава ли, че ще го има цялата година или просто го има докато свърши. Питам за един органайзер  SCUBB в синьо, няма го в магазина, има го в сайта.
Би трябвало да го заредят пак. Пиши им емайл, отговарят до няколко часа!

# 303
По мое мнение се стараят да ги доставят до ден-два максимум. Нямат интерес и място да ги държат и да ги съхраняват.
В петък като ги купихте, не уговорихте ли кога ще ги доставят? При предаването на транспортната фирма се уговаря деня за доставка.  Peace

Живеем в Добрич. Купихме мебелите в петък. Казаха, че до пет дни ще ги доставят. И уж предния ден щели да се обадят да предупредят. Днес е сряда.  Tired

# 304
  • София
Може ли да са имали предвид 5 работни дни?

# 305
  • София
Разбира се, че става дума за 5 работни дни.

# 306
  • София
ами те нали работят всеки ден  Crazy

в каталога са написали, че предлагат безплатна бебешка храна, някой да знае каква?

# 307
Случайно някой да знае дали този спален комплект http://www.ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=85942  го има в наличност в софийската ИКЕА?

# 308
  • София
Случайно някой да знае дали този спален комплект http://www.ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=85942  го има в наличност в софийската ИКЕА?

Най-вероятно. В сайта пише, че има 49 бройки, а те актуализират наличностите редовно по мои наблюдения.  Simple Smile

# 309
  • при моите любими

Имат го. Купих такъв миналата седмица.  Peace

# 310
ихааааа липсващите артикули от кухнята са налични вече...
звънят ми от 2 дни от странен номер и аз все не мога да отговоря Simple Smile

# 311
  • Пловдив

в каталога са написали, че предлагат безплатна бебешка храна, някой да знае каква?
Бурканчета пюре на Хип.

# 312
  • София
ихааааа липсващите артикули от кухнята са налични вече...
звънят ми от 2 дни от странен номер и аз все не мога да отговоря Simple Smile

Хайде честито Simple Smile Аз още си чакам.

# 313
  • Berlin
Всичките ли калъфки са р-р 50х60? Че нашите възглавници са доооста големи и ми трябва нещо от сорта на 70 към 85. Simple Smile

# 314
  • София
да, малки са, имат  и едни квадратни 65Х65, нашите също са големи(дълги) възглавниците и не намерих там калъфки като за тях.

Общи условия

Активация на акаунт