Отговори
# 705
Те пък от де знят да махнат туй под ваната всичко е нагласено той тоя тряа да не е със всичкия си,че да има на всеки ъгъл ще е прибрана на всевъзможни тайници ,но не и на видни места  newsm78

# 706
По принцип расте много бързо Ренка,ама сега вижте какво не може така явно на терасата да си я гледа,нали се сещате,а иначе пакетите скрити под ваната ,ауууууу да той явно я гледа,а другата я крие ,ама те хептен за аптали ги имат хората бе,ще си гледа току така в дома си толкова много трева,и сега ще го изядат големия тия хорица,че си изказваха свободно мнението против онова говедо  ooooh! #2gunfire #2gunfire
 bouquetОх незнам Rolling Eyesне ми се мисли какво може да изкара тоя изверг #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 707
Наде пусни някое линкче душе да скивам и аз растителността Stopако можеш де.....

Скрит текст:
Ми не е редно да пускам аз линка към видеото, защото не аз го открих, но ето ти линк към темата, на страница 12 е, заповядай. Hug

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=731437.0

мерси Winkняма нищо к'во като не си го открила ти Blushто тук всеки копва от дето намери пуска и гледа Hug
Ми веднъж вече се опарих и то при все, че бях казала откъде какво съм копнала(не, че други не го правеха де и то без да си казват, но аз го отнесох) и стана много неприятна работа, затова оттогава спазвам всичко стриктно, или поне се опитвам. Предпочитам да копвам материали, които аз си намирам, независимо, че може да се дублират с на други откритията, но да ми е спокойно, че аз съм си ги намерила, Нали знаеш, парен, каша духа.

# 708
  • У Диспансера ...♥♥♥
Наде пусни някое линкче душе да скивам и аз растителността Stopако можеш де.....

Ми не е редно да пускам аз линка към видеото, защото не аз го открих, но ето ти линк към темата, на страница 12 е, заповядай. Hug

мерси Winkняма нищо к'во като не си го открила ти Blushто тук всеки копва от дето намери пуска и гледа Hug
Жани  Hug Надето има в предвид,че не е етично относно другата тема,а не че на нас ни пречи,то ясно ,че не ни  Mr. Green
Ама този колаж с очите да изясня ,че е от фейса,не  е мой ама много ми хареса и го споделям с вас  Heart Eyes Heart Eyes

# 709
за чий дедов му е на този актьор да отглежда толко много трева,която се вижда че е за продан,при положение че той е прилично богат и си е изградил име сред елита   ooooh!

# 710

Скрит текст:

Ми веднъж вече се опарих и то при все, че бях казала откъде какво съм копнала(не, че други не го правеха де и то без да си казват, но аз го отнесох) и стана много неприятна работа, затова оттогава спазвам всичко стриктно, или поне се опитвам. Затова предпочитам да копвам материали, които аз синамирам, независимо, че може да се дублират с на други откритията, но да ми е спокойно, че аз съм си ги намерила, Нали знаеш, парен, каша духа.

от мен всичко мо'иш да копваш и да си го слагаш дето искаш Winkразрешавам Joy Joy Joy

# 711
  • У Диспансера ...♥♥♥
По принцип расте много бързо Ренка,ама сега вижте какво не може така явно на терасата да си я гледа,нали се сещате,а иначе пакетите скрити под ваната ,ауууууу да той явно я гледа,а другата я крие ,ама те хептен за аптали ги имат хората бе,ще си гледа току така в дома си толкова много трева,и сега ще го изядат големия тия хорица,че си изказваха свободно мнението против онова говедо  ooooh! #2gunfire #2gunfire
 bouquetОх незнам Rolling Eyesне ми се мисли какво може да изкара тоя изверг #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Мисли ги той,властта е в него и ще ги накара да се проклинат,че са застанали насреща му ,мамицата му отмъстителна гадина  #2gunfire #2gunfire

# 712
добре де аз не разбрах те какво са направили и защо Ердоган ги наказва  newsm78

# 713
добре де аз не разбрах те какво са направили и защо Ердоган ги наказва  newsm78
нали протестираха за градинките Гизи мизи кви бяха там  ooooh!

# 714
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
за чий дедов му е на този актьор да отглежда толко много трева,която се вижда че е за продан,при положение че той е прилично богат и си е изградил име сред елита   ooooh!

За няколко дузини арестувани приятели. Wink
Майтапът настрана! То това страшни количества! Даже и да организираш системно друс-партита у дома си, пак няма да го изхабиш туй сичкото до следващата реколта. А пък така съвсем явно да го отглеждаш и да се вижда от половината Истанбул ... не го вярвам. Има нещо дето не е наред.

# 715
  • У Диспансера ...♥♥♥
Тъй като съм запозната с криминалната работа и тем подобни разследвания и мога да ви кажа всичко е нагласено,знам как се дебнат с години за да се хванат хора с подобно количество,и то е една голяма схема,която е много трудна за проследяване ,и никога,ама никога не съм чула до сега в дома си да се гледа такова количество,тя се пуска свободно в полета на изоставени места ,които са забравени от бога и си расте много лесно,нито иска поливане,нито нищо ,отиваш си береш си я после и си я пакетираш в лаборатория,обикновено в някое мазе,не в дома си ,просто не на мен тия номера с тоя скалъпен клип ,а и те на склад винаги разполагат с такива опиати ,които са изземвали и са конфискували,те си стоят в специален с склад,всякаква дрога имат и то в големи количества ,така че никакъв проблем да я подхвърлят  Peace

# 716

За няколко дузини арестувани приятели. Wink
Майтапът настрана! То това страшни количества! Даже и да организираш системно друс-партита у дома си, пак няма да го изхабиш туй сичкото до следващата реколта. А пък така съвсем явно да го отглеждаш и да се вижда от половината Истанбул ... не го вярвам. Има нещо дето не е наред.

и аз мисля така  Naughty

# 717
Жана, мерси, знам, че сте добри душици и не бихте ми направили навъпреки, но..., ще се въздържа и, ще си продължа по моята схема както досега, че да ми е мирна главицата.
Чудя се, това да не някоя лаборатория и да не е домът му, newsm78 а и като гледам не тъне в лукс. Rolling Eyes

# 718
  • У Диспансера ...♥♥♥
Heart Eyes Heart Eyes

# 719
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
На Ердоган вчера му трябваше всички онези, които потенциално биха могли да поведат нови протести във връзка със започналия мега процес срещу куп турски генерали и журналисти, да не могат да се мотаят по улиците и да не мога да бъдат флагман на народа. Ей туй му трябваше.

Общи условия

Активация на акаунт