Сухо четкане / Dry Skin Brushing

• 80 125
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
  • Бургас
Аз не съм се четкала от две седмици  Embarassed
Нямаше място за голямата четка в куфара за почивката.
Сега пък е толкова студено, че ми е неприятно да стоя 10минути гола, докато се изчеткам. Ама ще стисна зъби и почвам пак. Най-вече заради целулита и лимфата.

# 586
Аз не съм се четкала от две седмици  Embarassed
Нямаше място за голямата четка в куфара за почивката.
Сега пък е толкова студено, че ми е неприятно да стоя 10минути гола, докато се изчеткам. Ама ще стисна зъби и почвам пак. Най-вече заради целулита и лимфата.
Ох, ако знаеш у нас колко е студено  Tired Но съм решила, ще се четкам. Барем малко подобри и кръвообращението, че да не ми е постоянно студено.

# 587
И у нас е студено - още няма ТЕЦ,обаче стиснах зъбите и това е.  Heart Eyes

# 588
Ако правите движенията по-бързо и с по-силен натиск не просто ще се сгреете, а ще се изпотите. Доказано на практика  Sunglasses

# 589

Третата е, че гърбът и кожата в областта на трицепса ми се избавиха от пъпки и черни точки.

Фея Кръстница, този ефект го чакам с нетърпение и при мен Peace.

# 590
При мен промените са много, откакто започнах да се четкам.

Най-драстичната е в проблемните области - нямам вече видим целулит.

Следващата е, че кожата ми вече не е толкова болезнено суха и чувствителна, а е гладичка и мека.

Третата е, че гърбът и кожата в областта на трицепса ми се избавиха от пъпки и черни точки.

Четвъртата е, че вече не ми се получават врастнали косми в областта на подбедрицата.

Сигурна съм, че има и невидими промени, които се дължат на раздвижването на лимфата.

Леле, браво!  Peace
А за колко време постигна резултатите? И колко време долу-горе се четкаш на ден?

# 591
Четкам се от около 3 месеца, Елсссс, всяка сутрин, по 7 "тегела", в проблемните зони до 21-28.

# 592
Фея, тази вечер, при поредното ми четкане, установих, че се пристрастявам към четкането ... направо не мога да се спра  Laughing Първоначално правех по 3 "тегела", а в проблемните зони по 10-тина. Сега се хващам, че навсякъде ми се иска да четкам, да четкам....до безкрай.
Харесва ми все повече и повече.  Hug

За по-забележими резултати при мен е рано да се каже. Имам стаж едва 20-тина дни и то не всеки ден Embarassed.

# 593
Симпа, и аз съм така. Сега разбирам защо бобтейлът ми обича толкова много да го реша  Mr. Green

# 594
  • в 1001-та нощ
а аз мислех, че по доста повече тигели се правят, сега - до колкото разбирам - до 30?  Rolling Eyes

# 595
Минимумът е 7, Алена. Ако искаш, правиш повече.

# 596

Да, но все пак трябва да дозираме ползата и удоволствието, иначе можем да си "смъкнем" кожата без да се усетим  Joy Joy Joy

# 597
  • Canada
Привет и от мен   bouquet

Приемате ли нови фенове в групата  Blush

Четкам се от около две седмици и определено се чувствам страхотно! Моментът съвпадна с още две радикални промени в начина ми на живот - ползване на органично кокосово масло вместо лосион за тяло и безглутеново хранене.
В резултат се чувствам мн по-тонизирана и лека, не само духом  Flutter Спортувам редовно и в комбинация със сухото четкане вече виждам обнадеждаващи резултати в борбата с така омразния целулит.
Ще ви следя с интерес  Hug

# 598
Разбира се, че приемаме! Добре дошла, Фонсе!

# 599
  • в 1001-та нощ

Мерси  Hug

Общи условия

Активация на акаунт