Време е за Икеа! - Тема 18

• 88 170
  • 745
  •   1
Отговори
# 330
 Купихме си малко шкафче - води се BILLY - може ли да ми помогнете, какви кутии ще се събират в отделенията. / не можах да намеря снимка точно на това BILLY, но е с три отделения, малко е и се монтира на стената/

# 331
# 332
  • при моите любими
Страхотна снимка. Същото, като в днешно време, без флоралния мотив.  Hug

# 333
  • София
За два дни 2 обаждания от Икеа - едно за пристигналите ми неща за кухнята и второ за по-ранен монтаж за понеделник Flutter

# 334
  • София
Момичета, знаете ли каква ще е офертата за деня за другата седмица.Не намерих инфо в сайта им.
Аксесоари за детска стая

# 335
  • при моите любими
Момичета, знаете ли каква ще е офертата за деня за другата седмица.Не намерих инфо в сайта им.
Аксесоари за детска стая

Какви аксесоари?

# 336
  • София
Не знам. Така пишеше в страницата им във Фейсбук.
https://www.facebook.com/pages/%D0%98%D0%9A%D0%95%D0%90-%D0%91%D … c_location=stream
Като коментар на запитване за цените на серия мамут

Последна редакция: пт, 13 сеп 2013, 23:34 от missmarina

# 337
Не,няма още публикувана оферта за следващата седмица.За детските стаи е различно,там до 2 октомври при покупка за над 50лв се тегли томбола.
Понеделник ще разберем на място  Laughing

# 338
  • София
...Харесвам ·  · Сподели · 12 септември в 09:02

ИКЕА България Здравейте, Силвия, благодарим за обратната връзка, коментарът относно чистотата е препратен към отговорните лица.

Относно цените – някои продукти, претърпяват минимални ценови корекции - в случая на MAMMUT, от 37.5 на 40лв. – поради външни променливи като логистичните разходи, доставни цени и други, които неизменно оказват влияние. Същевременно тази година направихме значителни намаления в серията STUVA, които са едни от най-търсените продукти за детска стая. Също така може винаги да пазарувате изгодно в ИКЕА, като следите актуалните промоции.
Например следващата седмица очаквайте атрактивни предложения на аксесоари за детска стая.
преди 20 часа · Харесвам · 1...
От това направих извода, че другата седмица офертата на деня ще е за детската стая. Логично, започва учебната година. И аз следя тези оферти. Още ме е яд, че изпуснах едно легло през август, но не бях в София Cry

# 339
Ииииии,значиии трябваше по-рано да са тия промоции,все пак учебната започна,кой кво купил-купил  Mr. Green Винаги хващам тази промоция,която не ме устройва  Mr. Green

# 340
  • на последния етаж
Страхотна снимка!  Sunglasses

# 341
  • София
Извинявам се, ако съм подвела някой. Офертата на деня за следващата седмица е стол.  Embarassed

# 342
Извинявам се, ако съм подвела някой. Офертата на деня за следващата седмица е стол.  Embarassed
             Току що отворих сайта. Все още не е публикувана офертата на деня.  newsm78

# 343
  • София
по тв-то рекламират офертата, някакъв сгъваем май беше

# 344
  • Пловдив
Във Фб се рекламират с офертата за сгъваем стол за 17, 50.

Общи условия

Активация на акаунт