АГ клиника Селена гр. Пловдив- 11!

• 91 925
  • 781
  •   1
Отговори
# 15
Да се запища и аз в новата тема  bouquet 
Да ви кажа ,малко ми е мъчно ,засега не планираме други деца...ражда ми се пак в "Селена".
Ако реша да се пробвам някой ден за момиче ,задължително ще е там Simple Smile
И моето дете лигавник нямаше ,но като се замисля ,не ми е трябвал  Rolling Eyes Нито е връщал,нито нищо...беше си чистичък винаги и ухаеше страхотно.Ползват Биодерма и Мустела Simple Smile
Аз бях ничия пациентка ,но не съм усетила и за миг по-различно отношение. Naughty

# 16
Пациентка съм на Д-р Матев и имам две лапароскопии и още куп "екстри".Сега ми предстои най-голямото вълшебство и ще бъде в Селена....имам горчив опит с държавна болница и не бих се върнала там...

# 17
Момичета, кокичета я сега да си каже някоя от вас няма ли насрочено секцио за 12,08,2013г., демек този понеделник, в Селена.Питам, защото евентуално може да се срещнем с някоя от вас на този ден Simple Smile

# 18
  • Пловдив
Аз раждах началото на април и два пъти отказах халата - на мен с нощницата ми беше топло, камо ли и с халат да се облека hahaha
Чаршафите (за 5 дневния престой) ми ги смениха 3 пъти - подгизваха като кърмех  hahaha
Всяка вечер ми носиха нова нощница Peace

Да си призная честно - малко ме дразнеше това постоянно влизане и излизане от стаята, но поне не мога да се оплача от липса на внимание hahaha hahaha hahaha

# 19
Инка и аз това си мислех наскоро.Коментирахме раждането ми с една приятелка и ме пита дали съм си починала добре в болницата.Ми ,честно казано не можах.То през 15 минути влиза някой да пита нещо боли ли те ,всичко имаш ли си ...поне санитарките можеше да не влизат на всеки половин час да чистят Laughing

# 20
  • Пловдив
хахахаха, точно Mr. Green

# 21
  • БГ
 Grinning развеселихте ме с тия псотове за нощниците:)

# 22
  • Пловдив
Здравейте!
Наблюдаващия ми лекар по ЖК е д-р Ямаков, който има договор с АГ Селена, раждането ще е секцио. Някой да сподели впечатления за самото секцио при д-р Ямаков?  Пълен хаос ми е в главата, а момента наближава, ще ви бъда благодарна, ако някой сподели нещичко.

# 23
Здравейте!
Наблюдаващия ми лекар по ЖК е д-р Ямаков, който има договор с АГ Селена, раждането ще е секцио. Някой да сподели впечатления за самото секцио при д-р Ямаков?  Пълен хаос ми е в главата, а момента наближава, ще ви бъда благодарна, ако някой сподели нещичко.
на мен Ямаков ми прави секцио преди 2 месеца и половина в селената доволна съм от него а самата процедура беше около 25 минути съвсем малък белег ми остана Simple Smileако те интересува нещо по конкретно ще се радвам да помогна ако мога Grinning

# 24
  • Пловдив
vaniq180
Благодаря за отговора! Колко дни преди термин направихте секциото? Питам, защото ми го назначи 5 дни преди термин, защото предната седмица не е в БГ. А аз си мисля, че няма да устискам голямото бебе на кльощавото си дупе до тогава, а ми казаха, че матката трябва да е в покой при раждане секцио. Та се чудя  newsm78

# 25
  • Пловдив
25 минути за секцио ми се струва твърде малко

# 26
Здравейте,

Имам въпрос към момичетата, който са раждали естествено в Селена. Знаете ли дали ако поискам епидурална упойка се заплаща допълнително за нея извън цената за раждането (която до колкото разбрах е 990 лв)
Благодаря предварително!

Хубав ден на всички!   bouquet

# 27
Епидуралната или каквато и да е др. упойка не се заплаща допълнително и влиза в цената на вида раждане!
Освен това в нея влиза абсолютно всичко- памперси, дрешки за малкото, превръзки, мазила за мама, храна, сокове, мин.вода, престой... помпа, ако се наложи, както и допълнителни обезболяващи (ако ви се наложи, аз ползвах). Общо взето само с дамската чанта отивате и с паста и четка за зъби, всичко друго се дава и си влиза в цената Simple Smile

# 28
lawyer,
много благодаря за бързия и изчерпателен отговор! Simple Smile

# 29
vaniq180
Благодаря за отговора! Колко дни преди термин направихте секциото? Питам, защото ми го назначи 5 дни преди термин, защото предната седмица не е в БГ. А аз си мисля, че няма да устискам голямото бебе на кльощавото си дупе до тогава, а ми казаха, че матката трябва да е в покой при раждане секцио. Та се чудя  newsm78
10 дни преди термина ми направи секциото

Общи условия

Активация на акаунт