Време е за Икеа! - Тема 18

• 88 215
  • 745
  •   1
Отговори
# 105
tetka_the_best, благодаря за инфото. Да, точно затова бързаме да я купим кухнята, че да се възползваме от безплания монтаж, който в нашия случай ще си е около 500лв спестяване, което не е малко. Днес имаме среща с човек от кухни и се надявам да може да си запазим час за изписване. Ние си поръчахме предварително измерване, платихме 39 лв и ни измериха размеите до милиметри, надявам се да не се получи някакво разминаване.  Simple Smile

# 106
  • София
И аз с въпрос за кухните. До края на месеца искам да поръчам моята, за да се възползвам от безплатния монтаж Flutter Запазих час за корекция на проекта и за поръчка, но колкото повече си гледам проекта, толкова повече се чудя какви вратички да сложа. Първо мислих Адел, но с дървения плот ми идва малко множко като цена. Видях, че и Applad са МДФ и доста по-евтини, но пък малко простеят сякаш.
Моля ви, ако някой има от тези вратички да ми даде мнение как са като качество, почистване....за каквото се сетите и дали да дам още някой лев (няколко стотин Crazy) за Адел.
И още един въпрос - плот дъб или бук? Бях избрала дъба, но не е изцяло дърво и се разколебах. Има ли някой от бука да каже как е, като цвят след омасляването Praynig

Коригирах си питането - не Ramsjo, а Adel Simple Smile

Последна редакция: сб, 17 авг 2013, 23:12 от Didi*

# 107
Аз пък от една година се чудя какъв цвят да бъдат вратите и чекмеджетата на гардероба за детската стая -Стува. Стаята е за две малки момчета.
Сега виждам, че пускат и нов черен цвят.

И аз като теб, след дълги колебания купих челата първо в електриково зелено, но после размислих и смених с дървесен цвят и не съжалявам. Дървесния цвят придава уют, а всичко друго в стаята е шарено и цветно. За момче е стаята  Peace

# 108
  • Варна
И аз с въпрос за кухните. До края на месеца искам да поръчам моята, за да се възползвам от безплатния монтаж Flutter Запазих час за корекция на проекта и за поръчка, но колкото повече си гледам проекта, толкова повече се чудя какви вратички да сложа. Първо мислих Адел, но с дървения плот ми идва малко множко като цена. Видях, че и Applad са МДФ и доста по-евтини, но пък малко простеят сякаш.
Моля ви, ако някой има от тези вратички да ми даде мнение как са като качество, почистване....за каквото се сетите и дали да дам още някой лев (няколко стотин Crazy) за Адел.
И още един въпрос - плот дъб или бук? Бях избрала дъба, но не е изцяло дърво и се разколебах. Има ли някой от бука да каже как е, като цвят след омасляването Praynig

Коригирах си питането - не Ramsjo, а Adel Simple Smile

Нашата кухня е Lidingo (Lidi)- MDF с покритие боя. Класически стил, цветът е много светло екрю.

# 109
  • София
донесоха ми карта, опитах да я активирам, казаха ми да чакам парола на смс и вече цял ден чакам.
изобщо сайта им е пълна скръб отвсякъде  ooooh!

# 110
# 111
  • Бургас
Благодаря за предложенията за етажерка. ODDA  много ми хареса и идеално би ми свършила работа, но ще звънна днес да питам дали я има.
Я кажете врата Беста може ли да се сложи на етажерка Били?
От есента ползвам половин кухня Адел бреза с плот дъб - въпреки, че не е изцяло дърво нямам никакви забележки. А относно бука - през почивните дни омаслявах плот от бук (не икейски) -  с масло цвят дъб  и се получи много добре. Почти няма разлика с дъбовия.

# 112
  • София
Момичета, искам да питам тези от вас, купили си такъв тип килими от Икеа - http://www.ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=34178  след като сте ги отворили и сложили вкъщи миришели ли са и колко време са се отмирисвали?

# 113
  • софия
Току що, отново, говорих с магазина за активиране на картата. Знаели, че има проблем и да съм пробвала след сряда. Поискаха ми № на временната карта и телефон. Еййййй, българска работа!

# 114
Дали някой може да ми разясни Предимството на това легло:
"Ако обърнете леглото наобратно, можете бързо да го превърнете от ниско легло в легло-надстройка."

http://www.ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=86945
Как да се обърне наобратно  newsm78
Вярно, че не съм спала тази нощ, но след кафето още не светва лампичката  Blush

# 115
  • Пловдив
Ето - http://1.bp.blogspot.com/-MX-ZrmlFSJ0/T4IRxIuMi0I/AAAAAAAABWk/T4 … s400/DSC_0132.JPG (това е пребоядисано, но е kura )

http://www.parentguide.ca/wp-content/uploads/2013/06/kura.jpg

http://www.3dxtras.com/upload/273/pics/big_kura%20reversible%20bed.jpg

Отгоре може да му сложиш балдахин, покривче, шаренийка Simple Smile Да се радват децата Simple Smile

# 116
Момичета, имам спешен въпрос - гардеробите, които си бях набелязала сега ми излиза, че ги няма в наличност. Това означава ли, че повече няма да има от тях и да си търся други или??? Ей, направо ще се изям от яд. Ама докато разкарам старите мебели ето кое време стана....  smile3511 newsm45

# 117
Янтра, благодаря за идеите и снимките   bouquet
Чудех се ако се обърне така как ще стърчи таблата нагоре, но не е никак зле!

А дали е възможно да се сложи матрак и отдолу? Трябва да има вероятно някаква основа, за да не е на земята, притеснява ме зимата да не е по-студено?
Благодаря   bouquet

# 118
  • София
Ivonche,

Едни приятели го префасонираха, като сложиха матрак и отдолу и сега си имат двуетажно легло (надявам се, че разбра какво имам предвид).

# 119
utro77   вдигаш тЕлифонЯ и питаш кога пак ще докарат!
Ние бяхме харесали гардероб Трисил/май така се казваше/ и отидохме направо да го вземем,
а то се оказва, че преди половин час някой бил взел последният  #Cussing out
Казаха ни дата 16.08. за нова пратка и до обяд отново бяхме там
Бяха останали само 4 след нашия  Mr. Green
Вчера го сглобихме- във див възторг съм!

Общи условия

Активация на акаунт