АГ клиника Селена гр. Пловдив- 11!

• 91 935
  • 781
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив
♥Elfita♥,не е ли много рано от сега да говоря с него? В 17 седмица съм.. newsm78

# 136
  • Пловдив
♥Elfita♥,не е ли много рано от сега да говоря с него? В 17 седмица съм.. newsm78

За тая работа рано няма.Попитай той как вижда нещата.Кажи ти как ги виждаш.Ако от сега иска секцио,да си търсиш друг.Щото ако те изненада той със секцио в 36 седмица ще ти е кофти
И разбира се винаги го има момента на изненадата и не може да планираш докрай-ако бебето е седалищно и други фактори

# 137
  • Пловдив
Добре,ще те послушам Hug Благодаря ти,че сподели  Hug

# 138
  • Пловдив
Момичета, понеже някой питаше. Йогата за бременни е всеки четвъртък от 17.15 часа. Но цена на знам. Помолих една приятелка да пита като ходи на преглед, ама е забравила за цената.

# 139
В цената на нормалното раждане влизали избора на доктор гинеколог и анестезиолог или се заплаща допълнително?

# 140
Здравейте, някъде из ФБ групите ми се мерна, че има повищение на цените за раждане в Селена. Знае ли някой дали е истина и колко е повишението?

# 141
  • Пловдив
990 за нормално и 1290 за секцио (инфо от април) Peace

# 142
Здравейте момичета  Hug записвам се във вашата тема, защото твърдо съм решила да раждам в Селена.Искам да ви попитам дали да избирам още сега лекар от там, който паралелно с лекаря ми от ЗК да ми следи бременността или няма смисъл и да изчакам към 7ми месец?  newsm78 Ореантирала съм се към д-р Матев, четох доста мнения и в крайна сметка на него се спрях,дано да ми допадне.Някой да знае колко струва прегледа при него?  Hug

# 143
Ореантирала съм се към д-р Матев, четох доста мнения и в крайна сметка на него се спрях,дано да ми допадне.Някой да знае колко струва прегледа при него?  Hug

Последно беше 40 лв, но  провери пак за всеки случай.

# 144
Прегледът при Матев е 50 лв. Аз вече няколко пъти ходя при него, защото моят лекар се разболя и за съжаление няма да мога да родя където и при когото исках, но от няколкото ми консултации с Матев се убеждавам, че също е добър избор. Много е внимателен, спокоен, обяснява ти подробно какво гледа и как трябва да бъдат нещата, за да е всичко нормално. Изслушва те внимателно, независимо колко хора чакат навън. Общо-взето  вдъхва ти едно спокойствие, от което със сигурност ще имам нужда в момента на раждането Simple Smile
Аз лично останах доволна и го препоръчвам. Според мен най-добре си ходи той да те гледа поне веднъж месечно, това със ЖК по здравната каса нищо не е. Пускай си всички изследвания по ЗК, а за да си сигурна, че всичко е наред с бебо, ходи си при него за консултации.

# 145
  • Пловдив
50 лева е за преглед? За ЖК? Сериозно?  Crazy

# 146
50 лв е прегледът. За ЖК - не знам. Може да имат някакъв абонамент за цялата бременност и да излиза по-евтино. Аз лично се следя в една софийска болница на абонамент - всичко ( изследния + прегледи) ми е 450 лв.

# 147
  • Пловдив
И аз идвам от софийска болница и то доста скъпа,но 50 лв за преглед не съм давала Peace

# 148
И аз идвам от софийска болница и то доста скъпа,но 50 лв за преглед не съм давала Peace
Незнам как е в София,не ми  се е налагало да ходя,дано и за напред не ми се налага.Но тук е така.С първата си бременност,се следях само при д-р Минев,той ми водеше и ЖК и ходех на две седмици веднъж и на преглед съм оставяла по 60-70 лв.Сега с втората бременност реших да ходя само по здравната каса,за да ми е уж безплатно.Но какво се оказа,че този по здравна каса е по лаком.Какво имам впредвид ли?Предложи ми да направя в 12 седмица БХС,който не е задължителен,но аз реших да го направя и то в частния кабинет на въпросният лекар,където бях таксувана 140 лв.Каза ми,че ако всичко е наред,може да не правя този в 15 седмица,а чак в 22 седмица да направя само ФМ,която ще струва 100 лв.Така,първо,че изследванията ми излезнаха,не чак толкова хубави и ми каза,че е наложително да направя и БХС в 15 седмица,за да видим дали ще се потвърдят резултатите.Изсмя ми се ехидно и все пак ми каза,че не е задължително.Да ама на мене не ми стиска да оставя нещата така.Само да уточня,че лабараторията с която той работи е пловдивска.От там директно отидох в Селена при д-р Минев,за да направя консултация с него.Той ме прегледа обстоино и каза,че нямам и грам база за притеснения и че не е нужно да пускам втори БХС,но аз бях решена да пусна отново,но този път в Селена,защото ги изследват в софийска лаборатория.Пуснахме и изследванията дойдоха идеални.И какво се оказа,че този по ЗК иска да му снеса към 400 лв,и пак казвам,че не съм задължена,но незнам,коя майка ще си позволи да не направи и втори,за да е сигурна,че всичко е наред.И тези лекари се възползват от това и дерат кожи.Сега ходя веднъж месечно при д-р Минев и плащам 50лв(това е цената на моето спокойствие) и веднъж месечно по ЗК,само защото взимам болничен всеки месец.И колкото и да мислех този път да родя в държавна болница,за да ми излезне безплатно,няма да го направя,ще родя ОТНОВО В СЕЛЕНА,защото знам цената,която трябва да заплатя и никой няма да ме гледа накриво и да ми иска още "под масата"

# 149
  • Пловдив
Теди,тези лекари се възползват от майките естествено.Но не всяка майка им е поле за изява.Защо си се дала на този кожудер?Чак се ядосах.Редно е да напишеш кой е този лекар?
И не,не всяка майка се стряска от лош резултат на БХС,което както знаем е едно статистическо изследване и не значи абсолютно нищо за конкретния случай.Аз не правих БХС изобщо.Съвсем съзнателно и пожелаелно.Не виждам смисъл.Правих ФМ в периода 18-22 г.с.Смятам,че по реално изследване от това няма.Изключвам амниото.Там всичко става пределно ясно,но е по-инванзивно и не го прави всяка бременна

Общи условия

Активация на акаунт