Отговори
# 570
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Нимой ми съ учупи върхъ на езика Яман да кажа.

# 571
Що ли си мисля, че на фрагмана ще е Чаги, тичащ  по плажа с развят перчем... Mr. Green

По-скоро ще дадат малко от къщата,малко от басейна,малко от пясъка и ето ти фрагман  Joy
Съгласна Peace
Верчето май няма да даде от меда,ще си го стиска за Бу Joy
Жанче,мерси за инфото за актьорите (не че имената ми говорят нещо Grinning) Hug.
Как се превежда това ASK?
Май любов Rolling Eyes

# 572
Що ли си мисля, че на фрагмана ще е Чаги, тичащ  по плажа с развят перчем... Mr. Green

По-скоро ще дадат малко от къщата,малко от басейна,малко от пясъка и ето ти фрагман  Joy
Съгласна Peace
Жанче,мерси за инфото за актьорите (не че имената ми говорят нещо Grinning) Hug.
ко за мене  newsm78 за къде е меда да го доставям  Joy

# 573
Нимой ми съ учупи върхъ на езика Яман да кажа.
е Яман е за зор заман   Joy

# 574
  • Още у мъглата ...

По-скоро ще дадат малко от къщата,малко от басейна,малко от пясъка и ето ти фрагман  Joy
Съгласна Peace
Май любов Rolling Eyes

Абе спрягаха, че е абревиатура и е от първите букви на имената на трите "грации" героини - Азра - "А" и другите, ама не мога сега да се сетя за именцата им  Laughing
Голяма информация ти дадох  Laughing

# 575
  • Под Сините камъни

Съгласна Peace
ко за мене  newsm78 за къде е меда да го доставям  Joy
За Чачко Верче

# 576
Верче  Hug  Яман-зор заман  Joy

# 577
https://www.facebook.com/pages/Medcezir-%D0%9F%D1%80%D0%B8%D0%BB … 84885?ref=profile някой ако иска има страница на сериала вече  Peace

# 578
  • Още у мъглата ...
Обаче нещо пак яката работа се заформя в Туркиш или поне в интелектуалните среди и евала им правя на Мелих и Бариш, че не се страхуват да си кажат мнението на глас.

Туит на Мелих преди около 50 мин.

NATIONALISM & IMPERALISM 1789-1914 isimli dersi şahane bir şekilde geçmişim. Şimdi faşistler düşünsün!
Национализмът и на IMPERALISM 1789-1914 е чудесен урок по история. Сега мисля, фашисти!

Туит на Бариш, веднага след него
Sayin adalet birgün Türkiye'ye de kisa süreligine de olsa ugramayi dusunuyor musunuz?
Макар и за кратко време, за да плати на посещение в Турция, г-н правосъдието Мислиш ли, че някой ден?

Превод - Гуги  Rolling Eyes

# 579
Красавици и умници, Hug Hug Hug

Представям ви драмата на сезон есен-2013, а вие ако щете ме замеряйте с каквото ви падне. Мамата ми скъса нервите тази сутрин и съм напълно безчувствена.

Скрит текст:

HugАз няма Laughing а както казах хубаво е да свикват Mr. Green

# 580
Това глупаво изказване на Серенайката от вчера, тези имена на главните герои от днес, снимката с люлката - хич не ми харесват, защото някои фенове са прекалено изтрещяли и може да се получи ефекта на доминото, а от тази ситуация в най-лошо положение ще се окаже Чаатай Улусой. Знаете защо. От целия екип, без артистите, харесвам само Тойгар.
Бай. Днес пак съм на зъбар.

AŞK- заглавието е символично. Така написано на турски е любов, освен това тримата главни герои са Азра, Шебнем и Керем-A.Ş.K .

Последна редакция: вт, 06 авг 2013, 13:13 от MrsPetrova

# 581
Петровче, че и Фуркан Палалъ ли, ще участва в сериала на Хазал, че гледам него си сложила на колаж с нея?! newsm78

# 582
пак ида бе джанъм  wavey wavey waveyнабегом до магазинчето т'ва онова и ей ма на тук съм WinkИч не'моим без вас

http://www.medyaninsultanlari.com/medya/medcezirin-tam-kadrosu-belli-oldu хабера го пуснаха и в медийте,ама ние сме по бързи от тях Blushтъй чИ нищо ново не ни казват

# 583
  • Още у мъглата ...
Красавици и умници, Hug Hug Hug

Представям ви драмата на сезон есен-2013, а вие ако щете ме замеряйте с каквото ви падне. Мамата ми скъса нервите тази сутрин и съм напълно безчувствена.

Скрит текст:

HugАз няма Laughing а както казах хубаво е да свикват Mr. Green

Петровче  Hug И аз няма да те замергам, ама не щото ми харесва визията им на двойки, тройки или квото щеш там.
Обичам и Емко, и Фери, обичам и Чаги, и Хазал, искам да имат успешни проекти, стискам им палци и се надявам, че ще са много добри в проектите си, но това не означава, че трябва да приема партньорите им и да свиквам, само щото трябва да свиквам с тях. Ако свикна - добре, ако не - превръзката  Mr. Green

А за това превръзка не ми трябва  Grinning

# 584
пак ида бе джанъм  wavey wavey waveyнабегом до магазинчето т'ва онова и ей ма на тук съм WinkИч не'моим без вас

http://www.medyaninsultanlari.com/medya/medcezirin-tam-kadrosu-belli-oldu хабера го пуснаха и в медийте,ама ние сме по бързи от тях Blushтъй чИ нищо ново не ни казват
Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт