Сухо четкане / Dry Skin Brushing

• 80 205
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
с регулиране на натиска и броя изчетквания в началото ще се разберем
Нямам никакво съмнение, че до края на следващата седмица ще се наслаждаваш на всеки "тегел" с новата четка  Hug

# 631
  • София
Записвам се и аз сред почитателите на сухото четкане. Моята четка от ДМ вече ми се струва мека, затова моля да ми кажете тази кактусова четка онлайн ли купувате?

# 632
Аз си купих моята четка от DM и в началото бях много ентусиазирана, но ентусиазмът ми се изпари бързичко. Четкането ми хареса, но малко ме мързеше  Embarassed
Сега от известно време пак започнах да се четкам  Mr. Green
Този път процедирам по следния начин: Сутрин отивам в банята, измивам си лицето и зъбите и си правя маска на лицето, а докато ми седи маската на лицето, си запълвам времето с четкане  Grinning
Купих си вендузи и при тях имах същия проблем, но и него го разреших - Ползвам ги за да си запълвам  времето докато съм с маска на косата.  Grinning

# 633
... Четкането ми хареса, но малко ме мързеше  Embarassed
... докато ми седи маската на лицето, си запълвам времето с четкане  Grinning
Купих си вендузи и при тях имах същия проблем, но и него го разреших - Ползвам ги за да си запълвам  времето докато съм с маска на косата.  Grinning

Да живеят маските за лице и коса!  Wink

Аз продължавам да се четкам всеки ден. Започвам със скалпа, след това лицето и накрая тялото. До такава степен съм свикнала с тази процедура, че ми е чоглаво, ако я пропусна.

Айроник, успяваш ли да зачервиш кожата си със сегашната си четка?

# 634
Моето четкане е "mama-time" преди сън Heart Eyes Оставам сама, дишам и броя...Понякога детето стои пред банята с книжка в ръка ("Мамо виж!"), но общо взето, в тези 15 мин гледам да се оттърся от стреса, натрупан през деня. В началото правех по 7 тигела, сега съм на 15 и мисля скоро да увелича Heart Eyes

# 635
  • Canada
с регулиране на натиска и броя изчетквания в началото ще се разберем
Нямам никакво съмнение, че до края на следващата седмица ще се наслаждаваш на всеки "тегел" с новата четка  Hug

Фея, беше права  Hug

Четкам смело цялото тяло с кактусчето, дори на бутчетата държа главата на четката, не дръжката  Flutter За по-силен натиск  Mr. Green 
Отдавна нямам пропуснат ден и усещам тялото си със съвсем различен контур, но да не се повтарям  Blush
За лицето още не съм се осмелила, ще видим кога. И моята рутина е такава, че се четкам вечер, обикновено след тренировка. Така получавам двойна порция удоволствие  Heart Eyes 

# 636
Аз да споделя нещо , което много ме изненада и дълбоко зарадва . По принцип имам проблем с ходенето до тоалетна и всяка вечер пия чай Сание . От както започнах сухото четкане по случайност ми свърши чая и забравих да си купя нов , бях в лошо настроение , защото си се представях цял ден с подут корем , но да се  ненадяваш - нямах никакви проблеми . Реших да продължа да не го пия , за да изключа случайността , но пак нямах проблем  Party Отдавам го единствено на сухото четкане , явно ми засилва метаболизма и спомага за работата на червата . И друг път съм пропускала чая и докато не си го изпия - няма тоалетна !
Изключителен плюс  по мое мнение  Heart Eyes

# 637
  • София
Айроник, успяваш ли да зачервиш кожата си със сегашната си четка?
Съвсем леко зачервяване, но и не правя по 15 тегела на участък, а по 6-7. Сутрин нямам достаъчно време.  Blush
Май ще преместя четкането вечер, когато имам повече време да се грижа за себе си.

# 638
Я, кой си е сменил ника! Фонсе, ти кикбокс ли тренираш?

Какао, не е само метаболизмът. Докато четкаш корема, правиш масаж на червата.

Айроник, да, ще е по-добре да се четкаш тогава, когато можеш да имаш най-много полза.

Аз отдавна спрях да броя "тегелите". Слушам кожата си. Щом усетя, че й е достатъчно - спирам и продължавам със следващата зона.

# 639
Записвам се и аз сред почитателите на сухото четкане. Моята четка от ДМ вече ми се струва мека, затова моля да ми кажете тази кактусова четка онлайн ли купувате?

По-опитните, моля споделете как можем да се сдобием с кактусови четки в България  Rolling Eyes
Този body shop, който намерих в интернет, не доставят до тук, а много бих искала да си поръчам. Praynig

# 640
  • Canada
Я, кой си е сменил ника! Фонсе, ти кикбокс ли тренираш?

Фея, и кикбокс  Mr. Green От 1 месец обаче съм само във фитнеса, в крос-фит режим. По независещи от мен причини  Tired Надявам се час по-скоро да се върна и към ръкавичките и ритането  Crazy

В определени зони и аз не следя броя на четканията, карам до парене почти Blush
Момичета, не мога да бъда полезна за кактусовата четка в Бг, тук я купих в магазина на Боди шоп  Peace
В ebay дали няма  newsm78

# 641
Супер! Бавно на теб, Лейди! Кросфитът прави страшно дупе.

Върнах се назад и видях, че Плачолина си е взела тази четка https://www.dm.de/linkableblob/de_homepage/32840/data/bild-ebeli … g?v=1373265816000.Тя изглежда като да е от кактусови влакна.

# 642
  • Бургас
За четкането на лицето - гледам, че посоките са отгоре-надолу. Дали няма да увисне кожата така? Защото нали всички козметици като правят масаж, масажират отдолу-нагоре, за да се стегне кожата и да няма увисване.
Още не съм си взела четка за лице и не се четкам там, чудя се Thinking

# 643
Супер! Бавно на теб, Лейди! Кросфитът прави страшно дупе.

Върнах се назад и видях, че Плачолина си е взела тази четка https://www.dm.de/linkableblob/de_homepage/32840/data/bild-ebeli … g?v=1373265816000.Тя изглежда като да е от кактусови влакна.

И моята е такава, но с дълга дръжка. Не помня а какъв косъм пишеше, че е.
Та имам въпрос. Като започнах да се четкам, кожата ми гореше направо. Сега не се четкам толкова редовно. Но като го правя няма никаква реакция. Тя кожата си ми е доста дебела по принцип. Гледах четките в Двата щъркела, но нищо не разбирам. Може ли малко помощ?
И също искам да си взема нова ръкавица..каква е разликата между сизал и луфа?

# 644
  • София
Здравейте. И аз вече повече от месец съм много стриктна в процедурата по "изчеткване". Пропускам само в дните на епилация. Виждам, че коментирате зачервявания на кожата. При  мен честно казано не забелязвам такова , макар че доста натискам по по - грубата кожа и усещам парене. Това проблем ли е? И още - краката с едно свижение ли четкате или разделяте на зони до коленете и нагоре?

Общи условия

Активация на акаунт