Време е за Икеа! - Тема 18

• 88 142
  • 745
  •   1
Отговори
# 375
  • София
  Страхотна къща! Браво! А огледалата от къде са?  Laughing

Мерси!  Hug

Последна редакция: чт, 19 сеп 2013, 11:00 от katri

# 376
От Jysk Simple Smile А това в банята е от X-tra -магазин за плочки, май са верига даже

# 377
Привет и от мен.
Аз обаче не мисля, че Expedit  e подходящ за сядане. Имаме няколко в различни конфигурации и въпреки, че са семпли и изчистени и много ги харесвам, не мога да не кажа, че вътре са с хартия.
Написано е в описанието на продукта . Имаме и точно този, който ту изправяме на височина, ту слагаме легнал под прозореца.  Чат пат някой сяда за малко и съм чувала как скърца  Rolling Eyes.  В магазина съм виждала изложено парче, отрязано под ъгъл за да се вижда как изглежда материала от вътре. Помислете добре!  Peace

# 378
  • София
И на нас ни се строри недостатъчно издръжлив за пейка.

Иначе ние сме с този шкаф и ни е доста удобен. Но няма как да събере всичките ни обувки, нищо, ще със сандали, балеринки и домашни чехли побира повече от обещаните от производителя.

Ето го и у нас.

# 379
  • Пловдив
Ама вие имате малки пространства Simple Smile Аз имам дълбочина 54см и дължина 245см Simple Smile И ми се иска нещо дълго, ниско и дълбоко Simple Smile 240 на 45 според мен ще ми е ок Simple Smile Височина 40-50-60, абе каквато дойде Simple Smile И .... бюджетно Money Money

# 380
Ама вие имате малки пространства Simple Smile Аз имам дълбочина 54см и дължина 245см Simple Smile И ми се иска нещо дълго, ниско и дълбоко Simple Smile 240 на 45 според мен ще ми е ок Simple Smile Височина 40-50-60, абе каквато дойде Simple Smile И .... бюджетно Money Money

Peace И аз съм на същата вълна. Описала си вместо мен:) Височината трябва да позволява сядане;) Ще поставя нещо мекичко. Искам с поне един рафт, но с врати. Чекмеджетата (кутиите) няма да има кой да отваря и прибира вътре  Twisted Evil
Ако намериш по критериите - сподели Simple Smile
Аз само по-късо ще търся.
И с идеята за зимата да махам поне част от рафтовете - за събиране на ботуши.

Mama na Misho  Hug Много добре!

# 381
Янтра, няма ли да е грозно толкова дълга единична мебел...мисля, че много грубо ще стои. 240 см да ги опънеш, си е бая дълго  Simple Smile. Може би ще е по-добре, ако наредиш един до друг няколко по-къси шкафа, може да са еднакви, а още по-идейно е да са различни, по цвят и/или по стил. Например, аз имам ето такава пейка - шкаф за обувки: http://www.ikea.com/ca/en/catalog/products/10152658/
Ще прощавате, че от английския сайт, но не я намирам в българския. Купихме я миналата година, има я в миналогодишния каталог, не вярвам сега да я няма в магазина. Този шкаф го избрах специално, защото е пейка за сядане, нямахме в антрето място за сядане, а и ми е много удобно като вляза натоварена с торби да ги тръшна отгоре й.
Събира да кажем до 8-10 чифта обувки, зависи детски или големи. Аз държа там само обувките, които носим най-често и сезонно, за другите имам други места за съхранение. За ботуши рафтовете са ниски и неудобни, трябва да се слагат полегнали настрани.
Та идеята ми беше, че може да комбинираш 2-3 подобни пейки-шкафове за обувки и да получиш голямата дължина за твоето пространство.  Peace

# 382
  • Пловдив
Няма да е грозно, то е ниша, не седи самостоятелно като дълга мебел в стая, може и 2-3 малки мебели да купя, не ми пречи, гоня обем и бюджет Simple Smile

# 383
  Страхотна къща! Браво! А огледалата от къде са?  Laughing

Мерси!  Hug

Малко офф, но понеже аз от доста време вече си стоя пред дилемата за това огледало или икейското, та все пак да питам - доволна ли си от него ?   bouquet

# 384
Гарга шарена - писах ти на лични Simple Smile За ниша с такава дължина доста решения могат да се разиграят - може и вгрден шкаф за обувки да си направиш, може и няколко да комбинираш, много са възможностите... Покажи като направиш нещо конкретно Simple Smile

# 385
  • Пловдив
Ама аз не искам да правя, искам да взема нещо готово, до 250лв макс и да се приключи. Повече одисеи с поръчки не искам, излизат ми през носа.

# 386
Здравейте, някой виждал ли е в ИКЕА походно легло, примерно такова: http://www.ikea.com/es/es/catalog/products/80017389/
Аз го видях у приятели в Барселона, но в българския каталог изобщо не виждам никакви походни легла...аз ли не търся както трябва?!  newsm78

Ще ми се да взема 1-2 такива легла за гости, че дъщеря ми иска да си покани приятелки с преспиване, а няма къде в детската стая да спят. 

Миналата седмица видях, на долният етаж, някъде малко преди касите имаше.   Peace

# 387
  • Пловдив
Янтра,
аз имам шкаф експедит за обувки, имам и кутии, но от плат, те поне се подменят лесно. Освен това моите момичета си държат обувките там, а на празните места са им раниците за училище. Отгоре сядаме свободно а не сме от леките  Grinning

https://plus.google.com/photos/116742031906261288916/albums/5866 … 42031906261288916

# 388
  • Пловдив
Янтра,
аз имам шкаф експедит за обувки, имам и кутии, но от плат, те поне се подменят лесно. Освен това моите момичета си държат обувките там, а на празните места са им раниците за училище. Отгоре сядаме свободно а не сме от леките  Grinning

https://plus.google.com/photos/116742031906261288916/albums/5866 … 42031906261288916

Все повече ми замирисва на легнал експедит в моя коридор Simple Smile

# 389
  • на североизток
Най-после и аз си получих картата, активирах я и се оказа, че имам 200 точки подарък за рождения си ден  Heart Eyes

Янтра, ами ако сложиш от тия Lack-ове един в/у друг легнали няма ли да ти свърши по-добра работа? А за най-отгоре да затвориш с един рафт, например така:цък (най-отдолу на страницата) или цък, и още много идеи тук

Общи условия

Активация на акаунт