Сухо четкане / Dry Skin Brushing

• 80 857
  • 742
  •   2
Отговори
# 90
Ужасно сте заразителни! Примък.    Crazy

Фея       Hug

В Лили дали могат да се намерят четки?

# 91
Със сапун и топла вода, веднъж седмично. Оставям я да се суши с влакната надолу.

П. П. Сетих се за още нещо, което исках да ви предложа.

Заменете традиционния дезодорант против изпотяване с дезодорант-камък. Той не запушва порите и не съдържа токсични продукти. Цялото ми семейство от години ползва този дезодорант-камък http://www.iherb.com/Crystal-Body-Deodorant-Deodorant-Stick-4-25-oz-120-g/5705 и сме много доволни.
Благодаря ти   bouquet фийлинг добре дошла   bouquet

# 92
Фийлинг, радвам се да те видя и тук!  Hug

Не знам какво е Лили...

# 93

Дрогерия.       Hug

Лисе, благодаря!        Hug

# 94
П. П. Сетих се за още нещо, което исках да ви предложа.

Заменете традиционния дезодорант против изпотяване с дезодорант-камък. Той не запушва порите и не съдържа токсични продукти. Цялото ми семейство от години ползва този дезодорант-камък http://www.iherb.com/Crystal-Body-Deodorant-Deodorant-Stick-4-25-oz-120-g/5705 и сме много доволни.
Точно същия ползвам от три години, и аз съм доволна  Simple Smile

# 95
  • най-шареното място
Луфи има в Кауфланд разни. За Лили и четките не знам, но може да се четкате дори с кухненска кърпа за начало. Само дето е за еднократно четкане.

ПП Камък има на Balea в DM.

# 96
А какви са посоките за четкане на лицето? Като на схемата от първия пост ли?

# 97
Eто тук едно видео за четкане на лице, с анти ейдж насока:

Аз да се похваля с първия видин положителен ефект по краката Grinning

Имам някои упорити подкожни косъмчета - по коленете, тибията и външната страна на прасците.
Вчера като ги погнах с пинсетата и се предадоха без всякаква съпротива, много съм доволна!
Никакво зачервяване от настоятелно човъркане!

# 98
  • Пловдив
Много съм доволна! Flutter
Вчера взех един лист и един химикал и ''нарисувах'' техниката и последователността на четкането от клипчето на черната мацка.Днес сутринта прилежно го извадих от шкафа и направих всичко стъпка по стъпка!Голям кеф! Докато свикна ще гледам от листа Peace

# 99
Флип Флоп, супер! Би трябвало проблемът с врасналите косъмчета да намалява все повече.

Армира, до седмица ще ти стане навик и няма да ти се налага да гледаш от "пищови".

# 100
  • София
Много съм доволна! Flutter
Вчера взех един лист и един химикал и ''нарисувах'' техниката и последователността на четкането от клипчето на черната мацка.Днес сутринта прилежно го извадих от шкафа и направих всичко стъпка по стъпка!Голям кеф! Докато свикна ще гледам от листа Peace

armira има ли разлика твоята картинка с тази от първия пост, защото аз нея си я изпринтих и ползвам за "пищов" (както е казала Фея) Simple Smile.

# 101
  • Пловдив
Иллейн ,не няма,аз само съм си добавила последователността Peace
Поне не съм само аз с пищова Mr. Green

# 102
  • София
Прочетох темата, запалихте ме, но имам няколко въпроса.
Дали мога да ползвам гъба луфа от тези на Agiva дето се продават по дрогерии и аптеки или трябва задължително четка?
Посоката на четкане последно трябва да е като картинката от първия пост или...?
Може ли да се ползва обикновен душ гел или да се ориентирам към нещо по-натурално или бебешки сапун например?

# 103
  • най-шареното място
Можеш, но ще трябва да переш след всяка употреба най-вероятно.
Посоките са тези, има клипчета на 6стр мисля, с реда им.
Можеш, но по-чисто и по-истинско, по-добре.

# 104
  • София
Благодаря   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт