Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да получа каталог на ИКЕА?
Какви са отзивите за столовете Poang на IKEA?
Как мога да получа каталог на ИКЕА, ако имам карта за семейство?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да получа каталог на ИКЕА?
Каталозите на ИКЕА се разпространяват чрез поща в различни райони, но могат да бъдат поискани и чрез обаждане на националния телефонен номер или през уебсайта на ИКЕА, като се посочи адрес за доставка. За да получите безплатен каталог на ИКЕА, свържете се с тях чрез уебсайта им или по телефона и предоставете името, адресът и телефонният си номер.
-
Какви са отзивите за столовете Poang на IKEA?
-
Как мога да получа каталог на ИКЕА, ако имам карта за семейство?
-
Какви са отзивите за холните мебели на IKEA, като Besta и Hemnes?
-
Какви са отзивите за матраците на ИКЕА?
Рамката на дивана е 1 1150 лв. (всичко в самия диван, без калъфа), а калъфа - 449 лв. Може да се купуват поотделно, може само допълнително калъф. Имаше избор в магазина на място от различни калъфи - поне 10 различни вида. Аз исках точно такъв (и като материя, и като цвят много ми харесва). Зелен калъф мисля, че не видях, но като че ли имаше лилав.
По-нататък смятам табуретка да си купя.
Колкото за матраците, когато се ползва като единично легло, всъщност ще се спи на доста висок матрак (двата тънки са един върху друг). За две разнополови деца мисля, че нито един от тези варианти няма да е особено удачен, може би по-скоро легло на два етажа (които аз хич не харесвам).

Супер сте, съвсем бях забравила, че имам и "виртуална", тя си виси на десктопа даже