Време е за Икеа! - Тема 18

• 89 083
  • 745
  •   1
Отговори
# 480
  • ENGLAND
Вчера, след работа си направих една продължителна разходка из нашата Икеа, вече бяха изкарали коледната украса. Има страхотни нови украси, но даже и на английския сайт ги няма още та да ви ги покажа.

puhelin нямам същите, имам подобни чаши на DINERA, но нямам никакви проблрми с тях.

# 481
  • София
Здравейте,
Обръщам се към момичетата, правили кухни от Икеа. Как стои въпросът с рязането и кантирането на кухненските плотове?

# 482
  • Sofia
И аз да се включа с въпрос за кухните, някой да знае дали монтажниците прекрояват шкафове. Примерно ъгловия долен да е 90 на 86, вместо 90/90 ? То самия шкаф и ние може да си го намалим, но за вратичката се чудя?

# 483
  • София
Шкафът може да се прекрои, но вратичката не знам. Цените за прекрояване са отделни. За повече информация, може да звъннеш в Монтажа да попиташ.
За кантирането не мога да кажа, аз съм с дървен плот и само го рязаха. На място става всичко, носят си всякакви машини с тях Simple Smile

# 484
В духа на рекламациите се включвам и аз. Не съм доволна от пластмасови закачалки за баня, лепихме ги сто пъти и падаха, накрая ги фиксирахме с някакво силиконово лепило.

За чиниите, купих сервиза ARV скоро след отварянето на магазина http://www.ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=82334. Имам същия проблем с чиниите, за който говори puhelin, появи се по-малко от година след като започнах да ги използвам. Според мен емайлът им се надрасква от прибори, ножове и вилици, а не от миенето им в съдомиялната машина. Разбира се, няма как да съм сигурна. Във всеки случай съм много разочарована, че се оказаха боклук.  

# 485
Момичета, това нещо на таблата как се казва?
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=711616465532570&set= … ype=3&theater

# 486
  • sofia
Little wingels, puhelin, като разгледах сервизите ви видях, че единия е глинен, другия керамичен. С подобни изделия ми се е случвало след време да се напука "глазурата" по описания начин.

За стъклените чаши нямам обяснение. В нас основно ползваме от турските, които са по много в комплект за 4-5 лв., за да не ме яд като счупя някоя.

# 487
# 488
  • Пловдив
Това дали мога да го слагам на Малм? Ако може - ИСКАМ ГО!

# 489
6tiplio
Тенк ю!   bouquet
Мислех, че е някое префърцунено име което още не зная... Simple Smile

# 490
Това дали мога да го слагам на Малм? Ако може - ИСКАМ ГО!
Най-вероятно, все пак им е една от най-известните и разпространени серии продукти. И тъй като това е ИКЕА ще става на колкото се може повече спални, а може би и столове  Wink

# 491
  • Berlin
Би трябвало и на друга табла, не Икейска пак да става.

# 492
Имам едно колебание аз, ще искам съвет от вас, може да имате опит...
Решила съм да използвам едно такова BILLY , което да окача хоризонтално в коридора, над вратите . Според вас дали ще може да се закачи така и дали ще издържат самите винтове тежеста му? Знам, че някои са го използвали тип пейка под прозорец, за сядане в коридор хоризонтално, но притеснението ми е по-скоро дали може да се закача за стена, тип етажерките за стена на BESTA и EXPEDIT ?
Не смятам да го товаря с багаж- по скоро някакви леки неща от типа на кутии с шапки, една- две рамки със снимки, леки кутии за съхранение на рисунките на дъщеря ни.
Някой има ли опит с хоризонтално окачване точно на този модул?  Hug

# 493
Възглавницата за табла SKOGN е обикновенна възглавница с по-четвъртита форма и удължение в края, на което има тежест. Много хитро! Гледах я онзи ден, но ми се досвидяха 75лв.
Янтра Ще стане на всяко легло с табла - и на Малм. Не са закрепва по никакъв начин. Тежестта я държи Simple Smile.

Niandre, плотовете са предварително кантирани и след като ги отрежат, ги сглобяват така, че да не се вижда. В допълнение към плота е включен кант, която предполагам използват, ако се наложи. При нас не е било нужно и доп. кант остана неизползван.

Аналогично има кант и с цвета на вратичките! Не знам от кой пакет "изскочиха", но ги намерих след това с остатъчните части Grinning

# 494
Mrs S

смело купувай , никакъв проблем нямаш
ето ти го билито закачено

Общи условия

Активация на акаунт