Отговори
# 60
По късно умираше -  с нея   си правиха доста експерименти - то не беше ли наркоманка, лесбийка. Но от началото беше мило момиче не знам как ще бъде в турски вариант.

# 61
  • София !
Рени  Hug   bouquet

Сладурки имам едно въпросче , ако може да ми разясните  Hug
Сега съм на 68еп. , Ръза доведе някакво момиче , какво беше сега ..... млечна дъщеря на Зехра  newsm78 Мисълта ми е с каква цел е това момиче ? По скоро каква роля ще изиграе ?

# 62
Скрит текст:
Deli Yürek ve Kara Dayı dizilerinin baş aktörü Kenan İmirzalıoğlu, Çok Güzel Hareketler Bunlar’ın “Hıyarlı Baba” tiplemesi Şahin Yılmaz, Yalan Dünya’nın “Emir Danışman”ı Sarp Apak, Yabancı Damat’ın “Nazlı”sı Nehir Erdoğan, Yahşi Cazibe’nin “Kemal Kükreyen”i Hakan Yılmaz, Yabancı Damat’ın “Ruşen”i İlker Aksun, Gökçe Özyol, Murat Yıldırım, Burçin Terzioğlu, Muhteşem Yüzyıl’ın “Harem Ağası” Engin Günaydın, Anadolu Kartalları’nın “Binbaşı Kemal”i Engin Altan Düzyatan, Eray Özbal, Ersin Korkut ve “Hakim Bey” şarkısıyla ünlenen Mehmet Erdem’in

# 63
  • Варненска клюкарка
Здравейте момичета!
Едвам Ви дочитам, разбрах, че обсъждате болната тема Серенайката.
Все си мислех, че ще се опитам да ги гледам, но след общата снимката нещо ми приседна...
Ние ще я сравняваме - първо с Хазал - там тя няма шанс
второ - с Мариса - там също няма шанс /на Ча ще му се получи много добре когато страда след смърта на Мариса/
и трето - може би с Гиземката - коя е по-зле от другата

Ох разсмя ме Joy Joy Joy

На мен Ча ми Харесва на новата снимка, като се абстрахирам от това гнездо на главата му Crazy но ми изглежда доста дърт за гимназист, какъвто май трябва да го играе към момента newsm78 Серенай ми изглежда дори още по-голяма и от него- дори с малко грим, има визия на 25-26 годишна и всякаква невинност липсва там, по скоро ми изглежда отегчена....
Хайде разбирам за историята и сценария, но не ми е ясно, що се мъчат да им докарат и визията у фейса и косите 1:1 с оригинала. А изминалите години от времето на оригинала, модата и прочие фактори не се ли броят....не ги разбирам Shocked
 В другата тема вчера разконспирираха едно изречение от сценария и едното мъжко име е Кенан, но кой ли са закичили с него не се знае....
А относно имената им, не знам какви ще са, но подозирам, че ще търсят нещо което може да се свърже и да образуват  "музика" като ФЕмир...така си мисля Whistling

пп Арестували са и Мурат Йълдъръм и жена му Shocked...в темата за Хазал го пише...

# 64
  • Още у мъглата ...
Да взема и аз официално да вляза в темата  Grinning

Ренка  Hug Тенкс за поредната прекрасна тема, в която да щуреем  newsm51
Страхотна хрумка с химна на диспансера отпред  Heart Eyes
Скрит текст:
За цветните дизайнерки  newsm51
Скрит текст:
И за лудите на стадиона  newsm51
Скрит текст:

И да не забравяме кои ни вкараха в диспансера  Laughing

А ся погледнете пак Серка, пък дано да ви хареса  Mr. Green Peace

# 65
  • В света на мечтите... ❤
 hahaha
Скрит текст:
Животните в гората решили да направят някакво увеселително заведение. Заекът като най-умен казал да направят караоке бар, жабата казала:
- Не, ще направим публичен дом!
Лъвът казал:
- Няма такива работи, ще направим дискотека.
Жабата:
- Няма, ще направим публичен дом!
Лъвът се ядосал:
- Тука едно животно с голяма уста и зелена кожа скоро ще пострада!
Жабата злорадо казала:
- Леле, еба му се майката на крокодила!

# 66
hahaha
Скрит текст:
Животните в гората решили да направят някакво увеселително заведение. Заекът като най-умен казал да направят караоке бар, жабата казала:
Лъвът казал:
Жабата:
Лъвът се ядосал:
Жабата злорадо казала:
Joy hahaha Joy Joy Joy

Дани, многоо красивооо зеленооо, обичам го, страхотни дрешки  Hug  bouquet
Габи, любимите ми цветя са момините сълзи   bouquet

# 67
  • Още у мъглата ...
Аз не съм гледала usa оригинала, нямам представа за какво иде реч, ама от снимките на Мариса, виждам едно много младо,чисто и невинно момиче, нещо което въобще не виждам у С.
by the way, кога ще се гътне Мариса, в края на 1 сезон ли  newsm78

Габче, днес ще гледаме лявото ти крачолче  smile3534 smile3534 smile3534

Баба няма да остави нещата така, ще отмъщава до дупка, дано няма повече  Praynig

Джейн  Hug Мдааа  Laughing Heart Eyes Въобще днес ще е хубава и динамична серия  Grinning

# 68
hahaha
Скрит текст:
Лъвът казал:
Жабата:
Лъвът се ядосал:
Жабата злорадо казала:
Joy hahaha Joy Joy Joy

Дани, многоо красивооо зеленооо, обичам го, страхотни дрешки  Hug  bouquet
Габи, любимите ми цветя са момините сълзи   bouquet
Мерсаж Джейн  Hug  Hug  Hug  те доста дълго се праха,ама се изпраха най-накрая  Mr. Green

# 69
  • Още у мъглата ...
Клоди,  Hug за темичката...  Heart Eyes bouquet

Момичета, за колажите... Heart Eyes  bouquet

Прочетох в темата на Хазал, че Мурат Йълдъръм и жена му също са задържани.... Sad

Ми тя ква стана, тези дет не събраха през зимата, прибраха сега  Rolling Eyes
Много намирисва, определено  Thinking

# 70
Да се запиша в новата тема гледам че обсъждате визията на Ча какво да кажа едно към едно с оригинал но дано нещо друго прибавят в епизодите. Hug  bouquet

# 71
Рени  Hug   bouquet

Сладурки имам едно въпросче , ако може да ми разясните  Hug
Сега съм на 68еп. , Ръза доведе някакво момиче , какво беше сега ..... млечна дъщеря на Зехра  newsm78 Мисълта ми е с каква цел е това момиче ? По скоро каква роля ще изиграе ?

Бъни млечната сестра май първоначално идеята беше да прелъсти Емко,още докато сериала се казваше АФКПЕ ,но в последствие сценаристите са си променили мнението и е отпаднала серията,в която млечната сестра влиза при спящия Емко и си сваля дрехите,после вече като започна ПЕ вкараха образа на Гюнеш и млечната сестра изчезна в трета глуха пак на село,откъдето дошла,там отишла  Mr. Green

# 72
hahaha
Скрит текст:
Лъвът казал:
Жабата:
Лъвът се ядосал:
Жабата злорадо казала:
Joy Joy Joy Joy

# 73
Дани ти в стил с вица Laughingзилено Heart Eyes

# 74
Нова снимка:

Общи условия

Активация на акаунт