Отговори
# 210
  • Още у мъглата ...
Как си позволяваш да и говориш така,бъди мъж да ,те видя,ама я мрази де нали знаете  Mr. Green
Спуква се от омраза значи  Mr. Green

# 211
  • в подножието на планината
Как си позволяваш да и говориш така,бъди мъж да ,те видя,ама я мрази де нали знаете  Mr. Green

Знаем, знаем... Joy

# 212
  • Още у мъглата ...
Много е готин тук, кат гледам в сърцето му само омраза  Mr. Green

# 213
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ох милия той ,много ми е мъчно за Емко,като гледам как се измъчва,то хубо и го разясни да не си мисли,ами за това ,че счупи носа на Илкер там нищо не каза ,а нали си горда що ти е гадно сега  Crossing Arms

# 214
Сцената с балоните, дето се опитаха да копират в ПЕ... Sick

# 215
Колко беше щастлив с Фери, единствено тя го обичаше заради самия него, не защото беше богат, красив, Принца на ноща, тя обичаше човека Емир, и то толкова много, радвам се, че Емко почва да го осъзнава  Heart Eyes

# 216
  • Още у мъглата ...
Брей, няма джанки, ябълчици си похапва сега  Mr. Green

# 217
  • В света на мечтите... ❤
Охх,тази Гюлфидан всеки път чука като на пожар,все едно ще влезе с вратата вътре  Joy

# 218
  • Още у мъглата ...
Колко беше щастлив с Фери, единствено тя го обичаше заради самия него, не защото беше богат, красив, Принца на ноща, тя обичаше човека Емир, и то толкова много, радвам се, че Емко почва да го осъзнава  Heart Eyes
Heart Eyes

# 219
Гюлфидан на хоризонта... Joy

# 220
Тая Г'юлфидана кви физиономии прай  Mr. Green

# 221
  • У Диспансера ...♥♥♥
Не да го осъзнава,а яда му почна да поотминава и като гледа как живее още повече   Heart Eyes

# 222
  • Още у мъглата ...
Охх,тази Гюлфидан всеки път чука като на пожар,все едно ще влезе с вратата вътре  Joy
Joy Joy Joy

А на Хатиджето май много не й се работи  Mr. Green

# 223

Тука не мога да хвана разговора ,мъжко момиче какво общо има,и кога пък чак толкова и е чела морал,те все едно първи дружки били  newsm78
Е как ще го схванеш като е на БТВ Sick
Ти хвана ли го Ренка,че да не е в мен вината,някой въобще разбра ли логиката  newsm78
То тва е ясно,ама с мъжкото момиче какво общо имаше  #Crazy
В превода на момичета няма мъжко момиче Mr. Green

Ако не знаех че си една губеща може би щях да се впечатля от думите ти
Спомняш ли си това което ми беше казала в дните когато се опитваше да ми се правиш на морална Laughingкогато говореше за истина и коректност
Как му казвахте във вашия свят Laughingа чакай ще намеря точната дума Laughingв дните в които се правеше на безгрешна Laughing

# 224
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ето гледайте  Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт