Отговори
# 555
Хахаха, сполучлив колаж на семейството  Grinning

татлъ бе татлъ Hug Hug Hug 1stroller  ylinfant smile3504

# 556
Скрит текст:
Шефче, да те подкрепим, че новата тема чука като абла Гюлфидан на вратата

Скрит текст:

newsm47 newsm51

# 557
  • Под Сините камъни

Татлъ ама за Чачго съ трая процедурата с меда  Mr. Green
Бъни честита месечинка на принцеската  Hug
Оф какво име са избра ли на Чаги  ooooh!.

# 558
викам да сЪ изчесвам нанякъде Winkпа полсе пак шЪ сЪ дотътря BlushискатИ мЪ не искатИ тук шЪ съм

# 559
  • Още у мъглата ...
тук за к'во иде реч Winkбаба на Емир от първи сезон и той ли е замесен в тая мръсотия

http://gecce.com/magazin/haber/iste-uyusturucu-operasyonun-perde-arkasi

Уф, Жани, докът вържа, че става дума за актьора, който игра бабато, а и нали вече са ми омешани двата щата Емко-Чачко и викам, брех, сега пък баща му на Чачко ли е намесен  Shocked (нашичкия си - българския), брех ошашавих се вечи  #Crazy Утивам на цигара  smile3546

# 560
  • Още у мъглата ...

Пепииии  Hug
Ша тряя са моли на Верчето за малко мед от запасите на мъжа й  Mr. Green Joy Joy

# 561
тук за к'во иде реч Winkбаба на Емир от първи сезон и той ли е замесен в тая мръсотия

Уф, Жани, докът вържа, че става дума за актьора, който игра бабато, а и нали вече са омешани двата щата Емко-Чачко и викам, брех, сега пък баща му на Чачко ли е намесен  Shocked (нашичкия си - българския), брех ошашавих се вечи  #Crazy Утивам на цигара  smile3546

ейййййййй чок шашърдък ли стана бе къз Winkсанкино Blushоная миниатюра от първия сезон бе.......

# 562
  • в подножието на планината
Що ли си мисля, че на фрагмана ще е Чаги, тичащ  по плажа с развят перчем... Mr. Green

# 563
Що ли си мисля, че на фрагмана ще е Чаги, тичащ  по плажа с развят перчем... Mr. Green

По-скоро ще дадат малко от къщата,малко от басейна,малко от пясъка и ето ти фрагман  Joy

# 564
Като на Алф, SadумирГам вече с този му бретон. Rolling Eyes
На колажа Емко са го издокарали, но Фери малко е брадясала. Joy

# 565
  • Под Сините камъни

Пепииии  Hug
Ша тряя са моли на Верчето за малко мед от запасите на мъжа й  Mr. Green Joy Joy
Ъхъ и аз тъй си мисля.Или да се моли на Верчето да му я направи  Mr. Green

# 566

Да, Жана, даже вчера попрочетох тук и там, че саксиите били извзети от неговия дом и, че в момента го издирвали, но колко е вярно.... Confused

# 567
 wavey smile3555
На снимката на люлката на Яман мноо на височко са му ръцете сакън да не допре Мира Mr. GreenИначе да харесва ми Яман Heart Eyes
Бъни честит празник Hug
Тази вечер съм на гости ама с този фрагман мисля да си взема таблета с мен Embarassedи да си обява самостоятелно тоталлл щета Joy Joy Joy

# 568
Красавици и умници, Hug Hug Hug

Представям ви драмата на сезон есен-2013, а вие ако щете ме замеряйте с каквото ви падне. Мамата ми скъса нервите тази сутрин и съм напълно безчувствена.

Последна редакция: вт, 06 авг 2013, 13:44 от MrsPetrova

# 569
  • София

По-скоро ще дадат малко от къщата,малко от басейна,малко от пясъка и ето ти фрагман  Joy
Съгласна Peace
Верчето май няма да даде от меда,ще си го стиска за Бу Joy
Жанче,мерси за инфото за актьорите (не че имената ми говорят нещо Grinning) Hug.
Как се превежда това ASK?

Общи условия

Активация на акаунт