Сухо четкане / Dry Skin Brushing

• 81 070
  • 742
  •   1
Отговори
# 390
Аз в банята ползвам ръкавица, после я пера ръчно за да не развъжда бактерии.
Разбира се, че когато кожата е мокра ще има още кир за сваляне Simple Smile .

# 391
  • София
Още си нямам четка за лице Sad Копченце, би ли споделила как е с твоята от ДМ, може би нея ще взема Rolling Eyes
Ами аз бях писала по нагоре Wink. Доста е дращеща. Close
Не  e същото приятно усещане, както с меката четка на Ебелин за тяло, но пък не мога да не се похваля,ч е лицето се усеща полирано след това. Ми то как няма. Все едно шкурка минава през него.
Само сутрин на сухо го правя, директно преди сутрешният тоалет.

Сигурно всеки има останала четка за бебешка главичка в къщи. Потърси. Аз сега се сещам даже, че имам някъде из кошовете

# 392
  • GYM
Мерси, намерих, чисто нова даже Confused ама е изкуствена Sad Видях, че двата щъркела имат магазин в Пловдив, ще го потърся, може там да има нещо подходящо Peace

# 393
Áз първо си купих четка за тяло от DM от която съм много доволна, а днес си купих и четка за лице.
Четката за лице не ми харесва  защото много драще и ме боли  Rolling Eyes
Представете си четката за тяло но в умален размер - това представлява моята четка за лице  Sick
И аз имах бебешка четка, но вече не знам къде е и наѝ вероятно съм я изхвърлила.
За лицето до сега съм използвала Shiseido - Cleansing Massage Brush  Heart Eyes тя ми харесва  Grinning
На етикета на новата ми четка пише да се използва в комбинация с измиващ гел или пилинг и да се намокри предварително лицето, но когато го направих, тогава четката още повече драскаше и болката стана непоносима  ooooh!

# 394
Момичета, от няколко месеца имам четката на Ебелин от ДМ и я ползвам преди сутрешния душ, но сега открих темата и видях, че има технология и тук Simple Smile Попаднах на темата по друг повод, обаче, тъй като търся съвет как да 'поправя' четката си: при последното пране със сапун и оставяне да съхне надолу с косъмчетата, както видях, че и вие сте писали по-напред тук, явно не се е проветрила добре, защото в средата се е появил неприятен мухъл и сега се чудя как да го премахна и дали
ще мога отново да ползвам четката си безопасно... някой има ли подобен опит и какво бихте ми препоръчали?

# 395
Момичета, от няколко месеца имам четката на Ебелин от ДМ и я ползвам преди сутрешния душ, но сега открих темата и видях, че има технология и тук Simple Smile Попаднах на темата по друг повод, обаче, тъй като търся съвет как да 'поправя' четката си: при последното пране със сапун и оставяне да съхне надолу с косъмчетата, както видях, че и вие сте писали по-напред тук, явно не се е проветрила добре, защото в средата се е появил неприятен мухъл и сега се чудя как да го премахна и дали
ще мога отново да ползвам четката си безопасно... някой има ли подобен опит и какво бихте ми препоръчали?
Според мен сменяй, малко съм фанатичка на тема мухъл.

# 396
  • най-шареното място
Не ми се е случвало и аз може би бих купила пак, после да спасявам ако се получи.
Ако е станало за нощ/ден, ввроятно е било там от по-рано.
Спирт, чаено дърво, това се сещам. Поотделно, щедро и проветрено. Колкото пъти трябва
След употреба пръскам с вода + чаено и оставям с космите нагоре за да съм сигурна. че няма да задържи нищо.

ПП с космите нагоре ли миеш? Ако да, вероятно се е напоила основата на космите.

# 397
Благодаря ви много за отзивите! Да, вероятно е попаднала вода в основата и понеже тези по средата са най-трудни за проветрение и не са успели да изсъхнат, се е появил мухъл... Sick Ще трябва да купя нова  Rolling Eyes

# 398
Може ли и аз да се наместя тук Simple Smile .Засега само с двата крака Simple Smile

# 399
  • Бургас
Някой, който се четка от по-дълго време може ли да сподели дали е забелязал промяна по отношение на целулита?

Аз се четкам от две седмици и съм доволна от резултата. Кожата ми е по-гладка. Най-много се надявам четкането да ми реши проблема с една екзема точно под пъпа, която постоянно ме сърби. Кожата на това място е потъмняла и загрубяла. Дано се повлияе, че се чудя какво да правя.

# 400
  • най-шареното място
Заради масажа и детокса, целулита ще намалее за начало. После и повече.
Четкането ще прибере и неравности.

Последна редакция: пт, 13 сеп 2013, 09:41 от арт мама

# 401
Какъв масаж и детокс, би ли споделила?

# 402
Да попитам избелява ли ви много тенът от четкането. Аз четкам основно лицето и много бързо ми избелява.   Confused А съм бледа като таласъм и като почернея малко заприличвам на жив човек.

# 403
  • най-шареното място
Какъв масаж и детокс, би ли споделила?
От сухото четкане. То е комбинация от двете.

Не съм забелязала избеляване на тена. Даже си мисля, че е по-издържлив.

Последна редакция: пт, 13 сеп 2013, 09:51 от арт мама

# 404
  • София
Ами посвали се от тена и то не толкова от четкането, колкото копринената ръкавица под душа според мене, тя сваля много.
Обаче тена остава по-равномерен и здрав като цвят.

Но пък забелязвам, че сините ми се разнасят по-бързо и без да минават през всички гадни нюанси.
Моя целулит е доста и не знам дали и колко се е повлиял, че е на бедрата и дупето, но пък кожата светна направо.

Общи условия

Активация на акаунт