АГ клиника Селена гр. Пловдив- 11!

• 92 664
  • 781
  •   1
Отговори
# 225
  • Пловдив
На мен ми казаха храна до 21:00, с напитките - до 00:00 Peace

# 226
teodora_popova,Минев е мн добър специалист но той не решава з упойката.Преди еждане ще имаш среща с анестезиолог,и ще те обсъдите анестезията която във всички случай ще бъде спинална за практиката на Селена.Приемат те в деня на раждането,в 6:30-6:45 най-късно.Спираш с храната предния ден в 18ч,вода и течности в 22ч.Отиваш с едни джапанки и четка за зъби
ами паста за зъби от там ли дават Joy аз си носих и хавлия за баня,помпа за кърма ,дрешки за изписването на бебчо Simple Smile

# 227
Чудех се, в случай, че си нося багаж - кърпа за баня, превръзки, помпа за кърма и т.н при приемането има ли къде да си ги оставя или трябва мъжът ми да ги донесе след раждането?
И освен джапанки, какво си носиш при постъпване в болницата?

# 228
  • Пловдив
При постъпването те настаняват в стаята, в която ще си след раждането.
Там има къде да си прибереш всичко и да се преоблечеш.

Това което си изредила са неща от първа необходимост и няма да са ти излишни.

# 229
Ок, мерси за отговора. Значи мога да си взема повечко неща. Знам, че там ти дават почти всичко, но мисля, че ще се чувствам по-добре, ако си нося.
А за бебето само комплект за изписване ли искат?

# 230
  • Пловдив
А за бебето само комплект за изписване ли искат?

Всичко за бебето му осигуряват от болницата.
Комплекта за изписване аз си го бях приготвила и оставила вкъщи. Мъжът ми го донесе в деня на изписването.

# 231
аз като отивах да раждам си носих  всичко в една чанта с мен и понеже бях секцио багажа и телфоните ми остана в една стая преди операционната ,после ме преместиха в стаята в която си бяхме до края на изписването всичко ми бяха преместили там,но само да отидеш в четка за зъби  Simple Smileмалко ми се струва несериозно макар че примерно хавлия за баня дават от там ако толкова държите да ползвате техните Simple Smileно дрешки за бебчо трябва да си носите те го обличат с някакви тяхни докато сте в болницата Simple Smileно за изписването искат

# 232
Аз,ако ида отново да раждам в Селена знам какво ще си взема със сигурност, защото 5 дни доато бях там всеки ден все нещо излизаше, което да ми е от полза. Ще се опитам да изброя наистина важните неща, които ще улеснят престоя ти там:
1. помпа за кърма /в случай, че си настроена и исаш да си кърмиш детето/те там имали някава професионална, мисля че Медела имат, но е хубаво да си имаш на разположение твоя по всяко едно време. Ако се наложи молиш персонала да я стерилизират.
2. сутиен за ърмачки, не просто обикновен сутиен, много по- лесно и бързо става подаването на гърдата, в такъв момент, когато ти си с операция на корема и детето реве, всяко едно улеснение ти е от полза.
3. подплънки за гърди /ето това нещо е много важно Simple Smile/ гърдите от кърмено стават много чувствителни и допира с материята на пишамата е мъчителен.
4. кърпа за тялото, кърпа за гърдите /след всяко кърмене да ги измиеш с хлада вода и подсушиш /
5. крем за зърната - имаш или нямаш рани, след всяко кърмене си слагай /би трябвало да ти осигурят в Селена, но тогава нямаше, та .. аз си бях подготвена де/.
6. бебешки сапун, аз на втория ден, след раздвижването, вечерта вече си миех тялото.
7. удобни и дълбоки гащи - повече на брой.
8. книга също може да си вземеш, ако обичаш да четеш.

Дамси превръзки, памперси, мокри кърпи и дрехи за бебето ти осигуряват през целия престой там.

# 233
tochkata ти нормално или секцио ще раждаш ,че нещо неразбрах ? Аз ще съм секцио при д-р Ненев  Peace може да се засечем по коридорите някъде  Peace

# 234
абсолютно по добре човек да е подготвен в такъв момент, според мен тези жени които работят на рецепцията в Селената правят малко лоша услуга на жените които ходят да раждат там ,10 пъти ги питах какво да си нося казват само четка за зъби и чехли  Joy,но като ходих си бях помъкнала всичко което жената преди мен писа и не съжалявам защото ми беше всичко от полза ,нищо не ви пречи да си  подготвите една чанта багаж не иска ни храна ни вода  Simple Smile

# 235
tochkata ти нормално или секцио ще раждаш ,че нещо неразбрах ? Аз ще съм секцио при д-р Ненев  Peace може да се засечем по коридорите някъде  Peace

Засега нормално, ама знае ли човек. За такова уж се глася Simple Smile Но не пречи да се видим по коридорите. Дано да е по-скоро Simple Smile

# 236
Здравейте,момичета. Дойде и моята дата за секцио в Селена. На 29 в 9и30 вторник ще бъде.  Имах среща с д-р Кичуков, и решихме секциото да е със спинална упойка. Аз поисках да е комбинирана с епидорален катетър , но той ми каза че нямало смисъл защото преди операцията щял да ми сложи такова обезболяващо което щяло да трае 24 часа. Тук в темата съм чела  че е най-добре комбинирана упойка, и се чудех това обезболяващо да не би да е нещо ново. Моля ако някой е раждал така да сподели

# 237
Здравейте,момичета. Дойде и моята дата за секцио в Селена. На 29 в 9и30 вторник ще бъде.  Имах среща с д-р Кичуков, и решихме секциото да е със спинална упойка. Аз поисках да е комбинирана с епидорален катетър , но той ми каза че нямало смисъл защото преди операцията щял да ми сложи такова обезболяващо което щяло да трае 24 часа. Тук в темата съм чела  че е най-добре комбинирана упойка, и се чудех това обезболяващо да не би да е нещо ново. Моля ако някой е раждал така да сподели
Консултацията с анестезиолог заплаща ли се ?И ти ли си избра д-р Кичуков ?

# 238
А защо искаш да е комбинирана.Със спинална ще те оперират,а после ще те обезболяват и без епидурален катетър,споко.Грам болка няма да усетиш

# 239
А защо искаш да е комбинирана.Със спинална ще те оперират,а после ще те обезболяват и без епидурален катетър,споко.Грам болка няма да усетиш
Пожелавам ти леко раждане,пиши после за секциото със спинална,че и мене това ме чака Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт