АГ клиника Селена гр. Пловдив- 11!

• 92 107
  • 781
  •   1
Отговори
# 420
аз ходих при Троянчев изкара ни акъла че му имало нещо на бебето ама не било нищо страшно само било хубаво да отидем пак  Joy явно зависи при кого ходиш Simple Smile

# 421
За мен феталната морфология наистина има смисъл около 20г.с защото могат да се засекат някакви евентуални проблеми. Третата, към 28г.с  малко безсмислена ми се вижда, не съм я правила.

Даскалов септември ми беше казал, че вече само със секцио се занимава, явно сега го е спрял и него.

True Blue- ти при кой си се насочила за раждане, Карагьозов ли? Естествено или секцио?

# 422
Да, при Карагьозов, нормално раждане (за сега). Аз много хубави неща съм чувала за Карагьозов и няколко мои приятелки и познати родиха при него, но те бяха секцио. Дали е добър и на нормалното раждане?
Само да спомена, че той насърчава за нормално.

Защо късната ФМ няма смисъл? Аз пропуснах 2рата, не бях в бг.

# 423
На 7ми февруари ти е термина,нали? Аз съм на 8, може да се засечем Simple Smile Аз съм при Матев.
Относно 3тата фетална - ако не си правила втора може да направиш,но си мисля,че при третата е прекалено късно за някакви действия при евентуален проблем и трябва да се чака раждането така или иначе и само се стряска човек.

# 424
Напротив, ако се открие нещо може да се подготвите и в деня на раждането да се реагира.

# 425
  • Пловдив
си мисля,че при третата е прекалено късно за някакви действия при евентуален проблем

Защо да е късно?Не е късно.Съвсем навреме,за да се подготвяш нещата за след раждането

# 426
  • гр.Раковски
-True Blue- родих нормално преди година при д-р Карагьозов.Не се притеснявай.В добри ръце си  Wink

# 427
На 7ми февруари ти е термина,нали? Аз съм на 8, може да се засечем Simple Smile Аз съм при Матев.
Относно 3тата фетална - ако не си правила втора може да направиш,но си мисля,че при третата е прекалено късно за някакви действия при евентуален проблем и трябва да се чака раждането така или иначе и само се стряска човек.
Да 7ми, но последно каза 10ти, та пак може да се засечем Simple Smile ти как ще раждаш?

bglkr, благодаря, че се включи   bouquet

# 428
-True Blue- ами глася се естествено, дано всичко е наред.  Praynig Защо ти казаха 10ти, по какво определят?

# 429
Не знам , на мен още най в началото, още във Варна ми казаха , че ми е 10ти термина. После почнаха да казват 7ми, сега пак 10ти. Не знам и аз Simple Smile Но едва ли ще е на някоя от тези 2 дати ,така че... няма толкова голямо значение.

# 430
Здравейте,момичета!Може ли да ми кажете колко струва прегледа при д-р Даскалов?От Димитровград съм,бременна съм в 12 г.с. Имам конизация и много искам компетентно мнение дали ще се наложи серклаж.Мислите ли ,че съм се насочила към правилния лекар?
Благодаря   bouquet

# 431
Феталната морфлогия е 100 лв. , а иначе преглед само не знам. Но то май първата ФМ не се ли правеше горе долу в твоите седмици... ако е така, иди направо на такова.

# 432
Вещи, правилно си се насочила към Даскалов, но ще работи чак след НГ. Прегледа струва 65 лв.

# 433
Благодаря ,момичета  Hug Аз правих ФМ, по скоро искам консултация с него за евентуален серклаж,защото съм с конизация и не знам дали ще се наложи такъв  Sad Но сега чувам,че Карагьозов май е по-добър специално за моя проблем и не знам дали да не отида при него за консултация след празниците

# 434

Общи условия

Активация на акаунт