Сухо четкане / Dry Skin Brushing

• 80 938
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
Найденова, ако ще четкаш като част от предприети мерки за намаляване на целулита, прекарвайте повече време в проблемните зони. Ако задната част на бедрата е проблемна зона и можеш да понесеш по-силен натиск, приложи го. И вместо 7 пъти, четкай 10.

За да ти спестя търсенето из темата, това филмче показва много добре посоките на четкане (инструкциите започват от 4 мин 40 сек.)

# 106
ОК, втори положителен ефект:
След 3-4 дни преодолях първоначалния стрес от четкането и после взе да ми носи енергия и удоволствие и с охота скоквах сутрин да се четкам. А никакк, ама никак не съм сутрешна!
И от един два дни след четкане се помайвах малко след притока на енергия и отивах в банята.
Но днес, понеже беше заета, от немай къде си спретнах една 30 минутна тренировка.
А цял месец ме гризе един летен мързел!
стискайте ми палци да изкарам 6 последователни дни с по 30 мин. Ако успея, значи съм спасена и ще вляза в ритъм.
А ако има и други, които след периоди на мързел изведнъж ги прихване да влизат пак във форма и да вършат чудеса, обезателно ползвайте това или нещо подобно:

Аз благодарение на това, от години не знам що е мускулна треска.
Според мен е безценен съюзник на всички, които се занимават със спорт, както за начинаещи, така и за напреднали, които редовно полагат интензивни усиля.

Успех с четкането!

# 107
  • Пловдив
Дами ,може ли да попитам по колко повторения  трябва да се правят - по 3 или по 7 пъти е правилно да се четка? Или в различните области на тялото е различно? Blush

# 108
И аз много доволна ,и вече с мерак искам да се четкам  Flutter

# 109
Дами ,може ли да попитам по колко повторения  трябва да се правят - по 3 или по 7 пъти е правилно да се четка? Или в различните области на тялото е различно? Blush
Повечето материали, които съм чела казват, че трябва да се четка поне 7 пъти. В чувствителните зони можеш да започнеш от 3. В проблемните зони (задна част на бедрата) четкам по 12-14 пъти.

Флип Флоп, супер за тренировката! Това със сигурност ще ти даде още повече тонус за деня. Аз сутрин имам време само за малко антигравити йога, която правя след къпането. Сериозните натоварвания оставям за по-късно.

Маслото от арника също е хубаво. Веледа имат много добри продукти.

# 110
  • Пловдив
Фея ,благодаря ти,ще послушам съвета ти за 7 пъти и 15 за проблемните части Hug
Както е казал Мечо Пух- ''Колкото повече- толкова повече'' Mr. Green

# 111
Хайде и аз тук - днес ми беше първото изчеткване. Аз по принцпи обичам лекото "боцкане", така че ми достави истинско удоволствие. Междудругото купих си четка от Елитис - с дълга дръжка, от едната страна с косми, от другата - като масажор, цена 5.70лв. Доста евтина ми се видя, но пък нали си е от естествени влакна.

# 112
Тия, наистина добра цена за четката. С растителни влакна е, така ли?

И за мен четкането е голям кеф. След него, заради повишената чувствителност на кожата, къпането и масажа също са ми в пъти по-приятни от тези, които не са предхождани от четкане.

Момичета, тези магазини, за които говорите имат ли си уебсайтове? Ако да, дайте линкове и ще ги сложа в началото на следващата тема.

# 113
Готина темичка. Момичета, не се ли притеснявате с четкането на лицето? Нали, дори попиването му  след измиване трябва да е нежно, а не с търкане. За тези от вас, които все още не са избрали своята четка могат да го направят от тук: /цените са повече от приемливи  Peace /
 П.С. Дано не се приеме за реклама, нямам нищо общо с тези магазини. Аз имам тази четка Heart Eyes

http://2styrkela.com/krasota-i-stil/kozmetika/toaletni-prinadlej … ajna-chetka-68502

# 114
  • най-шареното място
Не. Кожата е нежна, но препоръките за внимателно попиване са по-скоро против разтягане. При масажа не е силно страничното усилие и не е проблем. Дори е хубаво да се ползват гладко тъкани кърпи за лице, а не пухкава хавлия. След няколко седмици се забелязва разлика.

Мерси за линка. Колко е дълга?

ПП Четката на Ebelin си прилича на четина и съм със смесени чувства. Пише как е добит кленът, но нищо за косъма... Иначе е средно твърда и явно ще върши работа.

Последна редакция: вт, 13 авг 2013, 15:01 от арт мама

# 115
Момичета, не се ли притеснявате с четкането на лицето?

П.С. Дано не се приеме за реклама, нямам нищо общо с тези магазини.
Аз не се притеснявам от четкането на лицето. За всеки ден използвам много нежна четка (от козя козина), а с по-твърдата четкам само веднъж седмично, почти без натиск, само по 3 пъти на зона. То е същото като да обтриеш лицето си с ексфолираща смес. Освен това, като се прави на суха кожа, тя не се разтяга => не се травмира толкова.

После мажа с масло от ему.

Благодаря ти за информацията за твоята четка. Точно това имах предвид, като помолих за линкове. Ако се върнеш назад, ще видиш колко момичета питаха откъде и за колко пари могат да си купят четка.

# 116
Благодаря за насоките, поясненията и гостоприемството в темата ви   bouquet
Цялата четка /заедно с дръжката е точно 25 см. / Сега я измерих Peace
Ама добре си боцка Laughing, Разгледайте и другите от сайта, има всякакви - с дълги дръжки, които се свалят, има и къси, изобщо, каквото ви хрумне. Аз имам и едро плетената ръкавица от сизал-и тя яко дращи Laughing Ето тази:
http://2styrkela.com/krasota-i-stil/kozmetika/toaletni-prinadlej … na-rukavica-68010

Последна редакция: вт, 13 авг 2013, 15:56 от Karo_lina

# 117
  • Sofia
Аз ползвам естествена гъба,от тези,които растат като краставици....http://zdravoslovno.imamproblem.com/wp-content/uploads/2013/05/DSCF5509.jpg

# 118
Аз ползвам естествена гъба,от тези,които растат като краставици....http://zdravoslovno.imamproblem.com/wp-content/uploads/2013/05/DSCF5509.jpg
Лесно ли се намират в българската търговска мрежа?

# 119
  • Sofia
Моята е от доста отдавна,скоро я открих забравена в един шкаф...преди по пазарите съм виждала и в магазините за домашни потреби на Женския пазар

Общи условия

Активация на акаунт