Отговори
# 720
Ирка за Езел и Ейшан newsm51  love001

# 721
# 722
  • У Диспансера ...♥♥♥

Е Ренка викам да те подсетя му полееш китките  Mr. Green Heart Eyes Heart Eyes

# 723
Ааааууууу, красота.
Колко труд е хвърлен за да ги оформят, а още по-трудно е да ги поддържат.

# 724
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ох тоя Мехмед къде се пъни не мога да разбера  Mr. Green

# 725
На Ердоган вчера му трябваше всички онези, които потенциално биха могли да поведат нови протести във връзка със започналия мега процес срещу куп турски генерали и журналисти, да не могат да се мотаят по улиците и да не мога да бъдат флагман на народа. Ей туй му трябваше.
Ма то на 5 август встъпил в длъжност и любимият им ръководител Ататюрк Laughing

# 726
за чий дедов му е на този актьор да отглежда толко много трева,която се вижда че е за продан,при положение че той е прилично богат и си е изградил име сред елита   ooooh!
Тъй като съм запозната с криминалната работа и тем подобни разследвания и мога да ви кажа всичко е нагласено,знам как се дебнат с години за да се хванат хора с подобно количество,и то е една голяма схема,която е много трудна за проследяване ,и никога,ама никога не съм чула до сега в дома си да се гледа такова количество,тя се пуска свободно в полета на изоставени места ,които са забравени от бога и си расте много лесно,нито иска поливане,нито нищо ,отиваш си береш си я после и си я пакетираш в лаборатория,обикновено в някое мазе,не в дома си ,просто не на мен тия номера с тоя скалъпен клип ,а и те на склад винаги разполагат с такива опиати ,които са изземвали и са конфискували,те си стоят в специален с склад,всякаква дрога имат и то в големи количества ,така че никакъв проблем да я подхвърлят  Peace
това неможе да е дома му  Rolling Eyes то такава кочина и мизерия не ми се вярва. аз не ги разбирам тези криминални неща ама то по самото видео си изглежда нагласе.хем операция пък едни спокойни и си снимат.то вероятно е част от работата да има снимков материал,ама пък при такива количества едва ли някой така ще си остави къщата без човек вътре  newsm78 странна работа

# 727
Ааааууууу, красота.
Колко труд е хвърлен за да ги оформят, а още по-трудно е да ги поддържат.
Страхотни са Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 728
Това от кой епизод е newsm78

# 729
Скрит текст:
Това от кой епизод е newsm78
Май 53 newsm78

# 730
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ох шишко  Mr. Green
Ами Влъх ,те такава мащабна операция влизат с качулки в Бг,а какво остава в Турция,ама моля ви се то от всякъде прозира фалш,сега да настроят народа искат против тях  ooooh!

# 731
  • Под Сините камъни
Оффф шефството тъй ме ядоса,че си го изкарах на мъжото.Той милия ми се обади баш кат не трябваше.

# 732
Пепи  Hug ,поне да ти мине,той ще ти прости.  spoko

# 733
да и като им секне киното в Турция ко праят  newsm78 тия хора не мислят,покрай сериалите им хората харесват Турция иначе не биха ги и погледнали  ooooh!

# 734

Лелее.. ама какво става?! Сега изгледах видеото и останах без думи.  #Crazy Наистина е като джунгла. И как така държи всичко това на терасата? И това е адски много дрога. Нещо не ми се вярва..  newsm78
Hug И аз не вярвам Peace

+1
  Peace

Общи условия

Активация на акаунт