Време е за Икеа! - Тема 18

• 88 076
  • 745
  •   1
Отговори
# 405
Аз пък моля да ми препоръчате евтини и удобни столове за кухненска маса. По възможност по-компактни (но не сгъваеми).
Тези са много удобни за сядане и могат да се поставят един върху друг, когато не се използват.

# 406
Някой на предните страници питаше за походното легло. Вчера го разгледах отблизо- доста стабилно, но в никакъв случай не е евтино. Не помня цена, за съжаление... Има го из шоурума, а аз го разгледах отблизо на стелажите, точно на главната пътека към касите. Само черно като цвят, закача се на стена, но тъй като е стабилно като материал, не е много компактно, поне според мен.

Аз питах за походното легло. Разбрах, че струва към 120 лв., точно колкото и в Англия (60 евро). Наистина не е евтино, представях си по-ниска цена. Confused

Искам съвет относно диваните Кивик. Моля,ако някоя от вас има такъв да сподели дали е удобен.

Аз имам дивани Екторп.

# 407
  • София
тия хептен се объркаха вече  ooooh!
взеха да ми бълват мейли на гръцки, нещо си ми рекламират явно, ама не разбирам  Rolling Eyes
някой друг да получава?
само заглавието разбрах, че е икеа фемили.

# 408
  • софия
тия хептен се объркаха вече  ooooh!
взеха да ми бълват мейли на гръцки, нещо си ми рекламират явно, ама не разбирам  Rolling Eyes
някой друг да получава?
само заглавието разбрах, че е икеа фемили.
Joy и аз имам такъв мейл. Превежда се с транслейтъра, но определено е забавно и най-вече уважително към българските клиенти.

# 409
  • СОФИЯ/ДРАГАЛЕВЦИ
Майка ми тези дни привърши основния си ремонт на дома и, и всичко взе от икеа -спалнята + холното обзавеждане .За 2 дена сглобихме всичко без никакво затруднение-ако проявявате интерес ще снимам и ще пусна снимки на новия и дом с прекрасните мебели

# 410
  • София
Разбира се, че проявяваме!  Grinning

# 411
  • В кошера...
Чакаме...Светла!

# 412
Въпрос за легло MALM  - Здравейте! Преди седмица си получихме новото легло от посочената марка. По следата има една греда, която задължително се купува към леглото. Иначе сме с две подматрачни рамки и то даже  не е рамки, а от тези дето се разпъват. Пак на ИКЕА. Матрак без пружини. Нов. Всичко е прекрасно. Но само след 1-2 дни леглото започна да скърца.  Thinking Хиляда пъти го гледахме. Според мен скърцат тия подматрачните. Намествахме ги.  Все същата. Единствената промяна от първата нощ - не бяхме сложили още онези тъничките металните, дето идват малко по диагонал към стените на леглото. Който има такова легло ще ме разбере. първата нощ ни се стори мн хубаво леглото и не издаваше звук. Да не би пък тези подматрачните да са кофти....  Thinking
Някой има ли подобен проблем и някакво решение?!?!?!

# 413
  • София
Ами ние не сме с МАЛМ, но пак всичко ни е Икеа - легло, подматрачни рамки и матрак и нямаме такъв проблем. Но металните греди не виждам как ще скърцат. Да не би самите страни на леглото да сте стегнали много и от там да идва скърцането?

# 414
А подматрачните от сгъваемите ли са или са масивни?

# 415
  • СОФИЯ/ДРАГАЛЕВЦИ
щом имате интерес ще кача снимки, но чак в почивните дни -тогава ще отида на гости . А относно спалнята -аз също искам да кажа че и моята спалня е икейска с 4 чекмеджета от долу -няма толкова удобно нещо - направо съм възхитена-пускала съм снимки но отдавна -преди 7-8 месеца , по средата наистина има една дебела греда ,но на мен самия матрак ми е с рамка и го поставихме така -вече почти година няма никакви забележки

# 416
  • Пловдив
Аз съм с МАЛМ от два месеца и нищо не скърца. Нямам идея защо би могло да скърца, ние сме с греда и евтини рамки, не са цели, тия от 30лв  - http://www.ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=37976

# 417
Ползвам спалня Малм от около 5г. (стария модел, без чекмеджетата) и не сме имали такъв проблем. Имаме гредата и диагоналните метални ленти, както и най-обикновенните подматрачни тип дъски.
Едва напоследък забелязвам, че започна да скърца съвсем малко, но мисля, че това е защото от скоро децата играят някаква игра, като се разхождат по "парапетчето" около матрака и според мен то скърца.  Peace

# 418
  • ENGLAND
И ние сме с Малм, вече 9 години, с най-евтините подматрачни рамки. Не може те да скърцат, стегнете си наново всички болтове, може от там да е.

# 419
Благодаря ви! Ще направим инспекция довечера!

Общи условия

Активация на акаунт