Сухо четкане / Dry Skin Brushing

• 81 080
  • 742
  •   1
Отговори
# 405
Какъв масаж и детокс, би ли споделила?
От сухото четкане. То е комбинация от двете.
и аз така реших, но си казах чакай да попитам, да не би да приемаш отедлно нещо, алое примерно  Grinning

# 406
Пускам няколко изречения, докато пътуваме от Флорида към дома. Няколко дни подред не съм се четкала, защото втория ден леко поизгорях - с часове почти не излизах от водата на Cocoa Beach  Embarassed

Освен това преди малко установих, че съм си забравила в хотела хубавия сапун с хума, поради което ми предстои близо седмица къпане с химията на Юниливър. Сега трябва да си поръчам нов сапун и кесия за него... Успоредно с това ще поръчам и четка за децата. Да ги свиквам от малки да се сухочеткат, че като влязат в пубертета да не им излизат младежки пъпки.

# 407
На мен ми омръзна четкането и го правя все по-рядко. Бързо ми минава мерака за такива неща.

# 408
О, хич не ми е омръзнало. Много ме кефи. Освен това промяната в задната част на бедрата ми е толкова драстична, че няма как да не й се радвам. При мен ефектът от четкането е очеваден.

# 409
  • TX
Фея, само като те чета и хващам четката  Laughing много си стимулираща

# 410
На мен не ми е досадно - но вместо сутрин го правя вече вечер - че нещо не ми остава време. ooooh!

# 411
  • Бургас
На мен не ми е досадно - но вместо сутрин го правя вече вечер - че нещо не ми остава време. ooooh!

И аз се четкам вечер. По принцип не е ли по-добре да се прави тогава....................или греша  Rolling Eyes

# 412
Мис Джулай, може и вечер, може и сутрин. Когато ти е удобно.

Аз поръчах четка за децата. Те и без друго се опитват да ми подражават, но засега само с четката ми за лице. Другата им е много твърда. Тяхната ще е на границата между мека и средно мека четка.

# 413
  • София
О, и аз се опитвам да ограмотявам децата с четкането. Hug
Все пак е нормално и те да се грижат за себе си така, както аз правя това за мен.
Малката беше очарована, колко гладка и станала и без това гладката и кожичка. Laughing
Особено и е приятно четкането на гърба, защото и без друго непрекъснато ме кара да я чеша или сама се чеше всяка вечер там. Сърбежите намаляха след четкането. Явно и те сменят кожичката. Laughing

Иначе с четкането на тялото гледам да съм постоянна и ако не мога вечер, наваксвам това на следващата сутрин. С четкането на лицето, колкото и дращещо и не толкова приятно да  е в тази зона четкането,  съм абсолютно постоянна, защото го правя преди миене на зъбите и така, просто сменям четките и ми се получава. Simple Smile

# 414
Нямам много време да пиша,че само работа работа ... но почти всеки ден четкам  Mr. Green

# 415
Оооо, и ана мен тена ми замина ...ей така Tired...цяло лято на плажа, за няма и седмица с четкането тена замина по дяволите, но той така или иначе ще си замине Joy, така че по-добре да си четкам , плюсовете са повече от един тен Crossing Arms....
Четкам се през ден . Преди или след тренировка Peace. Но исках да попитам, някой дали може да ми препоръча какви сапунчета да си взема да речем от Зоя.бг, ако някой е поръчвал да препоръча някой, че и на мен не ми се иска да ползвам химия, но ми е трудно да избера newsm78

bouquet

# 416
  • Бургас
Току-що прочетох, че е по-добре да се четкаш сутрин. Аз сутрин ставам колкото да се приготвя за работа и изхвърчам. Толкова ми е заспало, че нищо не ми се прави рано сутрин.
Сега се чудя как ще побера тази голяма дървена четка в багажа за почивката  Rolling Eyes

*Semora*, аз си купувам сапуни от био магазините, макар че излизат по-скъпо, защото един сапун струва минимум 5лв. Използвала съм тези:
http://www.zoya.bg/%D0%9C%D0%B0%D1%80%D1%81%D0%B8%D0%BB%D1%81%D0 … %D0%B3%D1%80.1000
Доста е голям и стига за доста време и като цена е изгоден. Обаче миризмата му е като на домашен сапун.

http://www.zoya.bg/%D0%A1%D0%B0%D0%BF%D1%83%D0%BD-%D1%81-%D0%B0% … 0-100-%D0%B3.3720

# 417
Мис Джулай, като не можеш сутрин, четкай вечер. По-добре е така, отколкото хич да не четкаш  Peace

# 418
  • най-шареното място
Мис Джулай, той първият е с цена почти като магазинските - 2лв за сапун.
Сутрин е периода за изчистване, но и вечер има ефект. Четкам само тогава и не се оплаквам.

# 419
  • София
Аз си го имам като ритуал вече - разходка с кучето, закуска за всички, разходка с кучето, оправяне на спалнята, сухо четкане, душ, миене на зъби, изтъркване с копринената ръкавица, масаж/втриване на кожата с какаово масло.
Просто всичко си е част от сутринта и не го възприемам като нещо досадно.

Общи условия

Активация на акаунт