Сухо четкане / Dry Skin Brushing

• 81 122
  • 742
  •   1
Отговори
# 540
  • най-шареното място
bodecare предлагат.
Има го на снимката с нещата за дъжерите на фея - малкото шише.

# 541
  • София
Купих си малко по-голямо шишенце тип фризьорско за пръскане на четките ми за скромните 1,50лв от магазин за 1 лв.
Споделям го, за да не се хабите излишно в търсене на подходящи шишета и пр. Peace

# 542
Аз, до колкото разбрах - с този разтвор се пръска след всяка употреба четката, а се пере веднъж седмично с топла вода и сапун и се оставя да изсъхне с космите надолу.
И мен ме интересува от къде може да се купи и достави до БГ готов разтвор?

Точно така, Анбибиан - четката трябва да се пръска с хидролат от чаено дърво след всяка употреба. Така се предотвратява опасността от възпаления и зарази.

Гледали ли сте в Амазон за готов хидролат? Аз моя го взимам от Bodecare, но доставката им е твърде скъпа, ако се купува само едно нещо...

# 543
А четки за лице откъде си намерихте в София?

# 544
  • Бургас
А аз моята четка я мия почти след всяко ползване с шампоан Бочко  Rolling Eyes

А как става и възможно ли е да си приготвим сами този хидролат от чаено дърво  newsm78

# 545
Мис Джулай, трябва да имаш дестилатор (като съоражението на снимката)

# 546
  • Бургас
Мис Джулай, трябва да имаш дестилатор (като съоражението на снимката)

Ами да взема да си купя един такъв за домашна употреба, че да си чистя четката  Mr. Green

# 547

Гледали ли сте в Амазон за готов хидролат? Аз моя го взимам от Bodecare, но доставката им е твърде скъпа, ако се купува само едно нещо...
На английски как се пише - чаеното дърво ясно ама другото  newsm78

# 548
Tea tree hydrosol.

# 549
  • в 1001-та нощ
аз реших, че щом на бг е хидролат, то на англ. ще е  hydrolate  Joy hahaha

# 550
Здравейте,

следя темата от две седмици и най-после се реших да започна. Намерих си това в ибей:
ако някой може да каже, дали стават?

# 551
Бебооооо, чудни са! Купувай.

Алена, в БГ се използва друг термин, не знам защо.

# 552
  • в 1001-та нощ
аз също търсих hydrolate, както и Bebooooo, намерих, но не пише концентрацията и пуснах запитване  Peace

Фея, казваш - друг термин, но одобряваш, hydrolate на Bebooooo или аз пак не съм разбрала нещо ?(не е заяждане - искам да си изясня - дали правилно съм разбрала  Blush   bouquet

П.П - сега погледнах, че май е едно и също https://sites.google.com/site/neznouhaniearomaterapia/aromatni-vodi

# 553
Алена, на телефона не съм видяла, че са два линка и одобрявах четките Embarassed

Термините са взаимозаменими, но тук по-често се използва хидрозол. Затова може да се намери по-лесно при продуктово търсене в интернет.

# 554
Аз си направих разтвор за дезинфекция на четката от вода и капки масло от чаено дърво. Ухае много приятно и надявам се върши добра работа. Ползвам пулверизатор с много фино разпръскване от спрей за коса.

Колкото до самото четкане - не съм все още напреднала много, но се старая Laughing
Обичам усещането на допир с кожата след като е добре изчеткана, измита и намазана с масло.
При мен постепенно се наложи практиката четкането да го правя вечер. Тогава имам повече време и не съм толкова припряна и разбързана. Разбира се остава ми повече време и за масажора.
Днес си купих маслото против целулит на "Икаров". За съжаление все още не съм започнала борбата с целулита "отвътре", както се казва. Ще споделите ли кои са вашите "забранени" храни и дали има и други трикове за справяне с това неприятно страдание.
Предполагам първите резултати не идват много бързо newsm78

Общи условия

Активация на акаунт