Време е за Икеа! - Тема 18

• 88 119
  • 745
  •   1
Отговори
# 645
Това, което аз съм виждала беше с два отделни, еднакви матрака.

# 646
  • София
iv4i_79, при KIVIK има разлика между двуместен диван, триместен и триместен разтегателен. Различни размери са, най-малкото. И аз гледах, че разтегателния вариант го има в каталога, но не беше наличен в магазина. Не може да си правиш заявка за всякакви неща, а само за такива продукти, за които се очаква доставка. Питах и се оказа, че през октомври се очаква доставка за 30-40 дивана.  Mr. Green Доставени са отдавна, имат налични бройки и в момента, но в сайта ги няма. Нашият е такъв, триместен разтегателен, без лежанка (не съм сигурна, че тези с лежанка се разтягат) - цък. Тъй като точно от този калъф имаше само 5-6 бройки, предварително го купихме само него.  Crazy Рамката на дивана е 1 1150 лв. (всичко в самия диван, без калъфа), а калъфа - 449 лв. Може да се купуват поотделно, може само допълнително калъф. Имаше избор в магазина на място от различни калъфи - поне 10 различни вида. Аз исках точно такъв (и като материя, и като цвят много ми харесва). Зелен калъф мисля, че не видях, но като че ли имаше лилав.  Thinking По-нататък смятам табуретка да си купя.

L'Agent, още един глас за BRIMNES. Хем се разтяга и става двойно легло, хем може винаги да си ползваш и чекмеджетата.  Peace Колкото за матраците, когато се ползва като единично легло, всъщност ще се спи на доста висок матрак (двата тънки са един върху друг). За две разнополови деца мисля, че нито един от тези варианти няма да е особено удачен, може би по-скоро легло на два етажа (които аз хич не харесвам).  Thinking

В горния списък съм забравила едно скринче MALM.  Mr. Green

# 647
  • София
Изяснява ми се картинката. Благодаря за съветите.
Може би и аз ще се насоча към BRIMNES.
Аз всъщност имам едно легло в стаята, което още може да се ползва.

# 648
L'Agent,

имамe и ODDA-та и кушетка HEMNES, която е на същия принцип като BRIMNES-а.
Мен лично ежедневното местене на матрак и застилане с чаршафи по няколко пъти на ден би ме влудило.
А 10-сантиметровите матраци (за кушетките) са наистина тънки и твърди. Това - като недостатъци. А плюс са наистина големите чекмеджета. Побират много, много багаж.  Simple Smile

Допълвам, че се сетих още нещо. Механизмът за издърпване на ODDA-та е по-добър от този на кушетката.  Peace

Последна редакция: пт, 01 ное 2013, 16:58 от Гарга шарена

# 649
Юхуу, мен ме интересува масата за хранене BJURSTA и столовете INGOLF. Скоро ли ще ги ползваш? Масата ми харесва много с простия изчистен дизайн, притеснява ме, че е доста евтина.   

# 650
Юхуу, мен ме интересува масата за хранене BJURSTA и столовете INGOLF. Скоро ли ще ги ползваш? Масата ми харесва много с простия изчистен дизайн, притеснява ме, че е доста евтина.   
BJURSTA имам от скоро. Много е стабилна и изглежда добре. За мен си е супер.  Heart Eyes

# 651
Допълвам, че се сетих още нещо. Механизмът за издърпване на ODDA-та е по-добър от този на кушетката.  Peace

Кое е това легло ODDA? В сайта ми излиза само гардероб под това име.

# 652
  • София

И аз това харесах в масата. Огледах я добре в магазина. Стабилна изглежда, доста е тежка.  Thinking Разпънах я дори (с малко помощ, защото има един заключващ механизъм отдолу). Ще ползвам масата и столовете до 2-3 седмици.  Peace

# 653
Абе някой поръчвал ли си е Family Картата им? Защото повече от месец я няма при нас... То колко да се бави? Ние вече направихме голямата покупка без нея  Mr. Green, ама поне за бъдещите...  Rolling Eyes За колко време ви пристигна?

# 654
Абе някой поръчвал ли си е Family Картата им? Защото повече от месец я няма при нас... То колко да се бави? Ние вече направихме голямата покупка без нея  Mr. Green, ама поне за бъдещите...  Rolling Eyes За колко време ви пристигна?
Ще пристигне, но минава поне месец. Вие нямате ли хартиена временна карта? защото на нея също се трупат точки, докато дойде и се активира постоянната карта  Peace

# 655
Мисля, че повечето момичета, които пишат в темата имат карта IKEA Family. За нея чакаш около месец.
Аз моята карта я получих 2,3 дни преди да стане месец.
НО.. Пазарувах преди това и на касата обясних, че съм в процес на получаване на пластичната карта (дадох някакви данни) и ми "нанесоха" точките, които получавам при моментната си покупка.
Тук ще отворя една скоба- когато регистрираш в сайта желанието си за карта ИКЕА ти пращат линк по мейла с номер на временна карта и нейна картинка, която може принтираш и да ползваш (А може и да не я принтираш. Само на касата да си кажеш там някакви данни, май телефоннен номер беше, или номер на временна карта, не помня)
О! Сега се сетих и нещо друго много важно. Едномесечният срок тече не от датата на регистрацията ти за карта, а от датата на първата ти покупка след въпросната регистрация!!!

# 656
 Hug Супер сте, съвсем бях забравила, че имам и "виртуална", тя си виси на десктопа даже  Embarassed

А 5iaM за кой едномесечен срок става въпрос, защото не стоплих  Flutter

# 657
  • софия
От активиране на картата, т.е. първата покупка с временната карта.

# 658
А 5iaM за кой едномесечен срок става въпрос, защото не стоплих  Flutter
От активиране на картата, т.е. първата покупка с временната карта.
Peace Купуваш нещо с временната и срокът почва да тече.  Grinning

# 659
  • Sofia
Имам временна поне от 2-3 месеца, постоянна не съм получила. Пазарувам редовно още от началото.

Общи условия

Активация на акаунт